ERP Software

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen door één geïntegreerd ERP systeem. Daarme verminder je de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie.


Onze visie op ERP software


Veel administratieve bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van je (klant)relaties tot het uitbetalen van je medewerkers en van het schrijven van projecturen tot de financiële administratie. Daarom hebben we één compleet ERP systeem ontwikkeld waarin al deze activiteiten plaatsvinden en samenkomen. Het resultaat? Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging, werkt super efficiënt en kan je zorgeloos richten op je kerntaken!

Je wordt snel op weg geholpen, doordat we veelvoorkomende bedrijfsprocessen klaar hebben staan voor gebruik. Op basis van de best practices uit jouw branche ga je aan de slag.

Weten wat onze ERP software voor jouw organisatie kan betekenen?
De belangrijkste onderdelen van de software

Alle onderdelen werken samen vanuit één database
CRM software

CRM

lijn

CRM is de basis voor een goede dienstverlening. Verbeter je (klant)relaties met de uitgebreide mogelijkheden van CRM.Financieel

Financieel

lijn

Jouw financiële administratie wordt een logisch gevolg van alle bedrijfsactiviteiten die je registreert in de ERP software.HRM & Payroll

HRM & Payroll

Ze horen samen én zitten dan ook samen in hetzelfde softwarepakket: HRM & Payroll. Uiteraard geïntegreerd met de boekhouding.Ordermanagement

Ordermanagement

lijn

Altijd inzicht in en overzicht over het complete orderproces. Meer orders, minder administratief werk!


Projectadministratie en uren

Projecten & uren

lijn

Boek eenvoudig uren en krijg inzicht en controle over jouw projectadministratie.


Maar ook abonnementenmanagement, cursusmanagement, documentmanagement, fiscaal en inkoop zijn onderdeel van het ERP systeem van AFAS.

Je leest er alles over in onze brochure!

Maar ook abonnementenmanagement, cursusmanagement, documentmanagement, fiscaal en inkoop zijn onderdeel van het ERP systeem van AFAS.

Je leest er alles over in onze brochure!De ERP software oplossing van AFAS

Geen compromis met ERP software


Werken met ERP software (ten opzichte van best of breed applicaties) hoeft absoluut geen compromis te zijn. Sterker nog, je bent ervan verzekerd dat de verschillende processen op elkaar afgestemd zijn. Zo hoef je dus geen ingewikkelde koppelingen te bouwen en te onderhouden, inloggen in allerlei verschillende systemen en overal je informatie vandaan te halen.
Geautomatiseerde controles


Met meer dan 150 ingebouwde controles op wet- en regelgeving voorkom je fouten in het administratieve proces. De ERP software controleert zowel de salarisadministratie als financiële administratie waardoor de kans op fouten aanzienlijk wordt verminderd.

Ook kun je zelf automatische taken en signalen laten genereren wanneer deze aan de door jou bepaalde voorwaarden voldoen.

Lees er meer over in onze brochureInteractieve dashboards


Het is tegenwoordig een onmisbaar middel om antwoord te krijgen op cruciale vragen die je concurrentievoordelen opleveren. Als het gaat om het verwerken en presenteren van grote hoeveelheden informatie is visualiseren het sleutelwoord.

Standaard levert AFAS meer dan 100 interactieve dashboards mee waarmee je volledig inzicht krijgt in hoe jouw organisatie ervoor staat.

Lees er meer over in onze brochure"Als je de processen goed inricht, ben je in staat om aan de voorkant te sturen."

AZ Alkmaar

Voor iedere bedrijfsgrootte en branche


Van organisaties met een klein aantal medewerkers tot corporates met duizenden medewerkers. Van zorginstellingen tot accountantskantoren, van bakkerijen tot bouwbedrijven, het ERP systeem is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en iedere branche.

Groeit jouw organisatie? Dan groeit de software met je mee. Zit het even tegen? De software zorgt ervoor dat de kwaliteit en schaalbaarheid van je processen gewaarborgd blijft.


Meer dan 11.000 organisaties werken al met AFAS

Een greep uit ons klantenbestand

Berenschot
D&B
Dierenbescherming
KLM Health Service
KNVB
Yarden


Ontdek de mogelijkheden van AFAS


Standaard op maat


Steeds meer organisaties kiezen voor een standaardoplossing in plaats van duur maatwerk. Zo profiteer je van de ervaringen van meer dan 11.000 klanten en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Natuurlijk stem je de software wel volledig af op jouw organisatie. Dankzij de standaard ben je sneller op weg, neem je nieuwe functies sneller in gebruik en ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van je processen. Klinkt goed toch?

Lees meer over de standaardoplossing van AFAS in de brochure


"Door één ERP systeem verklein je de kans op fouten!"

Bekijk de video van het LongfondsERP in je broekzak met AFAS Pocket

Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot je CRM, je verlof en verzuim, je openstaande taken en het dossier van jouw klanten, prospects en leveranciers.

Bekijk de NAW-gegevens van organisaties en personen, bel direct je contactpersonen vanuit de app, bekijk een klantdossier of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. Jij en jouw collega's hebben altijd de belangrijkste data bij de hand.

Lees meer over de AFAS Pocket App

AFAS Pocket - ERP software in je broekzak


De voordelen van online werken


Geen hoge eenmalige opstartkosten, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze ERP software. Investeringen in hardware zijn dankzij AFAS Online verleden tijd. Ook updates worden automatisch door AFAS gedaan. Zo ben je altijd bij op het gebied van software, wet- en regelgeving en beveiliging zonder dat je het merkt. Je gebruikt de software via web of via onze app, AFAS Pocket.

Jouw voordelen

  • Volledig in de cloud werken
  • Eenmalige invoer van data
  • Vast bedrag per maand
  • Dagelijks opzegbaar (na 1 jaar)
  • Innovaties in de software worden constant toegevoegd
  • Werken via een app of het web
  • De data staat in Nederland volgens de Nederlandse wetgeving
  • Je bent verzekerd van een dagelijkse back-up


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak
Software van eigen bodem