Handelssoftware

Inzicht in wat er op de planken ligt met de software van AFAS!Meer orders, minder werk


Door het werken met verschillende systemen, losse documenten en papier doe je veel dubbel werk en vergroot je de kans op fouten. Heb je meerdere magazijnen of locaties, dan wordt het lastig om met 1 druk op de knop inzichtelijk te hebben wat de actuele voorraad is. Met de handelssoftware van AFAS heb je nooit meer te weinig voorraad, maar ook niet meer dan nodig is. Je krijgt altijd inzicht in het juiste bestelmoment en de juiste hoeveelheid. Daarnaast heb je altijd actueel inzicht in de voorraad en de goederenstromen in de verschillende magazijnen en locaties.

Voorraad, inkoop, verkoop, orderbeheer, boekhouding, CRM en HRM zijn allemaal geïntegreerd in één ERP-systeem. Zo bewaar je alle informatie op één centrale plek en heb je altijd realtime inzicht.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

Verkoop


Je verkoopproces is het belangrijkste onderdeel voor de onderneming. Door een goede verkoopstructuur, en de integratie van het verkoopproces met je bedrijfsprocessen behaal je het grootste rendement.


Artikelen produceren


Wil je complete maakartikelen inkopen, ze zelf samenstellen of uit elkaar halen? Richt het proces eenmalig in en vervolgens wordt ook de voorraad automatisch op- of afgeboekt. Het gehele proces in één softwarepakket.Inkoop


Succesvolle verkoop begint bij de eigen inkoop. Zo laag mogelijke inkoopkosten zorgen immers voor een zo hoog mogelijke marge. De software biedt optimaal inzicht en laat je op tijd weten of je moet bestellen.


Prijsbeheer


Met prijsbeheer houd je grip op prijzen en vastgestelde marges. Je voorkomt dat producten tegen een te lage prijs worden verkocht. Daarnaast kan je kortingen tot in detail beheren. Altijd de juiste marge!"Ik noem het liever een flexibel pakket dan een standaardpakket"
In contact via jouw portal


Met de leveranciersportal stuur je inkoopoffertes naar je leveranciers. Communicatie verloopt via workflows. Zo kunnen leveranciers je gemakkelijk offertes aanbieden.

Een klantportal is ook optimaal in te zetten om informatie te delen naar je klanten. Facturen kunnen ingezien worden en offertes geaccordeerd. Daarnaast kunnen klanten hun eigen gegevens onderhouden zodat jouw informatie altijd optimaal is.

Lees er meer over in de brochure

In contact via de portalOntdek de mogelijkheden van AFAS


Pluspunten op een rij

  • Magazijnen, locaties en verplaatsingen
  • Productie (assemblage en samenstellingen)
  • Uitgebreid prijsbeheer
  • Partij- en serieregistratie
  • Geïntegreerd met je financiële administratie
  • Inkoop
  • Verkoop
  • Voorraadbeheer
  • Automatiseer met workflows
  • Inzicht met dashboards


Technotape vertelt hoe zij werken met AFAS


Inzicht met dashboards

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Krijg onder andere inzicht in je voorraad, verkoopomzet, marge, levertijden en openstaande orders. Allemaal standaard in de handelssoftware van AFAS.


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak