Handelssoftware 

 Meer orders, minder werk! 


Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Je wilt voldoen aan de vraag van jouw klanten. Het is daarom van belang dat je realtime inzicht hebt in de voorraad; ook als de voorraad op meerdere locaties is opgeslagen.

Geïntegreerd werken

Geïntegreerd werken

Voorraad, inkoop, verkoop, orderbeheer, boekhouding, CRM en HRM allemaal in één geïntegreerd ERP-systeem. Zo bewaar je alle informatie op één centrale plek en heb je altijd realtime inzicht.

Altijd en overal inzicht

Grip en overal inzicht!

Met cockpits en dashboards heb je inzicht in de belangrijkste stuurgegevens. Op elk gewenst moment van de dag. Zo manage jij de uitkomst, in plaats van achteraf bij te sturen. 

Meer weten over de handelssoftware?


Voorraadoptimalisatie

Inzicht in wat er op de planken ligt!


Door het werken met verschillende systemen, losse Excel- en Worddocumenten doe je veel dubbel werk en vergroot je de kans op fouten.
Heb je meerdere magazijnen of locaties dan wordt het lastig om met 1 druk op de knop inzichtelijk te hebben wat de actuele voorraad is.

Met de handelssoftware van AFAS heb je nooit meer te weinig voorraad, maar ook niet meer dan nodig is. Je krijgt altijd inzicht in het juiste bestelmoment en de juiste hoeveelheid.
Daarnaast heb je altijd actueel inzicht in de voorraad en de goederenstromen in de verschillende magazijnen en locaties. 

De grootste pluspunten op een rijtje

Verkoop

Verkoop

Je verkoopproces is het belangrijkste onderdeel voor de onderneming. Door een goede verkoopstructuur, en de integratie van het verkoopproces met je bedrijfsprocessen behaal je het grootste rendement. 

Prijsbeheer

Prijsbeheer

Met prijsbeheer houd je grip op prijzen en vastgestelde marges. Je voorkomt dat producten tegen een te lage prijs worden verkocht. Daarnaast kan je kortingen tot in detail beheren. Altijd verzekerd van de juiste marge!

Inkoop

Inkoop

Succesvolle verkoop begint bij de eigen inkoop. Zo laag mogelijke inkoopkosten zorgen immers voor een zo hoog mogelijke marge. De software biedt optimaal inzicht en laat je op tijd weten of je moet bestellen.

Productie

Productie

Wil je complete maakartikelen inkopen, ze zelf samenstellen of uit elkaar halen? Richt het proces eenmalig in en vervolgens wordt ook de voorraad automatisch op- of afgeboekt. Het gehele proces in één pakket.

Lezen hoe andere organisaties profiteren van onze handelssoftware?Flexibel pakket!


"Het is een pakket dat je uitdaagt om je gezonde verstand te gebruiken. Dan kun je er flierefluitend mee werken."

- Marco Oosterkamp, IT-manager
Way Group

Lees het hele artikel


Efficiënter werken

Altijd in contact via de portal


Niet alleen met je klanten maar ook met leveranciers. Met de leveranciersportal stuur je inkoopoffertes naar je leveranciers. Communicatie verloopt via workflows en zo kan je leverancier offertes aan je aanbieden. 

Een klantportal is optimaal in te zetten om informatie te delen naar je klanten. Facturen kunnen ingezien worden en offertes geaccordeerd. Daarnaast kunnen klanten hun eigen gegevens onderhouden zodat jouw informatie altijd optimaal is.

De handelssoftware bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Voorraadbeheer
  • Workflows
  • Magazijnen, locaties en verplaatsingen
  • Productie (assemblage en samenstellingen)
  • Uitgebreid prijsbeheer
  • Partij- en serieregistratie

Technotape

Bekijk hoe Technotape handel software inzet!

Meer handelsverhalen

Laat je inspireren door onze gebruikersMeer weten over handelssoftware?

Maak een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883