Strategisch HRM 

 Focus op jouw medewerkers 


Alles in één pakket


De personeel- & salarisadministratie in één online softwarepakket. Dit betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie.

Focus op jouw medewerkers


Met ingebouwde functionaliteit voor de gesprekkencyclus en competentiemanagement kun je weer echt bezig zijn met jouw medewerkers.

HRM-software in de cloud


Alle belangrijke HR-zaken 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen online beschikbaar, zonder dat de HR-afdeling daar aan te pas komt.  

Meer weten over HRM-software voor jouw HR-afdeling?


HRM-software

Laat administratief werk verdampen


Als HR-manager ben je veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlofbriefjes en ziekmeldingen. Daardoor kom je bijna niet toe aan de core business van het vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van de medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van jouw vak!

Met de HRM-software automatiseer je gemakkelijk veel administratieve werkzaamheden. Werkt verdampt door gebruik van Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS). 

De belangrijkste onderdelen

Talentmanagement

Door ingebouwde functionaliteiten zoals gesprekkencyclus en competentiemanagement word je volledig ondersteund in de ontwikkeling van jouw medewerkers. Samen met de relevante dashboards breng je talentmanagement naar een hoger niveau.

HR Self Service (of e-HRM)

E-HRM biedt de mogelijkheid om medewerkers en managers via een portal te betrekken bij de HR-processen. Daarmee kunnen ze alle HR-informatie die voor hun relevant is makkelijk raadplegen en muteren. Een win-win situatie voor iedereen.

HR Intelligence

Weet je precies hoe jouw organisatie ervoor staat? Hoe actueel is jouw vlootschouw? Met analyses, rapportages en dashboards van HRM en Payroll heb je op elk moment van de dag inzicht in belangrijke ken- en stuurgetallen van de afdeling en organisatie.  

Salarisadministratie

De payroll software maakt salaris verwerken eenvoudig. Door de volledige integratie met HRM en e-HRM hoef je niets meer handmatig vast te leggen en berekent de software met één druk op de knop alle salarissen.

Meer weten over de verschillende onderdelen?

Employee Self Service

Medewerkers betrekken bij HR-processen


HRM-software betekent dat je kiest voor Employee Self Service (ESS). Hiermee kunnen jouw medewerkers de voor hen essentiële HR-informatie makkelijk raadplegen en wijzigen. ESS is, in tegenstelling tot de HR-afdeling, 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen digitaal beschikbaar.

Medewerkers kunnen HR informatie raadplegen en muteren wanneer het hen uitkomt, zonder dat ze afhankelijk zijn van de HR-afdeling. Wel zo handig!

Lees meer over de kracht van Employee Self Service

Manager Self Service

HR-zaken beleggen in de lijn


De HRM-software bestaat naast Employee Self Service (ESS) ook uit Manager Self Service (MSS). Hiermee kun je lijnmanagers door middel van automatisering en digitalisering meer bij HR-taken betrekken. Hierdoor zijn ze beter geïnformeerd over de HR-zaken die spelen op hun afdeling en kunnen ze sturen waar nodig. 

De rol van de HR verandert van faciliteren en administreren in controleren en aansturen. Daardoor houd je tijd over voor visie, advies en beleid.

Lees meer over de kracht van Manager Self Service

"Medewerkers hebben inzicht in al hun gegevens"

- Hein de Jong, Manager HR Dienstverlening

Bekijk de video van Achmea


Lees ook hoe anderen met AFAS werken

Albeda College
Stichting Omring
Repay HRM


Klaar voor de toekomst

24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen 


Met de HRM-software is jouw organisatie klaar voor de toekomst. 
Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Met onze software ben je klaar voor de komst van generatie Y. Het geeft je niet alleen grip op het HR-processen, maar creëert ook transparantie in de organisatie en verbindt mensen en afdelingen.

Jouw voordelen

  • Eenmalige vastlegging
  • Geld, tijd en papier besparen
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Meer visie, advies en beleid
  • Actuele management informatie
  • Payroll is één druk op de knop

Ontdek alle mogelijkheden van de HRM software

Bekijk de video

Wat levert het je op?

Alles weten over de HRM-software?

Bel ons voor een afspraak!

Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800