Automatiseer je HR-processen met de HRM software van AFAS

Met de software van AFAS regel je zaken als salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met één muisklik. Stroomlijn alle HR-processen en minimaliseer de administratie ervan. 

 •  Optimaal medewerkers bedienen met self service
 •  Integratie met payroll 
 •  Met één klik inzicht in hoe je ervoor staat 

 

 

Ruim 3,2 miljoen Nederlanders regelen hun HR-zaken al met AFAS

Meer tijd voor wat écht belangrijk is 

 

Administratie zoals verlof, verzuim en de salarisverwerking kosten je nu nog veel tijd. En dat terwijl deze administratieve werkzaamheden al lang niet meer je primaire focus zijn. Want HR verschuift. Thema’s als werkgeluk en strategische personeelsplanning krijgen prioriteit. Wel zo fijn als je geholpen wordt door HRM software om je daar volledig op te kunnen richten, toch?

Met de HRM software van AFAS krijg je weer grip op je HR-processen. Automatiseer tijdrovende administratie, betrek je team beter en gebruik onze slimme dashboards voor meer grip en inzicht. Het gevolg? Je hebt weer tijd voor wat écht belangrijk is.

Weten wat onze HRM software voor jouw organisatie kan betekenen?

 
 

Jouw organisatie beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

 

"Het verdwijnen van saai inklopwerk heeft ons de mogelijkheid gegeven om activiteiten op te pakken waar eerder minder tijd voor was."

Ilona Corbeau, HR-manager De Rijke

 

Meer dan 12.000 organisaties werken al met AFAS

Waaronder deze 5 organisaties. En daar zijn we trots op!

Employee Self Service

Betrek je medewerkers bij HR-processen


Ligt al je administratie nog bij één persoon of afdeling? Met Employee Self Service (ESS) is dat verleden tijd. Vanaf nu wijzigt iedere medewerker makkelijk zijn of haar HR-gegevens. 24/7 beschikbaar en altijd binnen handbereik met de AFAS Pocket app.

Met ESS verspreid je de administratieve druk over je hele organisatie. Minder bottleneck en meer efficiëntie. En door informatie vast te leggen bij de bron, voorkom je samen fouten.

Lees meer over ESS in onze brochure >

Manager Self Service

Betrek het middenmanagement bij HR


Wil je als HR-afdeling meer ruimte voor visie, advies en beleid? Verleg met Manager Self Service (MSS) bepaalde HR-taken naar managers. Zo accorderen zij zelf declaraties en beoordelingen in ons HRM-systeem, zonder dat jij daartussen zit.

MSS vereenvoudigt je HR-processen. Door taken via onze HRM software bij de juiste mensen neer te leggen, kun jij je beter richten op strategische HRM-werkzaamheden.

Lees meer over MSS in onze brochure >

Integratie met payroll


Met AFAS integreer je de salarisadministratie makkelijk met HRM. Gegevens staan op één centrale plek, zodat de processen elkaar nog efficiënter opvolgen. Het systeem automatiseert, jij controleert.

En je medewerkers? Die voeren zelf hun administratieve taken uit met ESS en MSS. Jij overziet het totaalplaatje. Zo blijft er tijd over!

Jouw voordelen met AFAS:

 •  Altijd een bijgewerkte cao
 •  Altijd actueel met de wet- en regelgeving
 •  Automatische controles

Wist je dat 3,2 miljoen Nederlanders al hun loonstrook krijgen via onze software?

Lees meer over Payroll in onze brochure >

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Met de AFAS Pocket app regelen je medewerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon.

 •  Declaraties 
 •  Loonstroken
 •  Mijn gegevens
 •  Urenregistratie
 •  Verlof
 •  Ziek melden (of beter!)

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de software van AFAS. Doordat jouw collega zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteert de HR-afdeling van een goede vastlegging.

Lees meer over de AFAS Pocket app >

Werving & Selectie

Sollicitant Self Service: je eigen 'Werken bij' site

Het standaard werving- en selectieproces zit vol kleine administratieve stapjes. Van het opzetten van de vacature tot aan het achter-de-schermen voorbereiden van een eerste werkdag.

In AFAS regel je alles vanaf één centrale plek. Door OutSite (website) en InSite (intranet) met elkaar te verbinden, bouw je zelfs een compleet eigen sollicitatieportal. Hier voeren kandidaten zelf hun gegevens in. Vervolgens start het HRM-systeem automatisch interacties met ze op. Sollicitant Self Service, noemen we dat.

Daarnaast kan er solide managementinformatie worden geraadpleegd om zo het recruitmentproces goed te kunnen monitoren.

Weten wat onze HRM software voor jouw organisatie kan betekenen?

 
 

Jouw organisatie beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

 

Talentmanagement 

Als organisatie wil je talent binden, boeien en het liefst ook behouden. Dan is goed inzicht in je medewerkers cruciaal. Onze HRM software maakt effectief talentmanagement mogelijk. Met behulp van uitgebreide dashboards en talloze analysemogelijkheden geef je vorm aan een toekomstproof strategisch HR-beleid.

Lees meer over talentmanagement in de brochure >

HR-Analytics

HR is een combinatie van onderbuikgevoel en meetbare data. Sommige zaken komen door een goed gesprek boven tafel. Andere dingen vallen pas op wanneer je ze in een dashboard ziet staan. Onze HRM- en Payroll-dashboards zijn de basis voor slimme HR-beslissingen. Competentiemanagement of interne mobiliteit, je ziet met één klik hoe je ervoor staat.

Lees meer over HR-Analytics in de brochure >

"De administratieve verwerking van digitaal solliciteren tot indiensttreding (inclusief onboarding) kost nu nog zo’n 1,5 uur, waar dat in het verleden 10 tot 15 uur per kandidaat was. Jaarlijks nemen wij ongeveer vijftig mensen aan, dus dat scheelt nogal."

Ralph van den Heuvel - Manager Interne Organisatie
Marco van der Zon - Adviseur P&O

Managementinformatie op maat

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Managementinformatie, speciaal voor jou

Met de BI dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de HRM software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. Of je nu inzicht wilt hebben in vlootschouw, succession planning, verlof, verzuim of ontwikkeling van loonschalen: alle informatie is te raadplegen. Die inzichten gebruik jij vervolgens om je strategische keuzes te onderbouwen. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van de HRM software. Geen meerkosten dus!

Een greep uit de beschikbare dashboards in de HR software

 •  Afspiegelingsbeginsel
 •  Bezetting
 •  Formatiebeheer
 •  Loonbeslagen en leningen
 •  Loonkosten
 •  Loonmutaties
 •  Loonschalen
 •  Payroll regelingen
 •  Succession planning
 •  Verzuim
 •  Verlof
 •  Vlootschouw
 •  Wagenpark
 •  Werving en selectie
 •  Wet Werk en Zekerheid

"De winst die we met dit HRM-systeem boeken in efficiëntie is enorm. De overgang naar de HRM-software van AFAS is echt in alle opzichten een fantastische stap geweest."

Sander van Schie, Director National HR Projects ALDI

Verbind je vestigingen wereldwijd

 

Misschien doe je internationaal zaken? Of heb je een kantoor of fabriek in het buitenland. Hoe zou het zijn om één internationaal medewerkersportaal te hebben voor je complete HR-administratie? Met de HRM software van AFAS automatiseer je ook grensoverschrijdend de administratieve werkzaamheden. Gewoon in de cloud en altijd up-to-date. Wel zo efficiënt.

Ontdek wat internationale HR voor jou kan betekenen >

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw HR-processen te automatiseren.

 

Of bel ons direct op:  033 - 43 43 883