Automatiseer je HR-processen met de HRM-software van AFAS

Met de software van AFAS regel je zaken als salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met één muisklik. Stroomlijn alle HR-processen en minimaliseer de administratie ervan. 

 •  Optimaal medewerkers bedienen met self service
 •  Integratie met payroll 
 •  Met één klik inzicht in hoe je ervoor staat 

 

 

Ruim 3,5 miljoen Nederlanders regelen hun HR-zaken al met AFAS

Meer tijd voor wat echt belangrijk is 

 

Administratie zoals verlof, verzuim en de salarisverwerking kosten je nu nog veel tijd. En dat terwijl deze administratieve werkzaamheden al lang niet meer je primaire focus zijn. Want HR verschuift. Thema’s als werkgeluk en strategische personeelsplanning krijgen prioriteit. Wel zo fijn als je geholpen wordt door HRM-software om je daar volledig op te kunnen richten, toch?

Met de HRM-software van AFAS krijg je weer grip op je HR-processen. Automatiseer tijdrovende administratie en gebruik onze slimme dashboards voor meer inzicht. Het gevolg? Je hebt weer tijd voor wat écht belangrijk is.

Weten wat onze HRM-software voor jouw organisatie kan betekenen?

 
 

Jouw organisatie beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

 

"Het verdwijnen van saai inklopwerk heeft ons de mogelijkheid gegeven om activiteiten op te pakken waar eerder minder tijd voor was."

Ilona Corbeau, HR-manager De Rijke

 

Meer dan 14.000 organisaties werken al met AFAS

Waaronder deze 5 organisaties. En daar zijn we trots op!

Employee Self Service

Betrek je medewerkers bij HR-processen


Ligt al je administratie nog bij één persoon of afdeling? Met Employee Self Service (ESS) is dat verleden tijd. Vanaf nu wijzigt iedere medewerker makkelijk zijn of haar HR-gegevens. 24/7 beschikbaar en supersimpel met de AFAS Pocket app.

Met ESS verspreid je de administratieve druk over je hele organisatie. En door informatie vast te leggen bij de bron, voorkom je samen fouten.

Lees meer over ESS in onze brochure >

Manager Self Service

Betrek het middenmanagement bij HR


Wil je als HR-afdeling meer ruimte voor visie, advies en beleid? Verleg met Manager Self Service (MSS) bepaalde HR-taken naar managers. Zo accorderen zij zelf declaraties en beoordelingen in ons HRM-systeem, zonder dat jij daartussen zit.

MSS vereenvoudigt je HR-processen. Door taken via onze HRM-software bij de juiste mensen neer te leggen, kun jij je beter richten op strategische HRM-werkzaamheden.

Lees meer over MSS in onze brochure >

Integratie met payroll


Met AFAS integreer je de salarisadministratie makkelijk met HRM. Gegevens staan op één centrale plek, zodat je processen elkaar nog efficiënter opvolgen. Het systeem automatiseert, jij controleert.

En je medewerkers? Die voeren zelf hun administratieve taken uit met ESS en MSS. Jij overziet het totaalplaatje. Zo blijft er tijd over!

Jouw voordelen met AFAS:

 •  Altijd een bijgewerkte cao
 •  Altijd actueel met de wet- en regelgeving
 •  Automatische controles

Wist je dat 3,5 miljoen Nederlanders al hun loonstrook krijgen via onze software?

Lees meer over Payroll in onze brochure >

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Geef je collega's de mogelijkheid om zelf HR-zaken te regelen. De AFAS Pocket app is dan ook met trots de #1 zakelijke app van Nederland, en dat is niet zonder reden!

 •  Declaraties 
 •  Loonstroken
 •  Mijn gegevens
 •  Urenregistratie
 •  Verlof
 •  Ziek melden (of beter!)

Maak net als 14.000 Nederlandse organisaties de slimme keuze en ontdek hoe de AFAS Pocket app jouw HR-processen transformeert.

Lees meer over de AFAS Pocket app >

Werving & Selectie

Sollicitant Self Service: je eigen 'Werken bij' site

Het standaard werving- en selectieproces zit vol kleine administratieve stapjes. Van het opzetten van de vacature tot aan het achterdeschermen voorbereiden van een eerste werkdag.

In AFAS regel je alles vanaf één centrale plek. Door OutSite (website) en InSite (intranet) met elkaar te verbinden, bouw je je eigen sollicitatieportal. Hier voeren kandidaten zelf hun gegevens in. Vervolgens start het HRM-systeem automatisch interacties met ze op. Sollicitant Self Service, noemen we dat.

Daarnaast kun je met onze dashboard betrouwbare informatie bekijken om het wervingsproces goed in de gaten te houden.

Weten wat onze HRM-software voor jouw organisatie kan betekenen?

 
 

Jouw organisatie beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

 

Talentmanagement 

Als organisatie wil je talent binden, boeien en het liefst ook behouden. Dan is goed inzicht in je medewerkers cruciaal. Onze HRM-software maakt effectief talentmanagement mogelijk. Met behulp van uitgebreide dashboards en talloze analysemogelijkheden geef je vorm aan jouw strategisch HR-beleid.

Lees meer over talentmanagement in de brochure >

HR-Analytics

HR is een combinatie van onderbuikgevoel en meetbare data. Sommige zaken komen door een goed gesprek boven tafel. Andere dingen vallen pas op wanneer je ze in een dashboard ziet staan. Onze HRM- en Payroll-dashboards zijn voortaan de basis voor jouw volgende beslissing. Personeelsbezetting of het wagenpark, je ziet met één klik hoe je ervoor staat.

Lees meer over HR-Analytics in de brochure >

De administratieve lasten voor de P&O-organisatie van de gemeente Zeist zijn zeker gehalveerd sinds de komst van het nieuwe systeem.

"De voordelen zijn duidelijk, want er gaan nu veel administratieve processen automatisch."

Managementinformatie op maat

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Managementinformatie, speciaal voor jou

Met de BI-dashboards toon je alle belangrijke data uit onze HRM-software op een overzichtelijke manier. Of je nu inzicht wil in vlootschouw, verlofsaldo's, of de ontwikkeling van loonschalen: alle informatie staat voor je klaar. Die inzichten gebruik jij vervolgens om je strategische keuzes te onderbouwen. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van onze HRM-software. Geen meerkosten dus!

Een greep uit de beschikbare dashboards in onze HR-software

 •  Afspiegelingsbeginsel
 •  Bezetting
 •  Formatiebeheer
 •  Loonbeslagen en leningen
 •  Loonkosten
 •  Loonmutaties
 •  Loonschalen
 •  Payroll regelingen
 •  Succession planning
 •  Verzuim
 •  Verlof
 •  Vlootschouw
 •  Wagenpark
 •  Werving en selectie
 •  Wet Werk en Zekerheid

"De winst die we met dit HRM-systeem boeken in efficiëntie is enorm. De overgang naar de HRM-software van AFAS is echt in alle opzichten een fantastische stap geweest."

Sander van Schie, Director National HR Projects ALDI

Verbind je vestigingen wereldwijd

 

Doe je internationaal zaken? Of heb je een kantoor of fabriek in het buitenland? Met de HRM-software van AFAS automatiseer je ook buiten de Nederlandse landsgrenzen je administratieve werkzaamheden. Gewoon in de cloud en altijd up-to-date. Wel zo efficiënt.

Ontdek wat internationale HR voor jou kan betekenen >

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw HR-processen te automatiseren.

 

Of bel ons direct op:  033 - 43 43 883