Een wereld van HR-mogelijkheden: onze internationale HR-software maakt het mogelijk

Houd grip op je internationale groei en verbind je vestigingen wereldwijd met één HRM & Payroll systeem. 

 

 

 

Uitblinken in internationaal ondernemen

 

Internationaal ondernemen vraagt om internationaal gestandaardiseerde HR-processen.

Met de HRM software van AFAS automatiseer je grensoverschrijdend de administratieve werkzaamheden en betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties. Daarnaast koppel je de lokale loonverwerkers aan je internationale HRM software en heb je inzicht met tientallen HR-dashboards op nationaal en internationaal niveau.

Doordat de software in de cloud wordt aangeboden hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou, wel zo makkelijk.

Weten wat onze HRM software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Self Service Processen

Medewerkers betrekken bij HR-processen


Met de HR software van AFAS raadplegen en wijzigen jouw collega’s in Nederland of waar dan ook ter wereld makkelijk hun HR-gegevens. Denk hierbij aan het aanvragen van verlof of het indienen van een declaratie, ook wel bekend als Employee Self Service (ESS).

De software biedt ook Manager Self Service (MSS). Zo betrek je het management meer bij HR-taken. Denk hierbij aan het accorderen van declaraties en het beoordelen van medewerkers. Hier hoef jij als HR-afdeling niet tussen te zitten. 

Lees meer over ESS & MSS in onze brochure

Overzicht over alle landen

Door één centraal HR-portaal


Het integratieplatform SalureConnect voor internationale HR en Payroll stelt je in staat om de software van AFAS te integreren met lokale payroll providers. Hierdoor heb je altijd overzicht over alle landen en maken zowel managers als medewerkers gebruik van één centraal HR-portaal in AFAS.

 • Standaard integratie met lokale loonverwerkers
 • Integratie met wisselkoersen 
 • End to end payroll management 
 • Managementinformatie op internationaal niveau

Lees meer over dit integratieplatform op de website van Salure

Aan de slag met gestandaardiseerde processen


Door de nationale- en internationale bedrijfsprocessen in de software vast te leggen, zorg je dat processen altijd gestructureerd, efficiënt en soms zelfs automatisch verlopen.

Bovendien heb je eenvoudig inzicht wie verantwoordelijk is voor een taak en in welk stadium deze taak zich bevindt. Dit bereik je alleen met een juiste visie op bedrijfsprocessen en het gebruik van een workflow management systeem. AFAS en haar software gaat je daarbij helpen.

Meer weten? Download de brochure.

Meer dan 12.000 organisaties werken al met AFAS

Een aantal klanten die al internationaal werken

InSite is jouw nieuwe medewerkersportaal 

 

Met de software van AFAS beschik je over een modern intranet, beter bekend als InSite, waarmee je makkelijk informatie deelt en processen verbetert. Medewerkers kunnen er bijvoorbeeld hun loonstrook inzien, verlof regelen en al het nieuws uit de organisatie lezen. Ook zie je welke taken je nog hebt openstaan voor die dag.

Integratie met SalureConnect

De integratie van InSite met het platform SalureConnect vormt de basis voor jouw internationale HR-portaal voor medewerkers én managers. Ook stelt SalureConnect je in staat om te integreren met de lokale loonverwerkers. Zo heb je altijd overzicht over alle landen. Compliancy en verschillende valuta's zijn geen issue meer. Standaard is InSite beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Vlaams, Engels, Frans en Duits. Wil je een andere taal, bijvoorbeeld Roemeens, Hongaars, Slowaaks of Pools? Dan helpt AFAS-partner Salure je met de vertaling. 

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

HR op broekzakformaat

Medewerkers die razendsnel hun verlof boeken, ziekmeldingen insturen en zelf hun loonstrook raadplegen; dat is mogelijk met AFAS Pocket! Als HR-manager leg je de administratieve handeling bij de medewerker, waardoor tijd bespaard wordt. Als medewerker heb je inzicht in je gegevens en ervaar je direct resultaat van het zelf insturen van personeelsmutaties. 

Ervaar de voordelen van een geïntegreerd HRM-pakket op broekzakformaat! AFAS Pocket is standaard in 5 talen beschikbaar: Nederlands, Vlaams, Engels, Frans en Duits. En het is gewoon onderdeel van je licentie. Geen meerkosten dus.

Lees meer over de AFAS Pocket App

Klant aan het woord: Universiteit Twente 

 

Managementinformatie op maat

Inzicht met dashboards

Met de Business Intelligence (BI) dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. En dankzij het integratieplatform SalureConnect kan je dit inzicht verkrijgen over data uit alle landen en stel je eigen KPI’s in. Of je nu inzicht wilt hebben in verlof, verzuim, formatie, medewerkersverloop, contracten, loonkosten per functie, gendergap of benefits en compensation: alle informatie is te raadplegen. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor internationale strategische keuzes beschikbaar. 

Een greep uit de beschikbare dashboards in de HR software

 • Afspiegelingsbeginsel
 • Bezetting
 • Formatiebeheer
 • Loonbeslagen en leningen
 • Loonkosten
 • Loonmutaties
 • Loonschalen
 • Payroll regelingen
 • Succession planning
 • Verzuim
 • Verlof
 • Vlootschouw
 • Wagenpark
 • Werving en selectie
 • Wet Werk en Zekerheid

AFAS Online: het cloudplatform van AFAS


AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Het cloudplatform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. Ook cao-updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch voor je geïnstalleerd. Vanzelfsprekend investeren wij continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt.

AFAS Online is NEN 7510, ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd. De data wordt in Nederland gehost onder de Nederlandse wetgeving. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.

Ontdek de mogelijkheden van de HR software van AFAS

 

Ontdek de mogelijkheden van de HR software van AFAS

 

Meer weten over de HR software?

We komen graag met je in contact!

 

 


Of bel ons op: 033 - 43 43 883