Een wereld van HR-mogelijkheden: onze internationale HR-software maakt het mogelijk

Houd grip op je internationale groei en verbind je vestigingen wereldwijd met één HRM & Payroll systeem. 

 

 

 

Uitblinken in internationaal ondernemen

 

Met AFAS HRM-software automatiseer je internationale administratieve taken moeiteloos en betrek je zowel medewerkers als managers actief bij een correcte HR-mutatieregistratie. Koppel lokale loonverwerkers naadloos aan je internationale HRM-systeem en krijg inzicht met talloze HR-dashboards, zowel nationaal als internationaal.

Doordat de software in de cloud wordt aangeboden hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou, wel zo makkelijk!

Weten wat onze HRM-software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Self Service processen

Medewerkers betrekken bij HR-processen


Met de HR-software van AFAS raadplegen en wijzigen jouw collega’s in Nederland of waar dan ook ter wereld makkelijk hun HR-gegevens. Denk hierbij aan het aanvragen van verlof of het indienen van een declaratie, ook wel bekend als Employee Self Service (ESS).

Bied ook managers eenvoudig toegang tot HR-taken met Manager Self Service (MSS). Geef ze de mogelijkheid om declaraties goed te keuren en medewerkers te beoordelen zonder tussenkomst van de HR-afdeling. Zo betrek je het management op een efficiënte manier bij HR-processen. 

Lees meer over ESS & MSS in onze brochure

Overzicht over alle landen

Door één centraal HR-portaal


Het integratieplatform SalureConnect voor internationale HR en Payroll stelt je in staat om de software van AFAS te integreren met lokale payroll providers. Hierdoor heb je altijd overzicht over alle landen en maken zowel managers als medewerkers gebruik van één centraal HR-portaal in AFAS.

 • Standaardintegratie met lokale loonverwerkers
 • Integratie met wisselkoersen 
 • End to end payroll management 
 • Managementinformatie op internationaal niveau

Lees meer over dit integratieplatform op de website van Salure

Aan de slag met gestandaardiseerde processen


Door de nationale- en internationale bedrijfsprocessen in de software vast te leggen, zorg je dat processen altijd gestructureerd, efficiënt en vaak zelfs automatisch verlopen.

In de template zijn honderden HR-processen al standaard geautomatiseerd. Zo krijg je dus niet alleen een uitstekend HR-systeem, maar maak je heel snel grote stappen in je bedrijfsautomatisering.

Meer weten? Download de brochure.

Meer dan 14.000 organisaties werken al met AFAS

Een aantal klanten die al internationaal werken

InSite is jouw nieuwe medewerkersportaal 

 

InSite, ons gebruiksvriendelijke intranet, helpt je eenvoudig informatie te delen en processen te verbeteren. Medewerkers kunnen loonstroken inzien, verlof aanvragen en bedrijfsnieuws lezen, terwijl ze overzicht houden over hun openstaande taken.

Integratie met SalureConnect

Samen met SalureConnect creëert InSite een internationaal HR-portaal voor medewerkers én managers. Met SalureConnect integreer je moeiteloos met lokale loonverwerkers en behoud je overzicht in alle landen. Tackle compliancy en verschillende valuta's zonder zorgen. Standaardondersteuning voor Nederlands, Vlaams, Engels, Frans en Duits, en AFAS-partner Salure helpt je bij eventuele vertalingen naar andere talen zoals Roemeens, Hongaars, Slowaaks of Pools.

Koppel met lokale payroll providers

Salure beschikt over een uitgebreid netwerk van internationale payroll providers en zorgt voor een naadloze connectie en koppeling met onze software. Heb je al een eigen payroll partner? Geen probleem! Salure neemt het contact over en zorgt voor een soepele samenwerking.

Je voert HR-mutaties in met behulp van AFAS. Vervolgens zorgt de payroll provider voor de loonberekening en het genereren van de loonstrook. Die strook wordt daarna weer teruggekoppeld naar onze software, zodat jij altijd inzicht hebt in elk aspect van je HR- en Payroll-management.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

HR op broekzakformaat

Boek razendsnel verlof, meld je ziek zonder je bed te verlaten en bekijk je loonstrook met AFAS Pocket. Als HR-manager bespaar je tijd door medewerkers zelf hun administratie te laten beheren. Medewerkers krijgen inzicht in hun gegevens en ervaren de voordelen van directe personeelsmutaties.

Geniet van een geïntegreerd HRM-pakket in je broekzak! Het beste? Het is gewoon onderdeel van je licentie, zonder extra kosten!

AFAS Pocket is standaard beschikbaar in 5 talen:

 • Nederlands
 • Vlaams
 • Engels
 • Frans
 • Duits

Lees meer over de AFAS Pocket App

Klant aan het woord: Universiteit Twente

 

 

Managementinformatie op maat

Inzicht met dashboards

Met de Business Intelligence (BI) dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. En dankzij het integratieplatform SalureConnect kan je dit inzicht verkrijgen over data uit alle landen en stel je eigen KPI’s in. Of je nu inzicht wilt hebben in verlof, verzuim, formatie, medewerkersverloop, contracten, loonkosten per functie, gendergap of benefits en compensation: alle informatie is te raadplegen. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor internationale strategische keuzes beschikbaar. 

Een greep uit de beschikbare dashboards in de HR-software

 • Afspiegelingsbeginsel
 • Bezetting
 • Formatiebeheer
 • Loonbeslagen en leningen
 • Loonkosten
 • Loonmutaties
 • Loonschalen
 • Payroll regelingen
 • Succession planning
 • Verzuim
 • Verlof
 • Vlootschouw
 • Wagenpark
 • Werving en selectie
 • Wet Werk en Zekerheid

AFAS Online: het cloudplatform van AFAS


AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Het cloudplatform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. Ook cao-updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch voor je geïnstalleerd. Vanzelfsprekend investeren wij continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt.

AFAS Online is NEN 7510, ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd. De data wordt in Nederland gehost onder de Nederlandse wetgeving. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw HR-processen te automatiseren.

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883