AFAS Pocket

Dat verdien je.

 
 

> 1.8 miljoen keer gedownload!

 

Het doen van je administratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot je CRM-gegevens, verlof, verzuim, uren boeken én je openstaande taken. Ook het dossier van jouw klanten, prospects en leveranciers is snel inzichtelijk.

Regel simpel je administratie,
waar je ook bent.

Met AFAS Pocket beschik je over bedrijfssoftware op broekzakformaat.

 

 

 

 

 1.8 miljoen keer gedownload

De #1 business app van Nederland


Het doen van je administratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de AFAS Pocket app regelen medewerkers de belangrijkste taken & HR-zaken gewoon via de telefoon of tablet.

PS: Wist je dat AFAS Pocket de nummer 1 business app in Nederland is? Download 'm gratis uit de App store of Google Play store.

Wil jij ook slimmer werken?

Werk je al met AFAS? Bekijk de mogelijkheden en FAQ.

Alles wat je nodig hebt om je HR- en bedrijfsadministratie te doen

Of je nu werkt met onze HRM-software of onze volledige ERP-software.

Scan de QR-code met je mobiel en installeer AFAS Pocket

Klanten houden van AFAS Pocket

Niet voor niks werken 600.000 Nederlanders maandelijks met de AFAS Pocket app.

 
 

Elize de Jong (Expert integraties en applicatiebeheerder)

BLOS kinderopvang

 

"Onze systemen zijn zo ingericht dat medewerkers voor veel dingen zelf verantwoordelijk zijn. Zij kunnen zelf declaraties, vragen en wijzigingen insturen via de AFAS Pocket app. Dat biedt enorm veel voordelen voor de personeel- en salarisadministratie, en het sturen van de organisatie."

Lees het hele verhaal

 

Dennis Stam (Manager HR Services)

Dura Vermeer

 

"De afgelopen twee jaar is het nodige veranderd in het kader van de voortgaande digitalisering. Zo verdween de papieren loonstrook. “Om dat proces te digitaliseren, betekende nogal een verandering voor onze medewerkers. Toch is de overgang soepel verlopen, met dank aan de AFAS Pocket app."

Lees het hele verhaal

Sander van Schie (Director National HR Projects)

ALDI

 

"We hebben ook al meteen de AFAS Pocket app gelanceerd. Ook met die extra ambities was het een soepele overgang."

 

Lees het hele verhaal

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Je HR-zaken via de app


Medewerkers die razendsnel hun verlof boeken, ziekmeldingen insturen en zelf hun loonstrook raadplegen; dat wil toch iedereen? Als HR-manager leg je de administratieve handeling bij de medewerker, waardoor tijd bespaard wordt. Als medewerker heb je inzicht in je gegevens en ervaar je direct resultaat van het zelf insturen van personeelsmutaties. Je kunt document zelf digitaal ondertekenen.

Lees meer over wat HRM van AFAS voor jou kan betekenen

Direct je projecten bijwerken 


Het schrijven van uren is van niemand een hobby. Maar het is wel belangrijk dat het goed en efficiënt gebeurt. De AFAS Pocket app gaat je daarbij helpen. De projecten waar jij toegang toe hebt staan voor je klaar en de meest gebruikte urensoorten worden weergegeven. Heb je nog een declaratie door te belasten? Ook deze boek je met hetzelfde gemak met de app.

Lees meer over wat Projecten van AFAS voor jou kan betekenen 

Je CRM-data altijd bij de hand


Met de AFAS Pocket app heb je toegang tot je CRM-database. Dit betekent dat je contacten snel kunt raadplegen, ze vanuit de app direct kunt bellen, maar ook het organisatiedossier kunt inzien. Zo stap je iedere afspraak goed voorbereid naar binnen, omdat je de laatste stand van zaken kent. 

Lees meer over wat CRM voor jou kan betekenen

Twee-factorauthenticatie


Werken met AFAS Online betekent verplicht gebruik maken van twee-factor-authenticatie. Dit betekent dat je bij het inloggen, naast je gebruikersnaam en wachtwoord, een extra stuk informatie moet toevoegen die alleen voor jou als gebruiker beschikbaar is.

Je bevestigt je aanmelding via de AFAS Pocket app. Eventueel misbruik van je gegevens wordt hierdoor vele malen moeilijker gemaakt. Wanneer je gebruik maakt van Single Sign On in je organisatie is twee-factor-authenticatie niet verplicht. We gaan er namelijk vanuit dat jullie zelf twee-factor-authenticatie aan hebben staan.

Klant van AFAS? Lees meer over de inrichting van AFAS Pocket.

Altijd op de hoogte met AFAS Pocket


Een nieuwe loonstrook? Een belangrijk bericht voor al je medewerkers? Met AFAS Pocket stuur je (automatisch) notificaties naar je medewerkers. Gebruikers kunnen zelf bepalen welke meldingen ze willen ontvangen.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Klant van AFAS en aan de slag met AFAS Pocket?


Je kunt zelf bepalen welke medewerkers toegang krijgen tot de verschillende mogelijkheden die AFAS Pocket biedt. Aan de slag met AFAS Pocket voor jouw organisatie?

Stel AFAS Pocket in 4 stappen beschikbaar voor jouw organisatie

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883