Ordermanagement software 

 Altijd inzicht en overzicht over het orderproces 


Ordermanagement: Efficiënte inkoop en verkoop

Efficiënte inkoop en verkoop


Succesvolle verkoop begint bij de eigen inkoop. Met de ordermanagement software heb je inzicht in prijzen, kortingen, marges en voorraad. Kortom, al je essentiële KPI's. 

Ordermanagement: Klanten en leveranciers

Gemakkelijk én betaalbaar


Uiteraard wil je het contact met je klanten goed onderhouden, maar ook je leveranciers zijn belangrijk. Via de portal communiceer je rechtstreeks met klanten en leveranciers.

Ordermanagement: Optimaal inzicht

Optimaal inzicht


 Met de interactieve dashboards heb je altijd inzicht in en maximale controle over jouw processen. Dit geldt niet alleen voor je deze processen maar voor de hele organisatie.

Meer weten over ordermanagement voor jouw onderneming?


Meer orders, minder werk!

Ordermanagement gaat verder dan logistiek


Met ordermanagement zorg je voor een optimaal en transparant beheer van jouw orderprocessen, dankzij de integratie van portals en workflows. Met als ultiem doel: meer orders, minder administratief werk!

Met een geïntegreerd orderproces zorg je voor minder fouten en meer snelheid. Dat betekent uiteindelijk een hogere marge. Automatisering van het gehele proces, resulteert in volledige controle over elke stap. 

Beheersing van het orderproces geeft een hoger rendement. Inzicht en dashboards geven je houvast. Je hebt op een interactieve manier inzichtelijk hoe de hele organisatie er voor staat en welke keuzes je moet maken. Dit lukt vanwege de integratie met onder meer financieel en HRM.  

De belangrijkste onderdelen

Ordermanagement: Inkoop en verkoop

Inkoop en verkoop

Een succesvolle verkoop van een product begint bij de eigen inkoop. Zo laag mogelijke inkoopkosten zorgen immers voor een zo hoog mogelijke marge. Ordermanagement biedt optimaal inzicht aan de inkoop- en verkoopkant. 

Ordermanagement: Interactieve dashboards

Interactieve dashboards

Altijd inzicht. En maximale controle over je inkoop- en verkoopprocessen én voorraadbeheer en - verloop. Met dashboards kijk je vooruit en maak je keuzes voor de toekomst van jouw organisatie.

Ordermanagement: Workflows

Workflows

Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen te optimaliseren en papiergebruik te verminderen. Een orderopdracht van een klant of een orderaanvraag van een leverancier is zo verwerkt.

Ordermanagement: Confronteren

Confronteren

Goederenontvangsten zijn direct te confronteren met inkoopfacturen. Hiermee voorkom je fouten en hou je grip op je inkoopproces. Je wilt ook inzicht in het héle inkoopproces. Dat heb je door de integratie met onder meer financieel.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Klantportal

Rechtstreeks contact met je klanten


Klanten en potentiële klanten zijn belangrijk voor de continuïteit van je organisatie. Het is essentieel om zo veel mogelijk over hen te weten te komen en vast te leggen. Daarom kunnen klanten in de klantportal hun eigen gegevens bijhouden. Jouw klant weet nu eenmaal meer van zichzelf dan jij. Daarbij bepaal je zelf welke gegevens jouw klanten zien en welke ze kunnen wijzigen. Daarnaast is de klantportal optimaal in te zetten om informatie te delen met je klanten. Zo kun je facturen inzien en offertes accorderen. Maar ook een consultant of een cursus boeken. Leg deze informatie vast in de klantportal en je maakt deze direct beschikbaar voor alle klanten.

Ontdek het gemak van een klantportal.

Leveranciersportal

Grip op je inkoopproces


Met ordermanagement heb je de mogelijkheid om inkoopoffertes naar leveranciers te sturen. Bovendien kun je dankzij de OutSite-portal met je leveranciers communiceren via workflows en kunnen zij direct online een offerte aanbieden. Op die manier ben je altijd in staat om in te kopen tegen de beste prijzen en leveringsvoorwaarden. Door dezelfde inkoopofferte bij meerdere leveranciers aan te vragen kan je eenvoudig verschillende opties per offerte ontvangen en vergelijken. Zonder veel bellen of e-mailen beschik je voortdurend over een actueel beeld van de beste inkoopopties, ook als je maar met enkele leveranciers zaken doet. 

Lees meer over een effectief inkoopproces.

Ordermanagement bij Gusto MSC - Mark Johnstone


Ordermanagement heeft ons efficiëntie gebracht


"Onze mensen zijn steeds meer bezig met wat ze zouden moeten doen: denken, analyseren, problemen oplossen en niet dat domme papierwerk."


- Mark Johnstone, CFO
Gusto MSC

Ordermanagement: van budget tot betaling

24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen 


Je wilt voldoen aan de vraag van jouw klanten, maar je wilt óók grip op je processen houden en inzicht van begin tot eind. Het gehele orderproces wil je managen, van budget tot betaling. 

Ordermanagement vangt het proces voor je op. Daarbij laat het je op elk moment zien hoe je organisatie ervoor staat. Door de interactieve dashboards die er standaard bijgeleverd zijn, kun je elk proces inzien en op de resultaten sturen.

Dit betekent dat je vooruit kan kijken in plaats van je achteruitkijkspiegel continu te moeten raadplegen. Actueel inzicht levert je optimaal rendement op.

Jouw voordelen

  • Inzicht, overzicht en rust
  • Nooit meer 'nee' verkopen
  • Actuele management informatie
  • Een effectief proces = meer marge

Bekijk de video

Bekijk hoe Technotape International onze ordermanagement software inzet!

Meer weten over ordermanagement?

Bel ons voor een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883