Ordermanagement software 

 Altijd inzicht en overzicht in het order proces 


Ordermanagement: Efficiënte inkoop en verkoop

Efficiënte inkoop en verkoop


Succesvolle verkoop begint bij de eigen inkoop. Met de ordermanagement software heb je inzicht in prijzen, kortingen, marges en voorraad. Kortom, al je essentiële KPI's. 

Ordermanagement: Klanten en leveranciers

Gemakkelijk én betaalbaar


Uiteraard wil je goed contact onderhouden met je klanten, maar ook je leveranciers zijn belangrijk. Met de portalfunctionaliteit in ordermanagement communiceer je rechtstreeks met klanten en leveranciers.

Ordermanagement: Optimaal inzicht

Optimaal inzicht


 Met de interactieve dashboards heb je altijd inzicht en maximale controle over jouw processen. Dit geldt niet alleen voor je orderprocessen maar voor de hele organisatie.

Meer weten over ordermanagement voor jouw onderneming?


Meer orders, minder werk!

Ordermanagement gaat verder dan logistiek


Met ordermanagement zorg je voor een optimaal en transparant beheer van jouw orderprocessen dankzij de integratie van portals en workflows. Met als ultiem doel: meer orders, minder werk!

Een geïntegreerd orderproces zorgt voor minder fouten en meer snelheid. Dat betekent uiteindelijk een hogere marge. Automatisering van dit gehele proces, resulteert in volledige controle over elke stap. 

Beheersing van het orderproces geeft een hoger rendement. Inzicht en dashboards geven je houvast. Vanwege integratie met o.a. financieel en HRM heb je interactief inzichtelijk hoe de gehele organisatie ervoor staat en welke keuzes je moet maken.  

De belangrijkste onderdelen

Ordermanagement: Inkoop en verkoop

Inkoop en verkoop

Een succesvolle verkoop van een product begint bij de eigen inkoop. Zo laag mogelijke inkoopkosten zorgen immers voor een zo hoog mogelijke marge. Ordermanagement biedt optimaal inzicht aan inkoop- en verkoopkant. 

Ordermanagement: Interactieve dashboards

Interactieve dashboards

Altijd inzicht en maximale controle. Natuurlijk op je inkoop- en verkoopprocessen, maar ook op voorraadbeheer en voorraadverloop. Zo ga je door de dashboards vooruitkijken en keuzes maken voor de toekomst. 

Ordermanagement: Workflows

Workflows

Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen te optimaliseren en papiergebruik te verminderen. Een orderopdracht van een klant of een orderaanvraag van een leverancier is zo verwerkt.

Ordermanagement: Confronteren

Confronteren

Goederenontvangsten zijn direct te confronteren met inkoopfacturen. Hiermee voorkom je fouten, en hou je grip op je inkoopproces. Je wilt niet alleen je orders managen. Door de integratie met o.a. financieel heb je direct de inzicht in het gehele inkoopproces.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Klantportal

Rechtstreeks contact met je klanten


Klanten en potentiële klanten zijn belangrijk voor de continuïteit van je organisatie. Het is essentieel om zo veel mogelijk te weten te komen en vast te leggen. Daarom kunnen klanten in de klantportal hun eigen gegevens onderhouden. Jouw klant weet nu eenmaal meer van zichzelf dan jij. Daarbij bepaal je zelf welke gegevens jouw klanten zien en welke ze kunnen wijzigen. Daarnaast is de klantportal optimaal in te zetten om informatie te delen naar je klanten. Zo kan je facturen inzien en offertes accorderen. Maar ook een consultant of een cursus boeken. Leg het vast in de klantportal en je hebt het direct beschikbaar voor alle klanten.

Ontdek het gemak van een klantportal.

Leveranciersportal

Grip op je inkoopproces


Met ordermanagement heb je de mogelijkheid om inkoopoffertes naar leveranciers te sturen. Bovendien kan je via de OutSite-portal met je leveranciers communiceren via workflows en kunnen zij direct online een offerte aanbieden. Op die manier ben je altijd in staat om in te kopen tegen de beste prijzen en leveringsvoorwaarden. Door dezelfde inkoopofferte bij meerdere leveranciers aan te vragen kan je eenvoudig verschillende opties per offerte ontvangen en vergelijken. Zonder veel bellen of e-mailen beschik je voortdurend over een actueel beeld van de beste inkoopopties, ook als je maar met enkele leveranciers zaken doet. 

Lees meer over een effectief inkoopproces.

Ordermanagement bij Gusto MSC - Mark Johnstone


Ordermanagement heeft ons efficiëntie gebracht


"Onze mensen zijn steeds meer bezig met wat ze zouden moeten doen: denken, analyseren, problemen oplossen en niet dat domme papierwerk."


- Mark Johnstone, CFO
Gusto MSC

Ordermanagement: van budget tot betaling

24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen 


Je wilt voldoen aan de vraag van jouw klanten maar tegelijkertijd wil je ook grip op je processen houden en inzicht van begin tot eind. Het gehele orderproces wil je managen, van budget tot betaling. 

Ordermanagement vangt het proces voor je op. Daarbij geeft het je ook direct inzicht in hoe je organisatie er op dit moment voor staat. Door de interactieve dashboards die er standaard bijgeleverd zijn kan je elk proces inzien en daar op sturen.

Dit betekent dat je vooruit kan kijken in plaats van je achteruitkijkspiegel continu te moeten raadplegen. Actueel inzicht betekent dus optimaal rendement.

Jouw voordelen

  • Inzicht, overzicht en rust
  • Nooit meer 'nee' verkopen
  • Actuele management informatie
  • Een effectief proces = meer marge

Bekijk de video

Bekijk hoe Technotape International onze ordermanagement software inzet!

Meer weten over ordermanagement?

Bel ons voor een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800