Bewezen ERP-software voor zorg & welzijn

Werk je binnen de zorg- en welzijnssector? Dan zet je je in om een verschil te maken in mensenlevens. Onze software is ontworpen om de bedrijfsprocessen van jouw zorgorganisatie volledig te automatiseren, waardoor administratieve taken worden geminimaliseerd en geautomatiseerd. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor wat écht van belang is, de zorgvrager.  

 

 

  • Ruim 758 zorgorganisaties werken al met de software van AFAS

 

 

Bedrijfsvoering geautomatiseerd,
de
mens weer centraal

Bedrijfsvoering geautomatiseerd, de mens weer centraal

Schaarste, value based healthcare en digitale transformatie. Slechts enkele begrippen die managers en bestuurders in zorg en welzijn bezighouden. Goede bedrijfsvoering is dan ook van cruciaal belang om weer te kunnen focussen op waar het om draait in de zorg: de zorgvrager.

Groot, klein of iets daartussenin? Met onze software voor zorg en welzijn automatiseer je jouw volledige bedrijfsvoering met één softwareoplossing. De software is af te nemen in twee smaken: de volledige ERP-oplossing of de modules HRM & Payroll samen.

Weten wat onze software voor jouw zorgorganisatie kan betekenen?

 

 

Zoom in op jouw specialisme

En ook voor thuiszorg, jeugdzorg, huisartsenpraktijken, revalidatiecentra, palliatieve zorg of andere zorg- en welzijnsorganisaties biedt AFAS een passende oplossing. Meer weten? Download de brochure voor de zorg.

"De software van AFAS maakt ons werk steeds beter, makkelijker en leuker "

- Rachid Akabbouw en Eilene Strijbosch

Actuele HR-thema's uit de praktijk

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883