Payroll software 

 Meer dan salarisadministratie 


Meer dan 1.7 miljoen digitale stroken

1.7 miljoen digitale stroken 


Maandelijks worden meer dan
1.7 miljoen Nederlanders met één druk op de knop door onze klanten verloond. De digitale loonstrook wordt klaargezet.

Cao's met pensioenen

Cao's met pensioenen


Cao-regelingen worden meegeleverd, zo bespaar je tijd en vermindert de kans op fouten in de salarisverwerking.
Het gemak van standaard-cao's.

Efficiënter verlonen

Efficiënter verlonen


Met terugwerkende kracht-
berekeningen (twk), checklists, managementrapportages en digitale aangiftes werk je efficiënter dan ooit.

Meer weten over onze software voor jouw salarisadministratie?


Payroll en HRM software in één pakket

Fouten en dubbel werk voorkomen!


Ben je op zoek naar software om de salarisadministratie te automatiseren?

Met de payroll software van AFAS kun je snel aan de slag en dat bespaart je veel tijd en geld. Maandelijks worden meer dan 1.7 miljoen Nederlanders met één druk op de knop door onze klanten verloond. Door volledige integratie met HRM hoef je alleen de uitzonderingen te registreren. Daarna bereken je met één druk op de knop alle salarissen. De salarisadministratie wordt daarmee een logisch gevolg van de HR-administratie.

Dit is mogelijk omdat wij ruim 180 cao's standaard met de software meeleveren.

Vanuit de module Projecten kunnen projectmedewerkers hun uren boeken, deze worden automatisch berekend. Zo kunnen de financiële gevolgen van salarisbetalingen ook direct verwerkt worden. Uren en declaraties dienen medewerkers makkelijk zelf in met de AFAS Pocket app. Jij voert de regie!

De belangrijkste onderdelen

Digitale loonstrook en Salariswijzer

Digitale loonstrook

Door de loonstroken digitaal te verstrekken bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ontlast je ook het milieu. Via employee self-service (ESS) ontvangen medewerkers hun eigen loonstrook. Naast de standaard loonstrook kun je nu ook de Salariswijzer verstrekken voor uniek inzicht.

Rijke cao-ondersteuning

Rijke cao-ondersteuning

In een AFAS-cao zijn alle wettelijke en cao voorgeschreven regelingen uit jouw bedrijfstak in looncomponenten uitgewerkt. Je hoeft cao-regelingen nooit meer handmatig in te voeren.

Altijd grip op de situatie!

Altijd grip op de situatie!

Jouw medewerkers willen vanzelfsprekend graag hun salaris op tijd en correct ontvangen. De salarissoftware heeft efficiënte controlemogelijkheden waarmee je gemakkelijk de salarisverwerking kunt controleren.

Salarisadministratie en HRM

Salarisadministratie en HRM

De payroll software maakt salarisverwerken eenvoudig. Door de volledige integratie met HRM en e-HRM hoef je niets meer handmatig vast te leggen en berekent de software met één druk op de knop alle salarissen.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Controlemogelijkheden

Altijd grip op de situatie!


Onze payroll software heeft efficiënte controlemogelijkheden. Met de pro formaberekening kun je direct de loonstrook van een medewerker inzien. Je hebt in één oogopslag inzicht in de loonkosten met behulp van een kosten- en journaalpostanalyse. Automatische signalen attenderen je op ontbrekende gegevens en afwijkingen. Je voorkomt cruciale fouten en bent altijd verzekerd van een correcte salarisverwerking!

Met het standenregister kun je de loonberekeningen van twee periodes vergelijken. Je ziet direct de verschillen tussen bijvoorbeeld de huidige periode en dezelfde periode van een jaar geleden. Dat kan natuurlijk ook over jaren heen met het jaarstandenregister.

Verder lezen over effectieve controlemiddelen?


Manager Self Service

HRM beleggen in de lijn


Naast de standaard digitale loonstrook die we al jaren kennen, kun je nu ook de Salariswijzer verstrekken. De Salariswijzer voldoet aan alle wettelijke eisen van een loonstrook, maar toont de salarisgegevens op een
compleet nieuwe wijze. De Salariswijzer is een salarisoverzicht met daarop alleen de belangrijkste onderdelen die met duidelijke iconen en benamingen worden aangeduid.  

Door de loonstroken digitaal te verstrekken bespaar je tijd en geld. Daarnaast kun je de loonstrook opslaan in het digitale dossier van de medewerker zodat de medewerkers via employee self-service altijd hun eigen loonstroken kunnen inzien.

Meer lezen over de begrijpelijke loonstrook van AFAS?


Janine Naaktgeboren - HR-manager


Correcties zonder rompslomp


"We hebben de regie terug over het salarisverwerkingsproces. Vroeger konden we fouten niet meer herstellen als we op het laatste moment iets ontdekten. Dat kwam dan weer in de volgende periode. Nu kun je correcties tot op het laatste moment doorvoeren, zonder rompslomp."

- Janine Naaktgeboren - HR-manager
Ahoy


Managementrapportage

Actueel en betrouwbaar inzicht!


Een goed beleid begint bij betrouwbare informatie. Je beschikt over verschillende managementrapportages. Deze geven het inzicht in de actuele stand van zaken waardoor je altijd over de juiste gegevens beschikt om doordachte beslissingen te nemen.
In de cockpits staan belangrijke ken- en stuurgetallen van jouw organisatie
en afdeling die je kunt bekijken. Je krijgt standaard rapportages met ziekteoverzichten en bezettingsoverzichten. Ook kun je zelf rapportages samenstellen met relevante informatie. 

Jouw voordelen

  • Wijzigingen direct doorvoeren
  • Uitgebreide controlemogelijkheden
  • Actuele managementinformatie
  • Payroll is één druk op de knop

Bekijk de video

HRM- en payroll software, wat levert het je op?

Meer weten over de payroll software?

Maak een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800