Payroll Cloud 

 Online salarisadministratie 


Grip op processen

Grip op processen


De personeels- en salarisadministratie in één online softwarepakket. Dat betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie.

Vastleggen bij de bron

Vastleggen bij de bron


De klant zélf aan de knoppen.
Doordat mutaties direct worden vastgelegd bij de bron minimaliseert het administratief werk en de kans op fouten. 

Alles in de cloud

Alles in de cloud


Alle belangrijke zaken 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar, zonder dat de salarisadministrateur daar aan te pas komt.  

Meer weten over Payroll Cloud voor jouw accountants- of administratiekantoor?


Payroll Cloud

De volgende stap in online salarisadministratie


Als salarisadministrateur van bijvoorbeeld een accountants- of administratiekantoor ben je veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van nieuwe medewerkers, gewerkte uren, declaraties en ga zo maar door.
Daardoor kom je bijna niet toe aan de core business van jouw rol:
de klant (werkgever) adviseren en begeleiden met zijn keuzes op het HRM en Payroll vlak.
En dat zijn nu juist de mooie kanten van jouw vak!

Met Payroll Cloud automatiseer je gemakkelijk veel administratieve werkzaamheden. Ontzettend veel werk verdampt door gebruik van de online klantportal en geautomatiseerde controles en triggers. 

De belangrijkste onderdelen

Portaal

Portaal

Zou het niet handiger zijn als je alle administratieve HR-processen kan borgen in één online portaal in plaats van in allerlei losse Excellijstjes? Dat zorgt voor efficiëntie, kostenvermindering, inzicht en structuur voor het kantoor én voor jouw klant!  

HR Self Service

HR Self Service (of e-HRM)

E-HRM biedt de mogelijkheid om de klant te betrekken bij de HR-processen. Daarmee kunnen ze alle HR-informatie die voor hun relevant is makkelijk raadplegen en muteren. Een win-win situatie voor iedereen.

Digitaal dossier

Digitaal Dossier

Altijd zowel de loonstroken als de stuurinformatie, loonaangiften én betaalbestanden op tijd bij de klant? Doordat jouw klant zelf inlogt op het portaal en je van te voren de stukken klaar kunt zetten ben je nooit meer te laat met het verstrekken.

Workflows en signalering

Workflows & signaleringen

Door de volledige integratie met de klant via het portaal komen alle te controleren mutaties via workflows terecht bij de salarisadministrateur en wordt de klant betrokken in het proces en geattendeerd op deadlines door middel van signalen.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Compliance dashboard

Grip op alle payroll processen


Payroll Cloud betekent dat je kiest voor een geautomatiseerde salarisadministratie. Hierdoor creëer je naast een forse administratieve lastenverlichting ook grip op de processen. Door het inzichtelijk maken van de statussen van de payroll processen over alle klanten (werkgevers) heen, krijg je grip op bijvoorbeeld aantallen nog te verwerken periodes én grip op de uitzonderingen per periode. Deze stuurinformatie geeft je vervolgens de mogelijkheid om klanten te benchmarken en te begeleiden  

Lees meer over de kracht van Business Intelligence

Customer Self Service

HR-zaken beleggen waar het hoort


Door het ontsluiten van de salarisadministratie via het portaal, beleg je HR-zaken waar het hoort: de klant zélf.
Niemand weet immers beter welke medewerkers indienst en uitdienst zijn gegaan en welke uren ze bijvoorbeeld de betreffende periode hebben gewerkt. Door het invoeren van mutaties te automatiseren via het portaal verminder je de kans op fouten en creëer je de mogelijkheid vóóraf al controles uit te voeren op de aangeleverde mutaties.
Zo ben je ook op dit vlak weer van waarde voor je klant

Lees meer over de kracht van Payroll in Control

Payroll Cloud - Online salarisadministratie - Bart Grootveld


Payroll Cloud biedt kansen!


"Wanneer tot 60% van het huidige werk verdampt, biedt dit kansen om de klant te adviseren en daardoor beter te maken dan ooit!"


- Bart Grootveld, Productmanager HRM/Payroll
AFAS Software

Klaar voor de toekomst

24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen 


Met Payroll Cloud is jouw administratie- of accountantskantoor klaar voor de toekomst. Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt loonmutaties en salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Met onze software ben je klaar voor de komst van generatie Y. Het geeft je niet alleen grip op het salarisverwerkingsproces, maar creëert ook transparantie tussen jouw kantoor en de klant en verkleint drastisch door geautomatiseerde controles de kans op fouten in de salarisadministratie.

Jouw voordelen

  • Meer tijd voor advies
  • Geld, tijd en papier besparen
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Vastlegging door de klant zelf
  • Actuele management informatie
  • Payroll is één druk op de knop

Bekijk de video

Payroll Cloud gepresenteerd op de AFAS Open 2017


Meer weten over Payroll Cloud?

Bel ons voor een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800