Payroll Cloud

Meer loonstroken in minder tijd: op naar toegevoegde waarde met de dienstverlening van jouw accountants- of administratiekantoor.

 

Payroll Cloud

Meer loonstroken in minder tijd: op naar toegevoegde waarde met de dienstverlening van jouw accountants- of administratiekantoor.

 

 

 

Efficiënter verlonen

 

Een juist berekend loon dat op tijd wordt betaald. Dat is het minimale wat jouw klant mag verwachten wanneer jij de verloning verzorgt.

Met Payroll Cloud, de online payroll software van AFAS voor jouw administratie- of accountantskantoor, vereenvoudig je het proces, leg je verantwoordelijkheden neer waar ze horen en geniet je van automatische controles, zodat je altijd een juist loon uitbetaalt. De software is volledig geïntegreerd met je eigen klantportaal en de AFAS Pocket app waardoor jouw klant of de medewerker van jouw klant altijd toegang heeft tot het dossier of mutaties door kan geven.

PS wist je dat maandelijks 3,2 mln. Nederlanders hun loonstrook via de payroll software van AFAS ontvangen?

Weten wat Payroll Cloud voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

 

Ruim 200 cao's in de software


Standaard worden er ruim 200 cao's inclusief pensioenregelingen en salaristabellen meegeleverd en bijgehouden in de software.

Met AFAS Online worden wijzigingen in de cao automatisch bijgewerkt. Je voldoet dus niet alleen aan de meest recente Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook aan die van je klant.

Lees er meer over in onze brochure

 

De Payroll Auditor


Samen met onze klanten hebben we de Payroll Auditor ontwikkeld: jouw persoonlijke assistent voor alle controles op het payroll proces.

Er worden standaard meer dan 130 controles uitgevoerd door de Payoll Auditor. Zo voorkom je fouten in de loonadministratie en ben je minder tijd kwijt aan het controleren van de verloning. 

Lees er meer over in onze brochure

Integratie op alle vlakken


Payroll Cloud is volledig geïntegreerd met het portaal, de mobiele app en natuurlijk de rest van de software. De loonadministratie wordt een logisch gevolg van de mutaties die jouw klant via het portaal invoert en jouw klant wordt automatisch geattendeerd op het verlopen van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of het verhogen van het minimumloon.

Ook het dossier ligt digitaal vast, waardoor loonstroken en jaaropgaven altijd kunnen worden bekeken en arbeidscontracten eenvoudig digitaal kunnen worden ondertekend.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Workflows en signalering


Automatisering kan de loonadministratie een stuk efficiënter maken. De Payroll en HR-software voor jouw administratie- of accountantskantoor is daarom zo ingericht dat alle taken via gestandaardiseerde workflows verlopen. Ook worden automatisch signalen gegenereerd bij belangrijke gebeurtenissen als het verlopen van het contract. Zo houd je grip op wat er nog moet gebeuren en mis je niets doordat de software met je meedenkt.

Onze software, jouw standaard


Payroll Cloud is al volledig voor je ingericht. We hebben immers de ervaring van die 3,2 mln. loonstroken. Hierdoor hebben we al nagedacht over welke knop waar hoort te zitten, maar hoef jij vooral niet het wiel opnieuw uit te vinden en beperken we dus de implementatietijd. Uiteraard kan je het portaal eenvoudig zelf in je eigen huisstijl brengen. En die loonstrook? Die is ook voor iedereen prima leesbaar en op te maken in je eigen huisstijl.

"Doordat nu ook de loonadministratie is geïntegreerd, hoeft onze klant nog maar op één plek in te loggen en is het aanleveren van mutaties via losse formulieren voorbij."

 

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Werken met Payroll Cloud is werken met een geautomatiseerde salarisadministratie. Hierdoor creëer je naast een forse administratieve lastenverlichting ook grip op de processen. Door het inzichtelijk maken van de statussen van de payroll processen over alle klanten (werkgevers) heen, krijg je grip op bijvoorbeeld aantallen nog te verwerken periodes én grip op de uitzonderingen per periode. Deze stuurinformatie geeft je vervolgens de mogelijkheid om klanten te benchmarken en te begeleiden

Lekker via de AFAS Pocket app

Met de AFAS Pocket app regelen de medewerkers van jouw klant de belangrijkste zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Ook sturen ze via de app eenvoudig declaraties in, melden zich ziek (of beter!) en ga zo maar door. In andere woorden, jouw klant en de medewerkers regelen alle zaken direct via de app.

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de HR & payroll software van AFAS. Doordat jouw klant zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en verwerk jij meer stroken in dezelfde tijd.

Lees meer over de AFAS Pocket App

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883