Flexbranche

Krijg grip op kandidatenbeheer, plaatsingen, contracten, facturatie, verloning en marge met de juiste software.Standaard op maat voor de flexbranche


Om in de flexbranche uit te blinken moet je als organisatie zelf ook flexibel zijn. De snelheid van handelen ligt hoog. Er zijn kleine marges en een complexe administratie zonder overzicht maakt het niet makkelijker. Door het complete administratieve proces te digitaliseren in één geïntegreerd pakket zorg je ervoor dat je snel en efficiënt kan inspelen op de vraag van de klant. Dit levert niet alleen betere plaatsingen op, maar ook meer tevreden klanten en dus continuïteit van jouw organisatie.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?
Zoom in op jouw specialisme 


Integratie staat centraal


Je legt gegevens dubbel vast, communicatie met opdrachtgevers en kandidaten verloopt niet eenduidig en daarnaast is verlonen en factureren complex. Ook correctie boekingen kosten zeeën van tijd en het inzicht in marge ontbreekt. Herkenbaar? Het kan anders! Met onze krachtige totaaloplossing verbinden wij de binnenwereld, jouw mensen, met de buitenwereld; jouw klanten. Het beoogde doel: hogere marges door online en effectief (samen)werken van plaatsingsaanvraag tot factuur. 


Pluspunten op een rij

  • CRM, Finance & Payroll in één pakket
  • Workflows & Signalen
  • Eenvoudig declaraties boeken
  • Inzicht door interactieve dashboards
  • Fasetelling conform ABU/NBBU
  • Communiceren via online portaal
  • Foutloze verloning door integrale audit
  • Werken in de cloud
  • Support op het product iedere dag beschikbaar
  • SETU HR/XML
"De software van AFAS vervangt zes verschillende systemen. En het onderhoud van de software ligt niet meer bij ons."


Lees waarom recruitmentspecialist YoungCapital als eerste met de nieuwe oplossing voor de flexbranche aan de slag is gegaan.
Een greep uit de functionaliteiten voor de flexbranche


Kostprijsmodel

 Inzicht in je daadwerkelijke kosten en daardoor grip op je prijsstrategie. Bovendien indexeer je zonder moeite.


Plaatsing

Met profielen en workflows plaats je op een makkelijke manier kandidaten bij klanten.Prijsafspraken

Een schaalbare en flexibele manier om je afspraken en afwijkingen vast te leggen en te beheren.


Declaratie

Declaraties boeken en beoordelen met behulp van workflows en imports.


Factureren en verlonen

Vanuit één bron kun je zowel factureren als verlonen. Kosten en opbrengsten sluiten altijd op elkaar aan.


Klantovereenkomst

Beheer op een heel eenvoudige manier al je klanten met bijbehorende afspraken.


"De software helpt om al je processen te  stroomlijnen en inzichtelijk te maken. Van contractafspraken met klanten, tot de urenstaten van flexwerkers. Alles geïntegreerd, zodat je administratie altijd in orde is"


Niels Vogel
Productmanager AFAS


Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards


Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze flexsoftware. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je marge, en kun je declaraties controleren. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor strategische keuzes beschikbaar. Business Intelligence staat klaar voor gebruik in de flexsoftware van AFAS. Zonder meerkosten!


We zijn nu veel beter in control en met de transitie naar flex doen we er nog een schepje bovenop”
HR-zaken via de AFAS Pocket app

Blijf in contact met je flexwerkers


Met de AFAS Pocket app regelen je flexwerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Ook stuur je via de app eenvoudig declaraties in, meld je je ziek (of beter!), boek je verlof en heb je inzicht in je plaatsingen.

In andere woorden, je regelt al je HR-zaken via de app. De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de software van AFAS. Doordat flexwerkers zelf hun HR-zaken regelen, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteert je van een goede vastlegging.

AFAS Pocket flexbranche software

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data


Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS. 

Vind de juiste AFAS Partner op AFASpartner.nlGeïntegreerd werken in de flexbranche


Met de geïntegreerde ERP-oplossing van AFAS krijg je grip op alle backofficeprocessen, waarmee je inzicht krijgt én vooruit kunt kijken. De klant, je medewerker en jouw organisatie werken online samen in één pakket.

Door je backofficeprocessen naadloos met elkaar te integreren ga je efficiënter werken en krijg je eindelijk inzicht. Met dashboards helpen we jou om de businessdoelstellingen scherp in de gaten te houden. Op deze manier kijk je niet alleen achteruit, maar ben je in staat om ook te voorspellen voor komende periodes.
Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak
Software van eigen bodem