Grip op je processen met de Uitzendsoftware van AFAS

Verminder de administratieve workload voor al je afdelingen. Maak je uitzendproces efficiënter met het ERP-systeem van AFAS. Onze software is 100% afgestemd op de uitzendbranche!

 

 

 

 

Minder administratie, grotere marge


In de uitzendbranche is het cruciaal dat je grip hebt op je processen. Digitaliseer daarom je bedrijfsprocessen met ERP-software. Zo zorg je voor overzicht en inzicht. Je verbetert de samenwerking tussen jou als uitzendbureau, de uitzendkracht en de klant. Meer kennis en een betere samenwerking zorgen uiteindelijk voor een positief effect op je marges.

De uitzendsoftware van AFAS stroomlijnt je administratieve processen met workflows. Van plaatsingsaanvraag tot factuur en alles daaromheen: het staat centraal en veilig in één geïntegreerde softwareoplossing.

Weten wat onze uitzendsoftware voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Integratie

Iedereen werkt efficiënter met ons ERP-systeem. Je financiële processen en payroll-processen sluiten vanaf nu naadloos op elkaar aan. Zo stem je administratieve en commerciële processen eenvoudig op elkaar af. Dit vermindert de administratieve workload voor medewerkers én uitzendkrachten.

Flexibiliteit

Je roept informatie makkelijk op, altijd en overal. Zo genereer je automatisch facturen voor opdrachtgevers en loonstroken voor uitzendkrachten. Doordat data centraal staat opgeslagen, hoef je dit niet handmatig samen te stellen. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten.

Inzicht

Met onze Business Intelligence-dashboards gaat er een wereld voor je open. Krijg inzicht tot in de haarvaten van je organisatie: van marges tot plaatsingsgraden. Het mooiste nieuws? De uitgebreide dashboards zitten standaard in het ERP-systeem. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen!

Binnen- en buitenwereld verbinden


Het doel van onze uitzendsoftware? Jouw interne medewerkers optimaal verbinden met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Wij helpen je effectiever samenwerken en communiceren.

Dit doen we door alles in één systeem te zetten. Hierdoor kun je alles centraal regelen, zoals:

 •  Digitaal uitwisselen van documenten
 •  Online declaraties boeken en accorderen
 •  Uitbetalen volgens de ABU- of NBBU-cao
 •  Factureren aan de klant

Zo heb je controle over het volledige uitzendproces. De centrale opslag voorkomt onnodig en dubbel werk.

"We zijn nu in staat om veel eenvoudiger bulkcorrecties uit te voeren. De schaalbaarheid is echt top."

 

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Online samenwerken

Via de online portal kun je eenvoudig samenwerken. Dat geldt voor alle partijen: de uitzendkracht, de opdrachtgever en jouw uitzendorganisatie. Alles staat overzichtelijk bij elkaar, van contractafspraken tot geaccordeerde uren en van loonstroken tot facturen. Je kunt de uitstraling en functionaliteit van de portal aanpassen aan jouw uitzendbureau.

Lees meer over AFAS voor de uitzendbranche in de brochure.

Pluspunten op een rij

 • CRM, Financieel & Payroll in één pakket
 • Workflows & Signalen
 • Eenvoudig declaraties boeken
 • Inzicht door interactieve dashboards
 • Fasetelling conform ABU/NBBU
 • > 200 cao's worden door AFAS onderhouden
 • Communiceren via online portaal
 • Foutloze verloning door integrale audit
 • Werken in de cloud
 • Gratis supportafdeling
 • SETU HR/XML
 • Geen los pakket voor de backoffice

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Blijf in contact met je medewerkers – van uitzendkracht tot kantoor

 

Met de AFAS Pocket app regelen je uitzendkrachten en kantoormedewerkers alles gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Uiteraard zit onze urenregistratie-software gewoon bij de app in. Medewerkers kunnen ter plekke hun uren digitaal invoeren. Ook sturen ze via de app eenvoudig declaraties en verlofaanvragen in. Uitzendkrachten hebben daarnaast inzicht in hun plaatsingen.

De app is volledig geïntegreerd met de software van AFAS. Doordat uitzendkrachten en kantoormedewerkers zelf online hun HR-zaken regelen, voorkom je overtypfouten en is alle info altijd up-to-date. 

Weet jij hoe jouw organisatie vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

 
 

Met de Business Intelligence-dashboards heb je inzicht in alle data die in onze uitzendsoftware staan. Door informatie visueel te presenteren, maken we van ruwe data begrijpelijke informatie. Je kunt ook inzoomen op gegevens en filteren op de informatie die je wilt zien – de dashboards zijn helemaal naar eigen smaak in te richten.

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software en direct klaar voor gebruik. Met de interactieve dashboard-functionaliteit krijg je grip op specifieke informatie, zoals plaatsingsgraden en marges.

Alles over de nieuwe cao voor uitzendkrachten

 

Vanaf 2022 en 2023 verandert er veel in de uitzend-cao. Wij zetten de grootste wijzigingen op een rij, zoals rond het fasensysteem, de eindejaarsuitkering en de inlenersbeloning.

 

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data

 

Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op AFASpartner.nl

 

"Wij waren op zoek naar een solide verloningsmachine. Maar we kregen er ook InSite bij voor al onze workflows en de interne HR. Voor ons is dat een geweldig mooie bijkomstigheid, dat zat niet in het beslissingstraject. Nu maken we er volop gebruik van voor verlof, declaraties, noem maar op."

 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons op 033 - 43 43 883