Uitzendbranche

Eén oplossing voor het volledige uitzendproces. Verbind de binnen- en buitenwereld!Visie op uitzenden


Grip hebben op marge is belangrijk in de uitzendbranche. Daarom is het zaak om hier inzicht in te hebben, maar ook om zo georganiseerd te zijn dat deze niet onder druk komt te staan. Daarom verdient de samenwerking tussen jou als uitzender, de uitzendkracht en de klant extra aandacht. Met ons totaalpakket helpen wij jou door middel van workflows het administratieve proces van plaatsingsaanvraag tot factuur te stroomlijnen binnen één geïntegreerde softwareoplossing.

Weten wat onze uitzendsoftware voor jouw organisatie kan betekenen?

Integratie

Je werkt efficiënt doordat je financiële- en payroll-processen naadloos samenwerken. Stem je administratieve- en commerciële processen op elkaar af!Flexibel

Op elk gewenst moment genereer je voor de opdrachtgever de factuur en voor uitzendkracht de loonstrook. Uiteraard zijn deze een afspiegeling van elkaar.Inzicht

Door onder andere marges inzichtelijk te maken, kun jij de business scherp in de gaten houden. Onze interactieve dashboards gaan je daarbij helpen.Binnen- en buitenwereld verbinden


Jouw interne medewerkers verbinden met uitzendkrachten en opdrachtgevers, dat is ons doel. Effectief samenwerken en communiceren speelt daarin een belangrijke rol. Daarom zorgen wij dat je alles kunt regelen in één systeem; het digitaal uitwisselen van documenten zoals plaatsingsovereenkomsten en contracten, online declaraties boeken en accorderen, het doen van uitbetalingen volgens de ABU- of NBBU-cao en het factureren aan de klant. Het gevolg? Je hebt controle over het volledige uitzendproces en voorkomt onnodig en dubbel werk. "De software van AFAS vervangt zes verschillende systemen. En het onderhoud van de software ligt niet meer bij ons."
Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Driespan uitzendbranche

Online samenwerken

Op het online portalplatform kunnen de uitzendkracht, opdrachtgever en jij als uitzendorganisatie samenwerken. Je vindt hierop alles terug; van contractafspraken tot geaccordeerde uren en van loonstroken tot facturen. Het platform biedt jou flexibiliteit in uitstraling en functionaliteit.  

Lees meer over AFAS voor de uitzendbranche in de brochure.


Pluspunten op een rij

 • CRM, Financieel & Payroll in één pakket
 • Workflows & Signalen
 • Eenvoudig declaraties boeken
 • Inzicht door interactieve dashboards
 • Fasetelling conform ABU/NBBU
 • Geen los pakket voor de backoffice
 • Communiceren via online portaal
 • Foutloze verloning door integrale audit
 • Werken in de cloud
 • Gratis supportafdeling
 • SETU HR/XMLHR-zaken via de AFAS Pocket app

Blijf in contact met je uitzendkrachten


Met de AFAS Pocket app regelen je uitzendkrachten de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Ook stuur je via de app eenvoudig declaraties in, meld je je ziek (of beter!), boek je verlof en heb je inzicht in je plaatsingen.

In andere woorden, je regelt al je HR-zaken via de app. De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de software van AFAS. Doordat uitzendkrachten zelf hun HR-zaken regelen, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteert je van een goede vastlegging.

AFAS Pocket uitzendsoftware


"Wij waren op zoek naar een solide verloningsmachine. Maar we kregen er ook InSite bij voor al onze workflows en de interne HR. Voor ons is dat een geweldig mooie bijkomstigheid, dat zat niet in het beslissingstraject. Nu maken we er volop gebruik van voor verlof, declaraties, noem maar op."
Weet jij hoe jouw organisatie vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards


dashboard-uitzend-software-AFAS

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de uitzendsoftware van AFAS op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op de gegevens en filteren op de informatie die je wil zien. Business Intelligence is een standaardonderdeel van onze software en direct klaar voor gebruik. Geen meerkosten dus! Met de interactieve dashboardfunctionaliteit houd je grip op plaatsingsgraden en marges.Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data


Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op AFASpartner.nlMeer weten over wat AFAS voor de uitzendbranche kan betekenen?

We komen graag met je in contact!


Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883.