100% overzicht met ERP voor detacheringsbureaus

Detacheringsbureaus zitten bomvol processen. Dat maakt het werk ook zo leuk. Wat minder leuk is? Alle administratie die erbij komt kijken. Met het ERP-softwarepakket van AFAS verlaag je de administratieve druk, zodat iedereen zich kan bezighouden met waar hij of zij goed in is. Dat scheelt tijd en geld.

 

 

 

 

Verminder de administratieve werkzaamheden


Jouw doel als detacheerder? Het vinden, behouden en flexibel inzetten van goed personeel. Zo laat je talent bloeien en voorkom je bankzitters. Hoe efficiënter je dit kunt doen, hoe groter je marges worden.

Met de ERP-software van AFAS verminder je de administratie rondom het detacheringsproces enorm: van werving en selectie van kandidaten tot het genereren van de plaatsingsovereenkomst en de factuur.

Weten wat onze detacheringssoftware voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Integratie

Iedereen werkt samen in één online omgeving: de opdrachtgever, de gedetacheerde en jouw bureau. Administratieve processen zijn ook naadloos geïntegreerd in het systeem. Facturen en plaatsingsovereenkomsten zijn bijvoorbeeld direct toegankelijk voor Finance en HR.

Flexibel

Doordat alles centraal wordt opgeslagen, is informatie altijd en overal beschikbaar. De gedetacheerde ziet zijn of haar loonstrook makkelijk in de app of via het web en de opdrachtgever heeft direct inzicht in de factuur. Dat is fijn, want transparant werken wekt vertrouwen.

Inzicht

Onze Business Intelligence-dashboards zijn een schat aan informatie. Krijg een helikopterview over je gehele organisatie. Uiteraard zitten de uitgebreide dashboards standaard in ons ERP-systeem en kun je ook zelf je analyses maken op de aanwezig data. Geen meerkosten dus!

Een krachtig ERP-systeem

Speciaal voor detacheerders

 

Met ons ERP-systeem maak je je bedrijfsprocessen efficiënter dan ooit. Je kunt het hele detacheringsproces van begin tot eind doorlopen in onze software:

 •  Plaatsingsaanvraag
 •  Genereren van plaatsingscontracten
 •  Uren registreren en accorderen
 •  Factureren en verlonen

Hoe dat in de praktijk werkt?

 

Deze processen lopen via verschillende afdelingen. Maakt het dat ingewikkeld? Welnee. In de software van AFAS verloopt detacheren soepeler dan ooit. Zo voorkom je dubbele vastlegging door de centrale opslag van data. Werken met oude informatie is verleden tijd, want iedereen heeft toegang tot de meest up-to-date informatie.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Online samenwerken

Samenwerken gaat eenvoudig via jouw eigen portal. Alles staat hier overzichtelijk bij elkaar, van contractafspraken tot geaccordeerde uren en van loonstroken tot facturen. Je kunt de uitstraling en functionaliteit van de portal aanpassen aan jouw detacheringsbureau. Werkt de gedetacheerde zijn uren liever bij via de app? Stel hem dan de AFAS Pocket app tot zijn beschikking. 

Lees meer over AFAS voor de detacheringsbranche in onze brochure

Pluspunten op een rij

 • Workflows & Signalen
 • CRM, Financieel & Payroll in één pakket
 • Eenvoudig correcties boeken
 • Inzicht met interactieve dashboards
 • AFAS onderhoudt meer dan 200 cao's
 • Communiceren via portalen met medewerkers en klanten
 • Foutloze verloning door integrale audit
 • Werken in de cloud
 • Support iedere werkdag beschikbaar
 • Gedetacheerden hebben inzicht via een app

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Blijf in contact met je medewerkers – van gedetacheerde tot kantoor

 

Met de AFAS Pocket app regelen je gedetacheerden en medewerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in loonstroken en verlofsaldo. En ook de urenregistratie zit er natuurlijk gewoon bij de app in. Met de app kun je ook declaraties en verlofaanvragen indienen. Gedetacheerden hebben ook inzicht in hun plaatsingen.

De app is volledig geïntegreerd met onze software. We zijn niet voor niets fan van vastlegging bij de bron: als gedetacheerden (en je andere medewerkers) zelf online hun HR-zaken regelen, voorkom je overtypfouten en is informatie altijd up-to-date.

“Nu we met betrouwbare data werken, zijn bijvoorbeeld HR en de financiële administratie echt in staat om toegevoegde waarde te leveren.”

 

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data

 

Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS. Denk aan Textkernel, recruitmentsoftware, jobposting en planning.

Vind de juiste AFAS Partner op Partner.AFAS.nl

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

 
 

Onze Business Intelligence-dashboards geven inzicht in alle data in de detacheringssoftware van AFAS. Ruwe data wordt overzichtelijk door informatie visueel te presenteren. De dashboards staan bol van de bruikbare informatie. Om het maximale eruit te halen, zijn de dashboards interactief. Je kunt inzoomen op gegevens en filteren op de informatie die je wilt zien.

Business Intelligence maakt standaard deel uit van onze software. Ook handig: het is direct klaar voor gebruik. Met dashboarding krijg je grip op specifieke informatie.

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

 


Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883