Detachering

Eén oplossing voor het detacheringsproces met een naadloze afstemming tussen financiën & payroll.


 

Visie op detacheren


De grootste uitdaging die jij als detacheerder hebt is het vinden, matchen en flexibel inzetten van goed personeel. Het bestaande talent verder tot bloei laten komen heeft je aandacht en het voorkomen van bankzitters is essentieel om de marges te kunnen behouden en uitbouwen. Wij helpen detacheerders de business beter te sturen, door middel van één complete softwareoplossing. Van het vinden van een kandidaat tot het genereren van de plaatsingsovereenkomst en de factuur. 

Weten wat onze detacheringssoftware voor jouw organisatie kan betekenen?

Integratie

De opdrachtgever, gedetacheerde en jij als detacheerder werken online samen in één pakket. Je commerciële en administratieve proces zijn zo naadloos op elkaar afgestemd.Flexibel

De loonstrook voor de gedetacheerde en de factuur voor de opdrachtgever komen met een druk op de knop beschikbaar. Uiteraard zijn deze een afspiegeling van elkaar.Inzicht

Onze dashboards helpen jou de business scherp in de gaten te houden. Zo worden onder andere marges en plaatsingsgraden eenvoudig inzichtelijk gemaakt. 


 

Een slimme aanpak helpt je verder


Met onze totaaloplossing voor de detacheringsbranche helpen we je efficiënter te werken door te denken en te handelen vanuit één workflow. De plaatsingsaanvraag, het vinden en matchen van kandidaten, genereren van plaatsingscontracten, uren registreren en accorderen, factureren en verlonen. Je voorkomt door deze manier van werken dubbele vastlegging, houdt grip op de zaak en kunt meer werk met dezelfde mensen doen. Dat jij geen omkijken hebt naar systeembeheer omdat alles in de cloud draait, is mooi meegenomen.

 

 

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Driespan uitzendbranche

Online samenwerken


Communicatie vindt plaats tussen drie partijen: de gedetacheerde, de opdrachtgever en jij als detacheerder. Via één platform kun je online samenwerken. Je vindt hierop alles terug; van contractafspraken tot geaccordeerde uren en van loonstroken tot facturen. Werkt de gedetacheerde zijn uren liever bij via de app? Stel hem dan de AFAS Pocket App tot zijn beschikking. 

Lees meer over AFAS voor de detacheringsbranche

 

Pluspunten op een rij

  • Workflows & Signalen
  • CRM, Financieel & Payroll in één pakket
  • Eenvoudig correcties boeken
  • Inzicht door interactieve dashboards  
  • Communiceren via een portaal
  • Foutloze verloning door integrale audit
  • Werken in de cloud
  • Support op het product iedere werkdag beschikbaar


"We hebben er een business partner bij gekregen"

AP Support


 

Inzicht door dashboards

Dashboard HRM - verzuim

Business Intelligence is een standaard onderdeel van de online software van AFAS. Met de interactieve dashboardfunctionaliteit houd je grip op plaatsingsgraden en marges. 

 

 

Meer weten over wat AFAS voor detacheerders kan betekenen?

We komen graag met je in contact!


Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883.