Eén geïntegreerd ERP-systeem voor de zakelijke dienstverlening

Automatiseer met één geïntegreerde oplossing al jouw administratieve processen. Van de projectadministratie tot financieel, met AFAS verminder je de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie.Alles-in-één oplossing


Veel systemen zorgen ervoor dat er op meerdere plekken en op verschillende manieren gegevens moeten worden vastgelegd. Zo worden klant- en medewerkergegevens vaak dubbel vastgelegd wat de kans op fouten vergroot. Ook neemt deze dubbele vastlegging veel tijd in beslag. En dan wordt het ook nog lastig om privacygevoelige data goed te onderhouden.

Het gevolg is dat sturingsinformatie veelal moeilijk inzichtelijk te maken is en ook veel tijd in beslag neemt. Door alles te integreren in één softwarepakket heb je geen tijdverlies en vermijd je de kans op fouten. Daarnaast geeft het jou ook de mogelijkheid een eenduidig beeld te krijgen van bijvoorbeeld je klanten, medewerkers en resultaten op projecten. Daar helpt de software van AFAS je bij.

Meer weten over onze software voor de zakelijke dienstverlening?

Eenmalige vastlegging


Door te werken met één geïntegreerd pakket zorg je ervoor dat je veel tijd bespaart met het vastleggen van gegevens. Zo heb je echt al je processen op één plek.


Workflows


Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen op een standaard manier te optimaliseren, te automatiseren en papiergebruik te verminderen. De uren registratie of een verlof aanvraag is zo verwerkt.Dashboards


Altijd inzicht en maximale controle. Natuurlijk in geboekte uren, projecten en openstaande offertes. Maar bijvoorbeeld ook verlof en verzuim of hoe je er financieel voor staat.


Ieder zijn eigen portal


Je hebt nu eenmaal veel contact met klanten en medewerkers. Dit wil je ook graag structureren en zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kan je met InSite en OutSite je eigen portals bouwen. Op die manier kunnen klanten inloggen op een klantportaal en medewerkers op je eigen intranet.Projectmanagement, vereenvoudigd

Van projectdossiers tot planning, van urenregistratie tot facturatie.


Een goede projectadministratie is cruciaal voor bijna iedere organisatie. Het is daarom belangrijk dat software je helpt jouw projectmanagement op orde te hebben.

Met de projecten binnen de software van AFAS borg je alle projectinformatie in één geïntegreerd systeem. Zo beschikken projectmedewerkers over actuele projectgegevens en projectmanagers over complete dashboards. Daarmee houd je de planning en het budget onder controle en komen jij en jouw klanten niet achteraf voor verrassingen te staan.

Bij het boeken van je uren via de kalenderweergave via het web (InSite) kun je gemakkelijk afspraken overnemen uit je agenda door middel van drag & drop-opties naar geboekte uren. Daarnaast kun je ook eenvoudig kosten per dag boeken via dezelfde interface waarmee je je uren boekt. 

Lees er meer over projecten in de software van AFAS in de brochure


Drie methoden voor Onderhanden Werk

AFAS kent drie standaard methodes voor Onderhanden Werk.

 • Resultaat o.b.v. gereed project (CC)
 • Resultaat o.b.v. nacalculatie (NTF)
 • Resultaat o.b.v. voortgang (POC)

Koppelmogelijkheden

Naast de integratie in de software van AFAS zelf, heeft de software verschillende integratie mogelijkheden met andere software.

Vind de juiste AFAS Partner op afaspartner.nlOntdek de mogelijkheden van AFAS


“Ons bureau had een Ford nodig, maar het lijkt er sterk op dat we een BMW in huis hebben gehaald. Gezien onze groei buitengewoon prettig.”

Marcel Baas (Algemeen directeur)

ZB CommunicatieProjecten en HRM & Payroll


Ze horen samen én zitten dan ook samen in hetzelfde softwarepakket: HRM & Payroll. De software van AFAS is volledig geïntegreerd met HRM. De salarisverwerking wordt een logisch gevolg van de HR-administratie. En laat juist die administratie nu grotendeels door medewerkers zelf gedaan worden met Employee Self Service en Manager Self Service. Jij hebt er geen omkijken meer naar, maar behoudt wel grip door geautomatiseerde meldingen op eventuele uitzonderingen die zich voordoen.

Lees meer over HRM & Payroll in de software van AFASDe software voor zakelijke dienstverlening bevat onder andere:

 • Projecten en urenregistratie
 • Financiële administratie
 • CRM
 • Cursussen & Evenementen
 • Intranet, website en portal functionaliteit
 • AFAS Pocket App (direct uren/verlof insturen)
 • Personeels- en salarisverwerking
 • Workflowmanagement


"Ik hoor wel eens dat er gebruikers van ERP-software zijn die niet meer dan één onderdeel gebruiken. Dat snap ik eigenlijk niet."

Hospitality group logo


Meer zakelijke dienstverlening verhalen

Laat je inspireren door onze gebruikers


Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data


Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op AFASpartner.nl


Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Allemaal standaard in de software van AFAS.


10 tot maximaal 25 medewerkers? Ontdek ERP Direct!

Snel van start met AFAS Software zonder eenmalige investering


 •  Alles-in-één-bedrag zonder opstartkosten
 •  Binnen 2 weken overstappen met je CRM, boekhouding en projectadministratieWil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.
Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak
Software van eigen bodem