Zakelijke dienstverlening 

 Efficiënt projectbeheer 


Alles in één pakket

Alles in één pakket

Geen losse excels of verschillende systemen, maar alles in één pakket. Naast eenmalige vastlegging zorgt dit ook voor de juiste stuurinformatie, tijdsbesparing en wordt de kans op fouten weggenomen.

Inzicht in projecten

Inzicht in projecten

In de software wordt alle projectinformatie op één plek geborgd. Denk hierbij aan projectgegevens, relevante projectdocumentatie, correspondentie maar bijvoorbeeld ook de begroting en realisatie van uren.

Managementrapportage

Managementrapportage

Interactieve dashboards geven je de mogelijkheid om snel medewerkers aan te sturen op directe en indirecte uren. Ook heb je projectresultaten direct inzichtelijk.

Meer weten over onze software voor de zakelijke dienstverlening?


Complete oplossing voor de zakelijke dienstverlening

Je tijd nog efficiënter besteden


Veel systemen zorgen ervoor dat er op meerdere plekken en op verschillende manieren gegevens moeten worden vastgelegd. Zo worden klant- en medewerkergegevens vaak dubbel vastgelegd wat de kans op fouten vergroot. Ook neemt deze dubbele vastlegging veel tijd in beslag.

Het gevolg is dat sturingsinformatie veelal moeilijk inzichtelijk te maken is en ook veel tijd in beslag neemt. Door alles te integreren in één pakket heb je geen tijdverlies en vermijd je de kans op fouten. Daarnaast geeft het jou ook de mogelijkheid een eenduidig beeld te krijgen van bijvoorbeeld je klanten, medewerkers en resultaten op projecten.

De grootste pluspunten op een rijtje

Alle gegevens in één systeem

Eenmalige vastlegging

Door te werken met één geïntegreerd pakket zorg je ervoor dat je veel tijd bespaart met het vastleggen van gegevens. Zo heb je echt al je processen op één plek.

Alle gegevens in één systeem

Dashboards

Altijd inzicht en maximale controle. Natuurlijk in geboekte uren, projecten en openstaande offertes. Maar bijvoorbeeld ook verlof en verzuim. Of hoe je er financieel voor staat. 

Online samenwerken

Workflows

Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen te optimaliseren en papiergebruik te verminderen. De uren registratie of een verlof aanvraag is zo verwerkt.

Elke cliënt zijn eigen portal

Ieder zijn eigen portal

Je hebt nu eenmaal veel contact met klanten en medewerkers. Dit wil je ook graag structureren en zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kan je met InSite en OutSite je eigen portals bouwen. Op die manier kunnen klanten inloggen op een klantportaal en medewerkers op je eigen intranet. 

De voordelen voor jou bekijken en klantverhalen lezen?

Huub Kottink, Financieel Directeur VIROFlexibele software!


"Vroeger liepen we tegen de feiten aan, nu zijn we in control!"

Lees het hele artikel

- Huub Kottink, Financieel Directeur
VIRO

Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket

Tarieven staan onder druk, daarom is het belangrijk dat je snel en tijdig kan sturen op projectresultaten. Door de interactieve dashboards die je op elk gewenst moment kan aanroepen zie je direct hoe je ervoor staat. 

Daarnaast maak je het jezelf gemakkelijk op het moment dat je het bedrijf echt gaat digitaliseren en automatiseren. Zo kan je bij ons digitaal factureren, heb je een automatische bankkoppeling en kan je makkelijk en snel communiceren via portals zoals InSite en OutSite.

De belangrijkste onderdelen voor zakelijke dienstverlening:

  • Projecten en urenregistratie
  • Financieel
  • CRM
  • Cursussen / evenementen
  • Intranet, website en portal (InSite & OutSite)
  • AFAS Pocket app (direct uren/verlof insturen vanaf de app)
  • Personeels- en salarisverwerking
  • Workflowmanagement

AP Support

"We hebben er een businesspartner bij gekregen"

Meer zakelijke dienstverlening verhalen

Laat je inspireren door onze gebruikers


Meer weten over software voor de zakelijke dienstverlening?

Neem contact met ons op!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883