Ondernemers laten excelleren 


Wesselman Accountants | Adviseurs


Wesselman is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor waar dagelijks 120 professionals als belangrijkste doel hebben hun klanten te laten excelleren. Dat doen ze met een aanbod aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die ze combineren met een intensief persoonlijk contact en grote betrokkenheid.

Die persoonlijke benadering is typisch voor het bedrijf. Bij het maken van een afspraak stelt ICT-manager Björn Blom dan ook meteen voor om face-to-face af te spreken voor een gesprek over de dienstverlening van AFAS. Hij rijdt daarvoor met alle plezier een stukje om op weg van zijn werk in Eindhoven naar zijn huis in Kampen.

“Het gaat om gastvrijheid. Een klant moet zich bij ons op z’n gemak voelen. Onze deur staat altijd open en wij staan altijd klaar voor de klant. Ook in weekend als dat nodig is. Laatst belde een klant op zaterdag met een probleem. Toen hebben we meteen een paar mensen opgetrommeld. Als een klant daar behoefte aan heeft, dan zijn we er.”

Uitdagingen


De visie van Wesselman is zowel concreet als doeltreffend: ‘Laat ondernemers excelleren’. Deze visie inspireert de medewerkers dagelijks om de dienstverlening te bieden die de klanten verdienen. Een goed werkend softwaresysteem kan daarbij helpen. “Daarbij is het wel noodzaak dat iedereen de voordelen ervan inziet. Je moet medewerkers meenemen en weerstand wegnemen.”

Als je processen goed organiseert, verdampt de rompslomp en kun je een klant echt verder helpen, aldus Blom. “Daarvoor moet je je afvragen of werkzaamheden anders kunnen, met de juiste digitale middelen en passende software.” Blom kwam tien jaar geleden voor het eerst in aanraking met AFAS en was meteen om. Bij Wesselman deed de software van AFAS zes jaar geleden zijn intrede. “Dat had te maken met een fusie. De voordelen van de software zijn in die tijd niet goed uitgelegd en daarom trof ik drie jaar geleden een hoop weerstand aan toen ik bij Wesselman kwam werken. Ik zag het direct als mijn taak om die beetje bij beetje af te brokkelen.”

Lees het hele artikel!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar het complete verhaal van
Wesselman Accountants | Adviseurs?

Download de brochure

Download de brochure

Wesselman maakt gebruikt van de accountancy-software. 
Wil je meer weten over de software?


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800