Cultuur, Horeca en Recreatie 

 Jouw tijd nog efficiënter besteden 


Het gaat om gastvrijheid

Het gaat om gastvrijheid 

Mensenwerk draait 9 van de 10 keer om gastvrijheid! Uitgerekend de loonkosten zijn de grootste kostenpost voor ondernemingen in de cultuur, horeca en recreatiebranche. Het klinkt dus logisch dat een besparing op deze post direct merkbaar is in jouw bedrijfsresultaat.

Evenementen

Evenementen

Organiseren van evenementen is een specialistisch vak waarbij het voortraject minstens zo belangrijk is als de eindevaluatie. Met de software heb je een stevig fundament waarop jouw informatievoorziening voor en na ieder evenement inzichtelijk is.

Commercieel werken

Commercieel werken

Met de software vereenvoudig je administratieve werkzaamheden en heb je inzicht in de dagelijkse stand van zaken. Dit resulteert in lagere kosten, minder kopzorgen, meer grip op de (administratieve) processen en… meer tijd voor jouw gasten en bezoekers!

Meer weten over onze software voor Cultuur, Horeca of Recreatie?


Houd je bezig met je klanten

Je tijd nog efficiënter besteden


Met de software haal je niet alleen een automatiseringstool in huis maar ook specifieke branchekennis met betrekking tot CAO, het werken met vrijwilligers, specifieke CRM-inrichting in relatie tot fondsenwerving en vriendenbijdragen, abonnementfacturering, eventplanning, subsidie control en begroting & administratie. 

Op deze manier kan jij je kosten efficiënt inzetten en je opbrengsten maximaliseren. Door bedrijfsmatiger te werk te gaan kan je de kansen van automatisering inzetten. Handmatig administratief werk neemt hierdoor af en de kwaliteit en beschikbaarheid van stuurinformatie neemt toe. 

De grootste pluspunten op een rijtje

Digitale loonstrook

Digitale loonstrook

Door de loonstroken digitaal te verstrekken bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ontlast je ook het milieu. Via employee self service ontvangen medewerkers hun eigen loonstrook. Naast de standaard loonstrook kun je nu ook de Salariswijzer verstrekken voor uniek inzicht.

Alle gegevens in één systeem

Alle gegevens in één systeem

De integratie tussen de verschillende onderdelen, relatiebeheer, urenregistratie, facturatie, financiële boekhouding en HRM zorgt ervoor dat je tot wel 40% van je tijd bespaart op administratieve rompslomp. Geen dubbele vastlegging en minimale foutkans.

Kassa, planning en ticketing

Kassa, planning en ticketing

Wil je gebruik maken van een kassa-, planning, of ticketingsysteem? Dan kun je de software van AFAS koppelen met vele partners zodat je wel de voordelen hebt van een geïntegreerd systeem. Eenmalige vastlegging en minder fouten! 

Workflows

Workflows

Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen te optimaliseren en papiergebruik te verminderen. Zo zorg je ervoor dat het gehele proces makkelijk en geautomatiseerd verloopt.

De voordelen voor jouw onderneming bekijken en klantverhalen lezen?

Sebastiaan VillhaberSnelle implementatie!


"We hebben inzicht gekregen in uren en kosten van medewerkers. Voorheen werd er gewerkt met schattingen en indicaties. Voortkomend uit verschillende bronnen waarin we achteraf geconfronteerd werden met een gegeven situatie."

- Sebastiaan Villhaber, adviseur Personeel en Organisatie 
De Muzerije


Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket

Daarvoor bieden we één totaaloplossing voor jouw onderneming.
Die ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen.
Je legt gegevens slechts eenmaal vast. Daarmee bespaar je tijd en geld.
Je werkt niet alleen efficiënter, maar jouw werk wordt er ook leuker van. 

Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep.
Software ontwikkelen we namelijk samen met jou.

De software voor cultuur, horeca en recreatie bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

  • Financiële administratie
  • Standaard dashboards
  • Projecten
  • InSite (intranet)
  • Relatiebeheer (gasten, bezoekers en leveranciers)
  • Personeelsbeheer en salarisadministratie
  • Integratie met jouw kassa-, ticketing- of planningsysteem. 
  • OutSite (portal voor klanten en sponsoren)

Meer cultuur, horeca en recreatie verhalen

Laat je inspireren door onze gebruikers


Zwolse Theaters

"Het is ons om één ding te doen. Meer kaartjes verkopen op een efficiëntere, snellere en slimmere manier."

Meer weten over software voor Cultuur, Horeca of Recreatie?

Maak een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883