Slimme ERP-software voor de cultuur & leisure branche

Juist daar waar het draait op mensen, kan software de efficiëntie van jouw organisatie verbeteren. Automatiseer onnodig administratief werk met de ERP-software van AFAS. Het resultaat: meer tijd voor mensen!

 

 

 • Al 533 organisaties in de leisure branche werken met AFAS

 

Zoom verder in

Ontdek wat AFAS specifiek in jouw branche kan betekenen

Het draait om gastvrijheid


Mensenwerk draait 9 van de 10 keer om gastvrijheid! Uitgerekend de loonkosten zijn de grootste kostenpost voor ondernemingen in de cultuur, horeca, sport en recreatiebranche. Het klinkt dus logisch dat een besparing op deze post direct merkbaar is in jouw bedrijfsresultaat. Maar dit hoeft niet.

Met AFAS Software vereenvoudig je administratieve werkzaamheden en heb je inzicht in de dagelijkse stand van zaken. Dit leidt tot lagere kosten, minder kopzorgen, meer grip op de (administratieve) processen en… meer tijd voor jouw gasten en bezoekers!

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Je haalt branchekennis in huis


Met de software haal je niet alleen een automatiseringstool in huis maar ook specifieke branchekennis met betrekking tot CAO, het werken met vrijwilligers, specifieke CRM-inrichting in relatie tot fondsenwerving en vriendenbijdragen, abonnementfacturering, eventplanning, subsidie control en begroting & administratie. 

Op deze manier zorg je ervoor dat de kosten efficiënt worden ingezet en je opbrengsten worden gemaximaliseerd. Door bedrijfsmatiger te werk te gaan kan je de kansen van automatisering inzetten. Handmatig administratief werk neemt hierdoor af en de kwaliteit en beschikbaarheid van stuurinformatie neemt toe. 

Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep. Software ontwikkelen we namelijk samen met jou.

Lees meer over de software van AFAS in de brochure

Digitale loonstrook

Door de loonstroken digitaal te verstrekken bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ontlast je ook het milieu. Via employee self service ontvangen medewerkers hun eigen loonstrook. Deze raadplegen medewerkers gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Kassa, planning en ticketing

Wil je gebruik maken van een kassa-, planning, of ticketingsysteem? Dan kun je de software van AFAS koppelen met vele partners zodat je wel de voordelen hebt van een geïntegreerd systeem. Eenmalige vastlegging en minder fouten!

Alle gegevens in één systeem

De integratie tussen de verschillende onderdelen, relatiebeheer, urenregistratie, facturatie, financiële boekhouding en HRM zorgt ervoor dat je tot wel 40% van je tijd bespaart op administratieve rompslomp. Geen dubbele vastlegging en een minimale foutkans!

Automatiseren met workflows

Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen te optimaliseren en papiergebruik te verminderen. Zo zorg je ervoor dat het gehele proces makkelijk en geautomatiseerd verloopt.

Laat je inspireren door experts uit het vakgebied

Verandermagazine

Het magazine zit boordevol tips van experts op het gebied uit de vrijetijdssector. Daarnaast vind je mooie verhalen over, van én met organisaties uit de leisure branche. Laat je inspireren in deze speciale editie!

 

 

 • Het magazine is direct digitaal beschikbaar
 • Lees het magazine wanneer het jou uitkomt

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Jouw voordelen op een rij

 • Financiële administratie
 • Standaard 100+ dashboards voor inzicht
 • Projectadministratie
 • Wet- en regelgeving in de software
 • CRM Relatiebeheer (gasten, bezoekers en leveranciers)
 • Intranet en websitemodules (InSite & OutSite)
 • Personeelsbeheer en salarisadministratie
 • Integratie met jouw kassa-, ticketing- of planningssysteem

"Weet je wat het is? In de periode met GEIS waren wij eenzaam. Maatwerk wordt immers alleen voor jou gemaakt. Nu we werken met AFAS zijn we niet meer alleen. Wat wij nodig hebben aan mogelijkheden zijn vaak ook de vereisten en wensen van andere gebruikers van dezelfde software."

Ine van Oort (Hoofd Bedrijfsvoering)

 

 

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data

 

Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op Partner.AFAS.nl

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Allemaal standaard in de software van AFAS.

Wil je ook slimmer werken?

We komen graag met je in contact!

 

Of bel ons op:  033 - 43 43 883