Als overheid efficiënter werken met slimme software

Maak een efficiëntieslag met onze geïntegreerde ERP-software. Door processen te digitaliseren en automatiseren, krijg je grip op al je bedrijfsprocessen en bespaar je kosten en tijd.

 

 

  • 234 overheidsorganisaties vertrouwen al op de software van AFAS

 

Alle bedrijfsprocessen in één geïntegreerd systeem

Het is voor overheidsorganisaties belangrijker dan ooit om volledig digitaal te werken. Dit geldt voor zowel de HR-, salaris en financiële administratie.

Als lokale overheid heb je een breed takenpakket. Om aan alle verwachtingen te voldoen, wil je altijd in contact zijn met medewerkers. De digitale transformatie opent de deur naar een wendbare en toekomstbestendige organisatie. Met slimme automatisering kunnen HR-managers en medewerkers zich focussen op thema’s als werkgeluk en strategische personeelsplanning. Daarnaast hebben de financieel managers meer grip op kosten en opbrengsten. 

Al 234 overheidsorganisaties vertrouwen op de software van AFAS. Met onze template hebben wij veel processen al voor je ingericht met de best practices uit de overheidssector. Dat is praktisch omdat alle processen verbonden zijn, van contact met je relaties tot de HR-administratie en de boekhouding. Met AFAS Software kan dit allemaal vanuit één systeem geregeld worden. Het resultaat? Onze software zorgt voor meer efficiëntie in jouw organisatie.

AFAS en Corporate Social Responsibility
Een betere wereld. Dat is waaraan we willen bijdragen met CSR. Dat doen we met liefde, vanuit ons hart. Én dat doen we systematisch. Want we zijn dol op meetbaar maken en elke dag een procentje verbeteren. Het liefst door te automatiseren, te digitaliseren en te innoveren. 

De software is zowel af te nemen als volledige ERP-oplossing als enkel de modules HRM & Payroll.

Weten wat onze software voor de overheidsinstellingen kan betekenen?

 

 

Wat is jouw werkgebied?

 

Ruim 234 overheidsinstellingen werken al met AFAS

  •  Medewerker selfservice: geschikt voor Het Nieuwe Werken
  •  Efficiëntieslag in werkprocessen
  •  Dankzij de template zijn veel processen alvast ingericht
  •  Geen losse applicaties meer, maar één systeem
  •  Interactieve dashboards voor realtime inzicht
  •  Altijd actueel met wetgeving en cao's

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883