ERP-Software voor de Publieke sector

Profiteer van een betaalbare totaaloplossing voor alle administratieve processen met de ERP-software van AFAS.

 

 

 

 

Administratief gemak


Het Nieuwe Werken, meer werk met minder mensen, bezuinigingen, gebrek aan stuurgegevens, wijzigingen in regelgeving; iedere organisatie in de publieke sector heeft ermee te maken. Maar hoe los je deze vraagstukken op?

Onze ERP-software biedt je de helpende hand. Wij leveren een softwarepakket voor de overheid en gemeentes waarmee je alle administratieve processen automatiseert in één ERP-oplossing: van HRM, Payroll, Financieel, Projecten en CRM tot Workflow-, Competentie- en Documentmanagement. De software is ook af te nemen met enkel HRM & Payroll.

Weten wat onze software voor de publieke sector kan betekenen?

 

 

HRM & Payroll


Regel de personeels- en salarisadministratie in één online softwareoplossing. Alle belangrijke HR-zaken zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen online beschikbaar, zonder dat de HR-afdeling daar aan te pas komt.

CRM


Door het gebruik van de juiste CRM-software ben je in staat je relaties optimaal van dienst te zijn. Of dit nu personen, collega's of leveranciers zijn. Via de handige AFAS Pocket app heb je je CRM altijd bij de hand.

Financieel


Jouw financiële administratie wordt geautomatiseerd door alle bedrijfsactiviteiten die je registreert in hetzelfde systeem. Dit biedt als bijkomend voordeel dat je diepgaande analyses kunt maken met jouw financiële data.

Projecten & Uren


Met projecten & uren in AFAS borg je alle projectinformatie in één het systeem. Zo beschikken projectmedewerkers over actuele projectgegevens en projectmanagers over complete dashboards.

De grootste voordelen voor de overheid & publieke sector

  • Medewerker selfservice: geschikt voor Het Nieuwe Werken
  • Efficiëntieslag in werkprocessen
  • Dankzij de template zijn veel processen alvast ingericht
  • Geen losse applicaties meer, maar één systeem
  • Interactieve dashboards voor realtime inzicht

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Outsourcing?

Is uitbesteden wel of niet nodig?


De personeel- en salarisadministratie kan jouw organisatie veel tijd kosten. Dit kan makkelijker en efficiënter wanneer je gebruik maakt van de juiste software. De software van AFAS maakt je personeel- en salarisadministratie efficiënter. Toch blijft er altijd een minimale formatie nodig voor het voeren van de financiële, personeel- en salarisadministratie én het up-to-date houden van jouw processen. Ideaal gezien doe je dit zelf. Maar wanneer deze mogelijkheid er niet is, kan outsourcen een oplossing voor jou zijn.

Daarom werken wij nauw samen met gecertificeerde dienstverlenende partners. Zij hebben focus en kennis van jouw branche zodat jouw personeels- en salarisadministratie goed verloopt.

Ga naar www.afaspartner.nl en vind de juiste AFAS-partner of lees de longread: salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

"We hadden nog vrij veel papieren processen waar ook nog ingewikkelde procedures aan hingen, met veel handtekeningen enzovoort. Dat soort processen wilden we verbeteren."

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data

 

Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op Partner.AFAS.nl

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Allemaal standaard in de ERP-software van AFAS voor overheden, gemeentes en de publieke sector.

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883