Als lokale overheid efficiënter werken met slimme software

Maak een grote efficiëntie sprong met onze geïntegreerde ERP-software. Door processen te digitaliseren en automatiseren, krijg je grip op al je bedrijfsprocessen en bespaar je kosten en tijd.

 

 

  • Ruim 282 overheidsorganisaties vertrouwen al op de software van AFAS
  • Geen losse applicaties meer, maar één systeem
  • Efficiëntieslag in werkprocessen

 

Alle bedrijfsprocessen in één geïntegreerd systeem

Overheidsorganisaties staan voor de uitdaging om volledig digitaal te worden, of het nu gaat om HR, salaris of financiële administratie.

Als lokale overheidsinstantie moet je een breed scala aan taken uitvoeren. Om aan alle verwachtingen te voldoen, is het belangrijk om altijd in contact te zijn met je medewerkers. Digitale transformatie biedt kansen voor een flexibele en toekomstgerichte organisatie. Dankzij slimme automatisering kunnen HR-managers en medewerkers zich concentreren op onderwerpen als werkgeluk en strategische personeelsplanning. Bovendien krijgen financieel managers meer grip op kosten en opbrengsten.

Reeds 282 overheidsorganisaties vertrouwen op AFAS Software. Onze template bevat tal van vooraf ingerichte processen met de beste praktijkvoorbeelden uit de overheidssector. Dit is handig omdat alle processen verbonden zijn, van contact met relaties tot HR-administratie en boekhouding. Met AFAS Software regel je alles vanuit één geïntegreerd systeem. Het resultaat? Onze software zorgt voor aanzienlijke efficiëntieverbeteringen in jouw organisatie.

AFAS en Corporate Social Responsibility
Een betere wereld. Dat is waaraan we willen bijdragen met CSR. Dat doen we met liefde, vanuit ons hart. Én dat doen we systematisch. Want we zijn dol op meetbaar maken en elke dag een procentje verbeteren. Het liefst door te automatiseren, te digitaliseren en te innoveren. Ons doel is jouw organisatie te inspireren tot duurzame bedrijfsvoering.

De software is zowel af te nemen als volledige ERP-oplossing als enkel de modules HRM & Payroll.

Weten wat onze software voor de overheidsorganisaties kan betekenen?

 

 

Wat is jouw werkgebied?

In een tijdperk waarin data het nieuwe goud is, is het essentieel dat overheidsorganisaties de kracht van datagedreven werken omarmen. Maar hoe?

Jan Peter Balkenende: ’De overheid is op de goede weg met datagedreven werk, maar moet nog veel meer doen.

 

Ruim 282 overheidsinstellingen werken al met AFAS

  •  Medewerker selfservice: geschikt voor Het Nieuwe Werken
  •  Efficiëntieslag in werkprocessen
  •  Dankzij de template zijn veel processen alvast ingericht
  •  Geen losse applicaties meer, maar één systeem
  •  Interactieve dashboards voor realtime inzicht
  •  Altijd actueel met wetgeving en cao's

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883