Integrale bedrijfsoftware voor de Overheid

Maak een efficiëntieslag met onze geïntegreerde ERP-software. Door processen te digitaliseren en automatiseren, krijg je grip op al je bedrijfsprocessen.

 

 

  • 1 op de 8 gemeentes In Nederland werkt al met AFAS

 

Alle bedrijfsprocessen in één geïntegreerd systeem

Het is voor overheidsorganisaties belangrijker dan ooit om volledig digitaal te werken. Of dit nu om de HR-, salaris- of financiële administratie gaat.

De coronacrisis heeft het belang van digitalisering en automatisering enorm onderstreept. Veel organisaties gebruiken AFAS Software om portalen (InSite & OutSite) neer te zetten waar ze digitaal samenwerken met medewerkers, klanten en leveranciers. Of dit nu gaat om HR-processen die effectief in de lijn gelegd kunnen worden, het beheren van een overzichtelijke CRM met digitaal dossier of het werven van nieuwe medewerkers in een zeer uitdagende, krappe arbeidsmarkt.

Het digitaal vastleggen van deze processen zorgt niet alleen voor leuker werk waarbij minder fouten worden gemaakt, maar borgt ook volledig automatisch de juiste dossiervorming. Dit combineren wij met nieuwe functionaliteit om heel eenvoudig aan de archiefwet te voldoen. Hierdoor hebben onze klanten volledig grip op alle administratieve processen.

De software is zowel af te nemen als volledige ERP-oplossing als enkel de modules HRM & Payroll.

Weten wat onze software voor de overheidsinstellingen kan betekenen?

 

 

HRM & Payroll


Regel de personeels- en salarisadministratie in één online softwareoplossing. Alle belangrijke HR-zaken zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen online beschikbaar, zonder dat de HR-afdeling daar aan te pas komt.

Financieel


Jouw financiële administratie wordt geautomatiseerd door alle bedrijfsactiviteiten die je registreert in hetzelfde systeem. Dit biedt als bijkomend voordeel dat je diepgaande analyses kunt maken met jouw financiële data. Zo weet je precies wat er binnenkomt en uitgaat en kun je je budget efficiënt besteden.

CRM


Met AFAS CRM ben je relaties optimaal van dienst te zijn. Of dit nu personen, collega's of leveranciers zijn. Je hebt altijd één compleet beeld van jouw relaties. En via de handige AFAS Pocket app heb je je CRM altijd bij de hand.

 

Ruim 150 overheidsinstellingen werken al met AFAS

  •  Medewerker selfservice: geschikt voor Het Nieuwe Werken
  •  Efficiëntieslag in werkprocessen
  •  Dankzij de template zijn veel processen alvast ingericht
  •  Geen losse applicaties meer, maar één systeem
  •  Interactieve dashboards voor realtime inzicht
  •  Altijd actueel met wetgeving en cao's

"We hadden nog vrij veel papieren processen waar ook nog ingewikkelde procedures aan hingen, met veel handtekeningen enzovoort. Dat soort processen wilden we verbeteren."

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Outsourcing?

Is uitbesteden wel of niet nodig?


De software van AFAS maakt je personeel- en salarisadministratie efficiënter. Toch blijft er altijd een minimale formatie nodig voor het voeren van de financiële, personeel- en salarisadministratie én het up-to-date houden van jouw processen. Ideaal gezien doe je dit zelf. Maar wanneer deze mogelijkheid er niet is, kan outsourcen een oplossing voor jou zijn.

Daarom werken wij nauw samen met gecertificeerde dienstverlenende partners. Zij hebben focus en kennis van jouw branche zodat jouw personeels- en salarisadministratie goed verloopt. Het voordeel? Je beheert zelf de software en alle data, maar krijgt hulp bij de dagelijkse werkzaamheden.

Ga naar www.afaspartner.nl en vind de juiste AFAS-partner of lees de longread: salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data

 

Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op Partner.AFAS.nl

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Allemaal standaard in de ERP-software van AFAS voor overheden, gemeentes en de publieke sector.

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883