ERP-software voor het onderwijs

Werken in het onderwijs is prachtig. Iedereen werkt keihard om leerlingen of studenten een goede start te geven – docenten, administratiemedewerkers en bestuurders. Om het beste onderwijs te kunnen verzorgen, wil je voorkomen dat administratie en bedrijfsvoering alle tijd innemen. Wij begrijpen dat dat best een uitdaging kan zijn. De software van AFAS gaat je helpen.

 

 

  • 552 onderwijsinstellingen vertrouwen op de software van AFAS

 

Zoom in op jouw specialisme

Eén softwarepakket, twee smaken

Door de administratie te automatiseren bespaar je kosten en creëer je meer tijd voor het échte werk.

Complete bedrijfsvoering (ERP)

Je bedrijfsprocessen moeten net zo goed zijn als je allerbeste leerling. Van HRM tot payroll, van CRM tot inkoop en van financieel tot projectadministratie. Door alle onderwijsadministratie uit te voeren in één systeem, bespaar je tijd!

> Lees verder

HRM & Payroll

Of het nu gaat om verlof, verzuim, de salarisverwerking of werving & selectie; met de HRM & Payroll oplossing van AFAS beschik je over één pakket om de administratie tot een minimum te beperken. En doordat we de onderwijs cao en wet- & regelgeving actief bijhouden, ben je altijd up-to-date.

> Maak een afspraak

Voor alle bedrijfsvoering processen

AFAS Software voor het onderwijs ondersteunt je in alle bedrijfsvoering processen. Zo worden verlofaanvragen direct geregistreerd in het systeem, is de loonjournaalpost direct verwerkt in de boekhouding, krijg je grip op je inkoopproces, hou je subsidies bij in de projectadministratie en competenties van docenten in het lerarenregister. Als het HR of bedrijfsvoering raakt, zit het er in. Alles om de onderwijsadministratie te versimpelen.

Meer dan 550 onderwijsinstellingen vertrouwen op AFAS Software

Ons klantenbestand in het onderwijs is erg divers en varieert van middelbare scholen, universiteiten tot koepelorganisaties. En dankzij de ervaringen met al deze onderwijsinstellingen is onze software én onze dienstverlening volledig afgestemd op de wensen uit het onderwijs.

Wil jij ook slimmer werken?

We komen graag met je in contact!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883