Onderwijs

Personeel-, salarisadministratie en de complete bedrijfsvoering geautomatiseerd.Onze visie op bedrijfsvoering
in het onderwijs


Goed onderwijs bieden tegen een betaalbare prijs. Dat is een belangrijk doel van je organisatie. En daar komt nogal wat bij kijken. Bijvoorbeeld een foutloze administratie, een sterk HRM-beleid en een inkoopproces waarbij je iedere euro goed besteed.

Met de onderwijs software van AFAS automatiseer je al deze HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen in één softwarepakket. Zo haal je maximaal rendement uit je organisatie met een minimale investering.

Weten wat onze onderwijs software voor jouw organisatie kan betekenen?
Compleet

Eén softwarepakket voor alle processen. Van HRM tot payroll, van CRM tot inkoop en van financieel tot projectadministratie. De onderwijs software maakt praktisch al je andere pakketten overbodig.Online

Doordat de software online wordt aangeboden, ben je altijd bij met de nieuwste (CAO) updates, zijn back-ups geregeld en geniet je van extra's zoals de bankintegratie, dashboards en digitaal ondertekenen.Vernieuwend

AFAS heeft een andere kijk op het onderwijs. Hierdoor hebben wij een 'best practice' ontwikkeld. Zo hoef je zelf niet meer over de basisprocessen na te denken en kun je je focussen op wat belangrijk is.


Goede software brengt rust


Met onze totaaloplossing voor het onderwijs ben je verzekerd van optimale HR- en bedrijfsvoeringsprocessen. Doordat je het hele servicebureau gedigitaliseerd en geautomatiseerd hebt, breng je direct weer snelheid in de organisatie waardoor je de kwaliteit en medewerkerstevredenheid verhoogd.

Alle functies voor de bedrijfsvoering in het onderwijs zijn geïntegreerd in een pakket. Hierdoor beschik je over de juiste en actuele gegevens, zoals bijvoorbeeld altijd inzicht in je actuele FTE, of inzicht in de juiste crediteurenstand. Door processen te automatiseren zullen administratieve werkzaamheden verdampen. Zo blijft er meer tijd over voor bijvoorbeeld het managen van de vervangingspool.

Door de ingebouwde audits voor payroll en financieel worden daarnaast eventuele fouten automatisch gedetecteerd en is er dus minder tijd nodig voor de (accountants)controle.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Voor alle secundaire processen


AFAS ondersteunt je in alle secundaire processen. Zo worden verlofaanvragen direct geregistreerd in het systeem, is de loonjournaalpost direct verwerkt in de boekhouding, krijg je grip op je inkoopproces, hou je subsidies bij in de projectadministratie en competenties van docenten in het lerarenregister. Als het HR of bedrijfsvoering raakt, zit het er in.

Pluspunten op een rij

 • CRM
 • Projectadministratie
 • Financieel
 • HRM & Payroll
 • Inkoop in één pakket
 • Inzicht door interactieve dashboards 
 • Communiceren via een intranet
 • Foutloze verloning door integrale audit
 • Foutloze administratie door integrale audits
 • Werken in de cloud
 • Signalering & workflows
 • Gratis supportafdeling

Inzicht met dashboards

Dashboard Onderwijs

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat.

Meer weten over wat AFAS voor jouw organisatie kan betekenen?

We komen graag met je in contact!


Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883