Eén oplossing voor de hele organisatie


Met één softwarepakket automatiseer en optimaliseer je alle administratieve processen in je organisatie.
Meer dan 11.000 organisaties werken al met AFASEén oplossing voor de hele organisatie


Met één softwarepakket automatiseer en optimaliseer je alle administratieve processen in je organisatie.

11.000 organisaties werken al met AFAS mob


AFAS Software in de praktijk


Onze visie op software 


Het idee achter onze software is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één standaardoplossing. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie: alle gegevens liggen vast in één gezamenlijke database.

Door jouw bedrijfsprocessen zo makkelijk en efficiënt mogelijk in te richten, is er meer tijd en ruimte om je te focussen op de kernactiviteiten van de organisatie.

Automatiseer je bedrijfsprocessen


Onze software is een middel om jouw organisatie efficiënter in te richten. Zo laat je administratief werk verdampen en gaat de kwaliteit van de interne processen omhoog.

De software draait volledig online, wat betekent dat je geen tijd kwijt bent aan systeembeheer en dat je verzekerd bent van dagelijkse back-ups. Investeringen in dure servers behoren tot het verleden.

We hebben 1 product

Wel zo overzichtelijk


Al je administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket. Met onder andere Financieel, CRM, HRM, Payroll, Ordermanagement en Projecten. Alle onderdelen werken vanuit één database. Hierdoor is ook alle managementinformatie over de hele organisatie op één plek verzameld en inzichtelijk via standaard meegeleverde dashboards en rapportages.

AFAS Pocket op de iPad


We hebben 1 product

Wel zo overzichtelijk


Al je administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: met onder andere Financieel, CRM, HRM, Payroll, Ordermanagement en Projecten. Alle onderdelen zijn geïntegreerd en werken met één database. Zo is ook de managementinformatie van het hele bedrijf op één plek verzameld en inzichtelijk via standaard meegeleverde dashboards en rapportages.

Bekijk alle onderdelen.

Of zoom in op jouw branche.

AFAS Pocket op de iPad


Werken vanuit de branchestandaarden


Wij geloven dat de processen van alle organisaties in een branche in de basis hetzelfde zijn. Waarom zou je dan voor elk bedrijf het wiel opnieuw uitvinden?

Bij AFAS genieten organisaties van een hoogwaardige branchestandaard gebaseerd op de ervaringen van meer dan 11.000 klanten én onze visie 'Ondernemingsprocesbeheer'. Dit versnelt niet alleen het proces van de implementatie, maar geeft je ook een frisse kijk op de dingen die je doet. Onze software is bijzonder flexibel en dus eenvoudig aan te passen aan allerlei branchespecifieke bedrijfssituaties, zonder kostbaar maatwerk!


450 medewerkers werken aan het succes van AFAS

Met 500 collega's

Samen met 500 collega's werken wij aan het succes van AFAS. Van de softwareontwikkeling tot de supportafdeling, we doen alles vanuit ons hoofdkantoor in Leusden, Nederland.

10.000 klanten

> 11.000 klanten

Meer dan 11.000 organisaties uit allerlei verschillende branches werken al met de software van AFAS. Zo krijgen 2,4 miljoen Nederlanders hun loonstrook via onze software.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en transparantie zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Zo geven we bijvoorbeeld via onze eigen AFAS Foundation iets terug aan de maatschappij.


Het laatste nieuws


Wil jij ook minder administratie en meer automatisering?


AFAS is trotse sponsor van

AZ Alkmaar


AFAS Live


AFAS Circustheater


SoftwareVanEigenBodem