Bedrijfsgrootte 

 Software voor elk bedrijf 


Software voor het kleinbedrijf

Software voor ondernemers

Zowel voor de startende ondernemer als voor het kleinbedrijf met de behoefte aan automatisering heeft AFAS een oplossing. Of je nu alleen zoekt naar een online boekhoudprogramma of een volledige ERP-oplossing.

Meer over AFAS voor het kleinbedrijf.

Software voor het MKB

ERP software voor het MKB

Als MKB'er automatiseer je al jouw bedrijfsprocessen met onze software. Je hebt altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat en realiseert daarmee kostenbesparing, maar bovenal meer efficiency in de organisatie.

Meer over AFAS voor het MKB.

ERP voor grote organisaties

ERP voor grote organisaties

Ook grote organisaties van 150 tot enkele duizenden medewerkers kunnen financiële-, logistieke en HR-processen uitstekend automatiseren met onze ERP software. Je werkt met één systeem voor al je bedrijfsprocessen.

Meer over AFAS voor grootzakelijk.


Meer weten over ERP software voor jouw organisatie? 


Voor ZZP'ers en starters 

Compleet online boekhouden


Speciaal voor de ZZP'ers en startende ondernemers bieden we je het online boekhoudpakket Small Business. Een passende oplossing tegen een scherpe prijs. 

Geen grote investeringen, geen zorgen over systeembeheer, back-ups en updates, maar altijd en overal zorgeloos inloggen. Daarnaast kan jouw accountant ook toegang krijgen tot de administratie, waardoor het uitwisselen van gegevens nog eenvoudiger wordt!

Bekijk de speciale Small Business website.

Voor ondernemers

Volledige ERP-oplossing voor 10 gebruikers


Als ondernemers wil je bezig zijn met ondernemen, maar in de praktijk loopt de administratieve last op. AFAS biedt één geïntegreerde totaaloplossing, waarmee jij jouw bedrijfsprocessen compleet kunt automatiseren.

Je maakt een vliegende start met onze template. Dit wil zeggen dat je vertrekt vanaf een stevige basis, gefundeerd op de best-practices van meer dan 10.000 klanten. Dit alles doe je voor een vast bedrag per maand.

Lees meer over AFAS voor het kleinbedrijf

Voor het MKB

Jouw bedrijfsprocessen van A tot Z geautomatiseerd!


Als ondernemer bepaal je de strategie en koers van jouw organisatie. De markt verandert snel en ook je concurrenten zitten niet stil. Logisch dat je op elk moment wilt weten hoe de organisatie presteert en waar je eventueel moet ingrijpen. Met onze software voor het MKB automatiseer je alle bedrijfsprocessen en heb je altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat.

Automatisering staat voor kostenbeheersing en efficiency. Dit maakt jouw organisatie flexibel zodat je tijdig reageert wanneer de markt in beweging is. Ons softwarepakket is volledig geïntegreerd, van HRM tot CRM en van de financiële administratie tot de salarisadministratie. Dat betekent dat jouw medewerkers altijd met dezelfde gegevens uit één database werken.
Dit voorkomt dubbele invoer, verbetert de kwaliteit van de organisatie en reduceert kosten.

Lees meer over AFAS voor het MKB.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Voor grote organisaties

Administratieve taken automatiseren levert efficiëntie


Grote organisaties van 150 tot enkele duizenden medewerkers kunnen uitstekend uit de voeten met de software van AFAS. Uw administratieve- financiële- en medewerkersprocessen kunnen we volledig automatiseren.

Van boekhouding, facturering en salarisverwerking tot en met workflow- en documentmanagement. Uiteraard kun je ook employee self-service inzetten om gegevens bij de bron te laten vastleggen en de kosten te verminderen. Het afnemen van de software via de "cloud" ontzorgt je afdeling systeembeheer.

Lees meer over AFAS voor grootzakelijk.

Meer weten over software voor jouw bedrijf?

Maak vrijblijvend een afspraak

Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883