Een passende oplossing voor iedere organisatie

Zowel voor de kleine ondernemer als grote organisaties heeft AFAS een passende oplossing voor het automatiseren van de administratieve bedrijfsprocessen. Je profiteert van de ervaringen van meer dan 14.000 klanten, van groot tot klein, van onderwijsinstelling tot ziekenhuis en van advocatenkantoor tot bouwbedrijf.

 

 

AFAS SB

Ondernemers

AFAS SB is er speciaal voor ondernemers. Ontdek de kracht van een professioneel boekhoudpakket inclusief CRM en Scan & Herken.

 

ERP Direct

5 tot 25 medewerkers

Haal een professionele ERP-oplossing in huis die met je meegroeit. Speciaal bedoeld voor ambitieuze bedrijven met 5 tot 25 medewerkers.

 

ERP voor het MKB

Tot 250 medewerkers

Met onze ERP-software automatiseer je alle bedrijfsprocessen en heb je altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat. Op alle fronten.

 

De software is in twee smaken af te nemen: je kunt kiezen voor onze HRM/Payroll oplossing of voor de volledige ERP-oplossing.

 

 

Grootzakelijk

> 250 medewerkers

Met de geïntegreerde oplossing van AFAS heb je in één applicatie zicht en grip op zowel je HR- als financiële bedrijfsvoering.

 

De software is in twee smaken af te nemen: je kunt kiezen voor onze HRM/Payroll oplossing of voor de volledige ERP-oplossing.

 

 

Waarom kiezen voor AFAS?

 Profiteer van best-practices

Er is geen twijfel over mogelijk, iedere organisatie is anders. Toch hebben wij gemerkt dat veel administratieve processen vaak overeenkomen. Daarom hebben wij de template zo ingericht dat deze direct klaar is voor gebruik. Alleen jouw data hoeft erin.

 Lage implementatiekosten en een snelle doorlooptijd

Kies je voor de best practice? Dan kies je voor de template die wij gemakkelijk en snel voor je kunnen implementeren. Zo hou jij de implementatiekosten laag, en geef je geen blanco cheque. Daarnaast kunnen we een snelle doorlooptijd garanderen.

Goed fundament voor de groei van je organisatie

Je kiest direct voor alle ERP-functionaliteiten die wij uitleveren. We richten vervolgens die processen in waar jij nu behoefte aan hebt. Groeit je organisatie verder en komen er processen bij, dan kan je direct optimaliseren en uitbreiden. 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons op:  033 - 43 43 883.