Voor iedere bedrijfsgrootte

Van één medewerker tot duizenden medewerkers. Voor iedere organisatie heeft AFAS een passende oplossing.

Een passende oplossing voor elk bedrijf


Zowel voor de kleine ondernemer als grote organisaties heeft AFAS een passende oplossing voor het automatiseren van de administratieve bedrijfsprocessen. Je profiteert van de ervaringen van meer dan 10.000 klanten, van groot tot klein, van onderwijsinstelling tot bouwbedrijf. AFAS Small Business

1 - 5 medewerkers


Voor ZZP'ers en organisaties van 1 tot 5 medewerkers hebben wij het online boekhoudprogramma AFAS Small Business ontwikkeld. Een passende oplossing tegen een scherpe prijs.

> Bekijk de website


MKB

11 - 100 medewerkers


Als MKB'er automatiseer je al jouw bedrijfsprocessen met onze software. Je hebt altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat en realiseert daarmee kostenbesparing, maar bovenal meer efficiency in de organisatie.

> Lees verderKlein MKB

6 - 10 medewerkers


Als organisatie wil je bezig zijn met ondernemen. Jouw klanten gelukkig maken met de meerwaarde die jij kunt leveren. Daar komen echter ook een hoop administratieve processen bij kijken waar je niet op zit te wachten.

> Lees verder


Grootzakelijk

> 100 medewerkers


Ook grote organisaties van 100 tot duizenden medewerkers kunnen financiële-, logistieke en HR-processen uitstekend automatiseren met onze software. Je werkt met één systeem voor al je bedrijfsprocessen.

> Lees verder

Waarom kiezen voor AFAS?

Profiteer van best-practices

Er is geen twijfel over mogelijk, iedere organisatie is anders. Toch hebben wij gemerkt dat veel administratieve processen vaak overeenkomen. Daarom hebben wij de template zo ingericht dat deze direct klaar is voor gebruik. Alleen jouw data hoeft erin.

Lage implementatiekosten en een snelle doorlooptijd

Kies je voor de best practice? Dan kies je voor de template die wij gemakkelijk en snel voor je kunnen implementeren. Zo hou jij de implementatiekosten laag, en geef je geen blanco cheque. Daarnaast kunnen we een snelle doorlooptijd garanderen.

Goed fundament voor de groei van je organisatie

Je kiest direct voor alle ERP-functionaliteiten die wij uitleveren. We richten vervolgens die processen in waar jij nu behoefte aan hebt. Groeit je organisatie verder en komen er processen bij, dan kan je direct optimaliseren en uitbreiden. 


Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Meer weten over de software van AFAS?

We komen graag met je in contact!Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883