Voor iedere bedrijfsgrootte

Van startende ondernemers tot bedrijven met duizenden medewerkers. Voor iedere organisatie heeft AFAS een passende oplossing.

Een passende oplossing voor elk bedrijf


Zowel voor de kleine ondernemer als grote organisaties heeft AFAS een passende oplossing voor het automatiseren van de administratieve bedrijfsprocessen. Je profiteert van de ervaringen van meer dan 11.000 klanten, van groot tot klein, van onderwijsinstelling tot ziekenhuis en van advocatenkantoor tot bouwbedrijf. 

Onze oplossing voor jouw bedrijfsgrootte

< 10 medewerkers | 11 - 100 medewerkers | 100-1000 medewerkers | > 1000 medewerkersKlein MKB

6 -10 medewerkers


Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen. Jouw klanten gelukkig maken met de meerwaarde die jij kunt leveren. In de praktijk ben je vaak meer bezig met randzaken. Onze passie is jouw weer laten ondernemen en de administratie, die automatiseren we.

> Ontdek de software


Grootzakelijk

100-1000 medewerkers


Ook grote organisaties van 100 tot 1000 medewerkers kunnen financiële-, logistieke én HR-processen uitstekend automatiseren met onze software. Met één systeem voor al je bedrijfsprocessen, werk je door de ingebouwde workflows efficiënt en is de kwaliteit gewaarborgd.

> Lees meerMKB

11 - 100 medewerkers


Als MKB'er automatiseer je de bedrijfsprocessen van jouw hele bedrijf met onze software. Je hebt altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat en realiseert daarmee tijdswinst, meer efficiency en meer werkplezier in de organisatie.

> Bekijk onze oplossing


1000 of meer medewerkers

>1000 medewerkers


Voor organisaties met meer dan 1000 medewerkers optimaliseren wij alle HR- en Payroll-processen. Dat betekent een flinke tijdswinst voor de HR-afdeling. Hierdoor kunnen ze weer echt bezig met het belangrijkste in jouw bedrijf: de medewerkers. 

> Lees meer

Minder dan 5 medewerkers?


Speciaal voor bedrijven tot 5 medewerkers hebben we AFAS Small Business ontwikkeld. De kracht van een professioneel ERP-pakket in een compacte verpakking. 

Meer weten? Bekijk de website van AFAS Small Business

Waarom kiezen voor AFAS?

Profiteer van best-practices

Er is geen twijfel over mogelijk, iedere organisatie is anders. Toch hebben wij gemerkt dat veel administratieve processen vaak overeenkomen. Daarom hebben wij de template zo ingericht dat deze direct klaar is voor gebruik. Alleen jouw data hoeft erin.

Lage implementatiekosten en een snelle doorlooptijd

Kies je voor de best practice? Dan kies je voor de template die wij gemakkelijk en snel voor je kunnen implementeren. Zo hou jij de implementatiekosten laag, en geef je geen blanco cheque. Daarnaast kunnen we een snelle doorlooptijd garanderen.

Goed fundament voor de groei van je organisatie

Je kiest direct voor alle ERP-functionaliteiten die wij uitleveren. We richten vervolgens die processen in waar jij nu behoefte aan hebt. Groeit je organisatie verder en komen er processen bij, dan kan je direct optimaliseren en uitbreiden. 


AFAS software voor iedere bedrijfsgrootte ERP HRM AFAS

Ontdek de mogelijkheden van de software van AFAS

Ontdek de mogelijkheden van de software van AFAS


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 Of bel ons op: 033 - 43 43 883.

Maak een afspraak