Krijg grip op je bedrijfsprocessen met AFAS

Met de geïntegreerde ERP-oplossing van AFAS heb je zicht en grip op zowel je HR- als financiële bedrijfsvoering.

 

 

  • Ruim 14.000 organisaties werken al met AFAS Software

Breng je belangrijkste bedrijfsprocessen samen. Allemaal vanuit één database


Automatisering biedt je kostenbesparing en een slimme manier van werken. Dit maakt jouw organisatie flexibel. AFAS Software gaat je daarbij helpen. Ons softwarepakket is volledig geïntegreerd, van HRM tot CRM en van de financiële administratie tot de salarisadministratie.

Je werkt dus vanuit één database waarin alles samenkomt. Dit voorkomt dubbele invoer, verbetert de wendbaarheid van de organisatie en voorkomt het onderhouden van ingewikkelde koppelingen. De software is in twee smaken af te nemen: je kunt kiezen voor onze HRM/Payroll software of voor de volledige ERP-oplossing.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Snel aan de slag met de template


Voor een snelle en efficiënte inrichting van de software hebben we templates ontwikkeld waarin veel processen kant-en-klaar worden meegeleverd. Met de ervaring van meer dan 10.000 implementaties, de feedback van bestaande klanten en onze eigen visie op de werking van de software hebben we een hoogwaardige standaard kunnen neerzetten.

Dankzij de branchespecifieke templates profiteer je van een snellere implementatie doordat een groot deel van de belangrijke processen in jouw branche al in de software zitten. AFAS heeft een standaardtemplate voor o.a. het bedrijfsleven, onderwijs, accountancy en zorg & welzijn.

Lees alles over de template in de brochure

Finance auditor

Geautomatiseerde audits op je administratie


Met de Finance auditor automatiseer je het proces van terugkerende audits op je financiële administratie en kun je pro-actief optreden als er problemen gesignaleerd worden. Denk hierbij zowel aan foutieve boekingen en opmerkelijke mutaties. Zo wordt de kans op fouten in je financiële administratie sterk verkleind. Voorbeeld: er vindt altijd een controle plaats of een medewerker en een crediteur dezelfde bankrekening hebben.

Payroll auditor

Salarisverwerking zonder fouten


De payroll auditor waarschuwt je, van tevoren, als zich een situatie voordoet in de salarisverwerking waar je aandacht aan moet besteden. Hierdoor krijg je meer grip op het salarisverwerkingsproces, de kwaliteit wordt verhoogd en de tijdrovende controles met analyses zijn verleden tijd. Voor meer dan 200 cao's leveren wij de auditcomponenten standaard mee in onze software.

"We wilden heel graag werken met een partij die thuis is in de Nederlandse wetgeving en in de voor ons geldende cao. We wilden vooral dat onze processen er veel efficiënter van zouden worden, doordat medewerkers en leidinggevenden veel meer zelf zouden kunnen regelen."

Sander van Schie, Director National HR Projects ALDI

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Werken in de cloud


AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. AFAS Online zorgt ervoor dat de software snel, veilig en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn.

  • Dagelijkse back-up
  • Automatische updates (software en cao's)
  • Geen investeringen in hardware
  • Werken via het web of de app
  • Maandelijks opzegbaar (na één jaar)
  • ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd
  • De data wordt in Nederland gehost onder de Nederlandse wetgeving
  • Je profiteert van de gemeenschappelijke kennis, ervaring en werkwijze van >14.000 klanten en > 3 miljoen gebruikers

Voor de verschillende afdelingen

Financieel

Door de verregaande automatisering van het financiële proces stuur je op uitzonderingen. Met tientallen standaard meegeleverde rapportages en de interactieve dashboards weet je op elk moment hoe de organisatie ervoor staat.

> Lees meer over AFAS Financieel

ICT

Als ICT-afdeling heb je geen omkijken naar systeembeheer en ben je verzekerd van een dagelijkse back-up van je data in de cloud dankzij AFAS Online. Het investeren in dure servers behoort daarmee tot het verleden. AFAS doet alle updates, waardoor je altijd up-to-date en veilig werkt.

HRM

De personeels- en salarisadministratie in één softwareoplossing betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie. Administratief werk verdampt voor de HR-afdeling en komt er weer ruimte voor de kerntaken.

> Lees meer over AFAS HRM & Salaris

Directie

Met meer dan 200 standaard meegeleverde dashboards en talloze rapportages heb je als directie altijd inzicht in hoe jouw organisatie ervoor staat. Van de financiële situatie tot HR. Je kunt inzoomen tot in het kleinste detail. En heb je behoefte aan meer informatie? Je kunt zelf rapportages aanmaken.

AFAS als kennispartner

De juiste software als middel om een doel te bereiken


Wij zien software als een middel om een doel te bereiken. Een sterke visie hebben op het implementeren en toepassen van de software vinden wij daarom ook belangrijk. 

AFAS heeft jarenlange ervaring met klanten als softwareleverancier, waardoor wij van duizenden organisaties hebben mogen leren. Deze ervaringen delen wij graag om ervoor te zorgen dat jouw organisatie ook de volgende stap kan maken.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

 

Meer dan 12.000 organisaties werken al met de software van AFAS

Organisaties uit allerlei verschillende branches werken met de software van AFAS. Meer dan 50 organisaties vertellen je graag hoe zij met onze software werken. Laat je inspireren!

Je vestigingen wereldwijd verbinden


Opereert jouw organisatie ook buiten de Nederlandse grenzen? Ook internationaal ondernemen vraagt om gestandaardiseerde processen en slimme automatisering. Met de HRM software van AFAS automatiseer je ook grensoverschrijdend de administratieve werkzaamheden.

Lees meer over AFAS en internationaal ondernemen

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 883