AFAS voor grootzakelijk 

 Ga voor grip en inzicht in je organisatie 


ERP Software MKB

Hoogwaardige standaard

Aan de hand van de best-practices van meer dan 10.000 implementaties heeft AFAS een hoogwaardige standaard ontwikkeld. Zo is er minder consultancy nodig en bespaar je tijd en geld.

Templates AFAS voor het MKB

Geautomatiseerde audits

Met de Finance- en Payroll auditor wordt de kans op fouten aanzienlijk verkleind. De auditors zijn in samenwerking met accountants en de Belastingdienst opgesteld en zijn volledig geïntegreerd in onze software.

Geschikt voor iedere branche

Alles-in-één database

Met de geïntegreerde oplossing van AFAS heb je in één applicatie zicht en grip op zowel je HR- als financiële bedrijfsvoering. Alles in één database, waardoor je geen ingewikkelde koppeling hoeft te leggen.

Meer weten over de geïntegreerde oplossing van AFAS? 


Template

Hoogwaardige standaard met geautomatiseerde processen


Voor een snelle en efficiënte inrichting van de software hebben we templates ontwikkeld waarin veel processen kant-en-klaar worden meegeleverd. Met de ervaring van meer dan 10.000 implementaties, de feedback van bestaande klanten en onze eigen visie op de werking van de software hebben we een hoogwaardige standaard kunnen neerzetten.

Dankzij de branchespecifieke templates profiteer je van een snellere implementatie doordat een groot deel van de belangrijke processen in jouw branche al in de software zitten. AFAS heeft een standaardtemplate voor o.a. het bedrijfsleven, onderwijs, accountancy en zorg & welzijn.

AFAS als kennispartner

De juiste software als middel om een doel te bereiken


Wij zien software als een middel om een doel te bereiken. Een sterke visie hebben op het implementeren en toepassen van de software vinden wij daarom ook belangrijk. 

AFAS heeft jarenlange ervaring met klanten als softwareleverancier, waardoor wij van duizenden organisaties hebben mogen leren. Deze ervaringen delen wij graag om ervoor te zorgen dat jouw organisatie ook de volgende stap kan maken.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Finance auditor

Geautomatiseerde audits op je administratie


Met de Finance auditor automatiseer je het proces van terugkerende audits op je financiële administratie en kun je pro-actief optreden als er problemen gesignaleerd worden. Denk hierbij zowel aan foutieve boekingen en opmerkelijke mutaties. Zo wordt de kans op fouten in je financiële administratie sterk verkleind.

Voorbeeld: er vind altijd een controle plaats of een medewerker en een crediteur dezelfde bankrekening hebben.

Lees meer over de finance auditor

Payroll auditor

Salarisverwerking zonder fouten


De payroll auditor waarschuwt je, van te voren, als zich een situatie voordoet in de salarisverwerking waar je aandacht aan moet besteden. Hierdoor krijg je meer grip op het salarisverwerkingsproces, de kwaliteit wordt verhoogd en de tijdrovende controles met analyses zijn verleden tijd.

Voor meer dan 180 cao's leveren wij de auditcomponenten standaard mee in onze software.

Lees meer over de payroll auditor


Voor de verschillende afdelingen

Finance afdeling

Financieel

Door de verregaande automatisering van het financiële proces stuur je op uitzonderingen. Met 450 standaard meegeleverde managementrapportages en interactieve dashboards weet je op elk moment hoe de organisatie ervoor staat.

ICT Afdeling

ICT

Als ICT-afdeling heb je geen omkijken naar systeembeheer en ben je verzekerd van een dagelijkse back-up van je data in de cloud. Het investeren in dure servers behoort daarmee tot het verleden. AFAS doet alle updates, waardoor je altijd up-to-date en veilig werkt.

HR Afdeling

HRM

De personeels- en salarisadministratie in één softwareoplossing betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie. Administratief werk verdampt voor de HR-afdeling en komt er weer ruimte voor de kerntaken. 

Directie

Directie

Met meer dan 200 standaard meegeleverde dashboards heb je als directie altijd inzicht in hoe jouw organisatie ervoor staat. Van de financiële situatie tot HR. Je kunt inzoomen tot het kleinste detail.

Meer weten over de geïntegreerde oplossing van AFAS? 


Grip en inzicht

Met business intelligence


Alle processen sluiten naadloos op elkaar aan doordat iedereen werkt in dezelfde applicatie. Omdat alles in één database geborgd is, zijn alle benodigde gegevens uit het systeem te halen. Die gegevens worden in de door ons standaard meegeleverde dashboards op een overzichtelijke manier getoond.

Dashboards BI

"Software nodigt uit om mogelijkheden te onderzoeken"

- Marja Mol, Manager P&O Stichting Omring

Bekijk de video


Lees ook hoe anderen met onze software werken

Meer weten over onze software?

Maak vrijblijvend een afspraak


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883