ERP software voor het MKB: altijd grip op je bedrijfsprocessen!

Met onze ERP software voor het MKB van AFAS krijg je weer grip op je bedrijfsprocessen. Dat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan administratie. Zo heb je meer tijd voor wat écht belangrijk is.

 

 

 • 12.074 organisaties werken al met AFAS Software

Je bedrijfsprocessen automatiseer je met AFAS Software

De software is af te nemen in twee smaken: ERP of alleen de modules HRM & Payroll. Waar start jij mee?

ERP voor het MKB

 • CRM
 • Financieel
 • HRM
 • Ordermanagement
 • Payroll
 • Projecten & uren
 • Workflows

Alles weten?
> Lees hieronder verder

HRM & Payroll voor het MKB

 • HRM
 • Payroll

Alles weten?
> Bekijk onze HRM & Payroll oplossing of download de HR-brochure.

Als ondernemer bepaal je de strategie en koers van jouw organisatie. De markt verandert snel en ook je concurrenten zitten niet stil. Logisch dat je op elk moment wilt weten hoe de organisatie presteert en waar je eventueel moet bijsturen. Met onze ERP software voor het MKB automatiseer je alle bedrijfsprocessen en heb je altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat. Op alle fronten.

Automatisering zorgt voor kostenbeheersing en efficiency. Dit maakt jouw organisatie flexibel zodat je tijdig kunt reageren wanneer de markt in beweging is. Ons softwarepakket is volledig geïntegreerd, van HRM tot CRM en van de financiële administratie tot de salarisadministratie. Dit voorkomt dubbele invoer, verbetert de wendbaarheid van de organisatie en voorkomt het onderhouden van ingewikkelde koppelingen.

Weten wat onze ERP software voor het MKB voor jouw organisatie kan betekenen?

 

Snel aan de slag met de template

Profiteer van de best-practise voor het mkb


Eigenlijk is een template niets anders dan dat wij een groot deel van het werk al voor je hebben gedaan. Je wilt namelijk snel aan de slag, zonder dat je het wiel opnieuw moet uitvinden. Onze templates zijn gebouwd op de ervaringen van meer dan 10.000 implementaties. Dankzij deze hoogwaardige standaard profiteer jij dus van een snellere implementatie en de ervaringen van andere organisaties in jouw branche.

Lees alles over de template in de brochure

Geschikt voor alle branches


Je hebt software nodig die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en waarmee je een optimaal resultaat behaalt, maar niet ieder bedrijf is hetzelfde. Door de bijzondere flexibiliteit van onze software, is deze volledig af te stemmen op jouw specifieke bedrijfssituatie. Gewoon binnen de standaard, zónder kostbaar maatwerk.

Voor diverse branches hebben we ook specifieke functionaliteit ontwikkeld. Hierdoor werken zowel accountantskantoren, onderwijsinstellingen, productiebedrijven als dienstverlenende bedrijven met dezelfde software. En ook dat biedt jou voordelen!

Zoek jouw branche en ontdek wat AFAS voor je kan betekenen

Inzicht met dashboards


Met het ERP-systeem van AFAS heb je altijd realtime inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat. Standaard levert AFAS meer dan 100 dashboards mee waar je direct gebruikt van kunt maken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ze activeren. De data wordt vervolgens automatisch ingeladen vanuit onze de software.

Door de integratie van Business Intelligence in ons product in staat om diepgaande analyses te maken. Dankzij de handige visualisaties kun je heel gemakkelijk doorklikken tot op het kleinste niveau. Zo beschik je opeens ook over de juiste inzichten.

Lees meer over business intelligence in de brochure

“Blijven groeien en de klant nog steeds 100% centraal stellen.”

Oscar Alkemade (Directeur / mede-eigenaar)

 

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Eén compleet systeem, speciaal voor jouw het MKB

In onze software breng je al je administratieve processen samen. Dit betekent ook dat deze gebruik maken van één database. Je kunt bedrijfsprocessen dus optimaal op elkaar gaan afstemmen. De financiële administratie wordt een logisch gevolg van je bedrijfsprocessen en de salarisadministratie wordt een logisch gevolg van de HR-administratie. Zo hoef je geen ingewikkelde koppelingen meer te leggen tussen systemen en biedt het je veel kansen om je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten. Veel van onze klanten gaan van 5 tot 10 verschillende systemen terug naar 1!

De software is in twee smaken aan te schaffen: de volledige ERP-oplossing of alleen de HRM/Payroll oplossing van AFAS.

Meer weten over onze ERP software voor het MKB?

 

Meer dan 12.000 organisaties werken al met de software van AFAS

Organisaties uit allerlei verschillende branches werken met de software van AFAS. Van MKB'ers tot grote bedrijven. Meer dan 50 organisaties vertellen je graag hoe zij met onze software werken. Laat je inspireren!

Jouw voordelen met AFAS Online


AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. AFAS Online zorgt ervoor dat de software snel, veilig en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. De software wordt voor 100% in Nederland ontwikkeld en gehost.

 • Dagelijkse back-up
 • Automatische updates (software en cao's)
 • Geen investeringen in hardware
 • Werken via het web of de app
 • Dagelijks opzegbaar (na één jaar)
 • Nederlandse softwarepartner
 • ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd
 • De data wordt in Nederland gehost onder de Nederlandse wetgeving
 • Je profiteert van de gemeenschappelijke kennis, ervaring en werkwijze van >12.000 klanten en > 2,1 miljoen gebruikers

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883