Software voor het MKB 

 Standaardisering met templates 


ERP Software MKB

ERP Software voor het MKB

Als MKB'er automatiseer je al jouw bedrijfsprocessen met onze software. Je hebt altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat en door administratief werk te automatiseren realiseer je kostenbesparing en efficiency.

Templates AFAS voor het MKB

Profiteer van de templates

In onze templates zijn veel bedrijfsprocessen alvast voor je ingericht aan de hand van de best-practices van de meer dan 10.000 klanten van AFAS. Zo heb je minder consultancy nodig, kun je sneller aan de slag en bespaar je geld en tijd.

Geschikt voor iedere branche

Geschikt voor iedere branche

Iedere branche is uniek. Met dat in het achterhoofd is onze software ontworpen. Flexibele software die volledig is af te stemmen op jouw behoefte. Zonder extra te betalen voor kostbaar maatwerk.

Meer weten over ERP software voor het MKB? 


Eén geïntegreerde oplossing

Jouw bedrijfsprocessen van A tot Z geautomatiseerd!


Als ondernemer bepaal je de strategie en koers van jouw organisatie. De markt verandert snel en ook je concurrenten zitten niet stil. Logisch dat je op elk moment wilt weten hoe de organisatie presteert en waar je eventueel moet ingrijpen. Met onze software voor het MKB automatiseer je alle bedrijfsprocessen en heb je altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat.

Automatisering zorgt voor kostenbeheersing en efficiency. Dit maakt jouw organisatie flexibel zodat je tijdig kunt reageren wanneer de markt in beweging is. Ons softwarepakket is volledig geïntegreerd, van HRM tot CRM en van de financiële administratie tot de salarisadministratie. Dat betekent dat al jouw medewerkers altijd met dezelfde gegevens uit één database werken. Dit voorkomt dubbele invoer, verbetert de kwaliteit van de organisatie en heb je geen last van ingewikkelde koppelingen tussen pakketten.

Standaardisering

Met de templates van AFAS


Een template is een vast sjabloon voor de inrichting van de software waarin processen op een standaard manier wordt ingericht. Onze templates zijn gebouwd op de ervaringen van meer dan 10.000 implementaties.

Dankzij de template profiteer jij van een snellere implementatie en een hoogwaardige standaard van jouw belangrijke bedrijfsprocessen. Dit zorgt er ook voor dat je in één klap een groot aantal processen kunt automatiseren.

Lees meer over de templates in onze software

Business intelligence

Altijd en overal bij kunnen sturen


Met de software van AFAS heb je altijd realtime inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat. Standaard levert AFAS meer dan 200 dashboards mee waar je direct gebruikt van kunt maken. De data wordt automatisch ingeladen vanuit onze applicatie. 

Door de integratie van Business Intelligence in ons product ben je in staat diepgaande analyses te maken. Dankzij de handige visualisaties kun je heel gemakkelijk doorklikken tot op het kleinste niveau.

Lees meer over Business Intelligence in onze software

De ervaringen uit de praktijk lezen?

VTM groep over ERP software MKB AFAS

"De ERP-software heeft veel taken overgenomen, waardoor we nog maar weinig overhead hebben"

- Joeri Schnetz, Operationeel directeur VTM Groep


Lees hoe de VTM Groep werkt met de software van AFAS

Lees ook hoe anderen met onze software werken

Meer weten over onze software voor het MKB?

Maak vrijblijvend een afspraak


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883