Workflowmanagement 

 Workflows als kern van automatisering 


Alle taken overzichtelijk in een lijst

Taken en acties


Krijg een duidelijk overzicht met openstaande acties en werkzaamheden voor elke medewerker. Automatisch gegenereerd vanuit de software.

Signalen voor efficienter werken

Signaleringen


Met workflowmanagement heb je de mogelijkheid om signalen in te stellen die je altijd up-to-date houden. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Workflows eenvoudig automatiseren met software

Rapportage


Met de actuele managementrapportage heb je altijd inzicht in de status van openstaande workflows en de bijbehorende taken.

Meer weten over Workflowmanagement software?


Workflowmanagement

Inzicht in actielijsten


Door de processen van je organisatie in de software vast te leggen, zorg je ervoor dat processen altijd gestructureerd en efficiënt verlopen. Bovendien heb je eenvoudig inzicht in welke stap van het proces de taak zich bevint en wie er verantwoordelijk is.

Wil je dat een klacht van een klant binnen drie dagen is opgelost? In de managementrapportage zie je meteen welke klachten niet binnen drie dagen zijn afgehandeld, zodat je daar direct actie op kunt ondernemen.

De belangrijkste onderdelen

Signalen

Signalen

Je hebt de mogelijkheid om signalen te koppelen aan een workflow. Wordt er een taak van een workflow afgehandeld, dan komt er automatisch een signaal binnen bij een medewerker of afdeling. Ook kun je van een signaal direct een taak maken.

Acties

Acties

Een workflow is een optelsom van taken en acties van één of meerdere deelprocessen. Je kunt actie ondernemen door taken af te handelen, te weigeren, toe te lichten, te delegeren of over te dragen. Zo creëer je een hoge standaard van jouw processen.

Taken

Taken

Medewerkers kunnen met behulp van workflows de eigen werkzaamheden en prioriteiten organiseren. Het management heeft inzicht in de actuele status van de onderhanden workflows. Zo ontstaat er een perfect beeld van de workload.

Managementrapportage

Managementrapportage

Met managementrapportages heb je inzicht in de status van openstaande workflows met bijbehorende taken. Ook zie je direct de doorlooptijd per workflow en op welke afdeling een workflow in behandeling is.

Workflows in het dossier

Automatische dossiervorming


Nieuwe taken worden direct toegevoegd aan het bijbehorende dossier. Zo zie je altijd meteen wie welk besluit heeft genomen, waarom en wanneer. Je kunt de status volgen en indien nodig actie ondernemen. 

Van het personeelsdossier tot jouw debiteuren en crediteuren, jouw dossier is volledig digitaal te beheren.

Lees meer over dossiervorming door middel van workflows.

Standaard workflows

Tientallen workflows in de template


Van declaraties, de indiensttreding van een nieuwe medewerker tot ICT-aanvragen en facturen. In de template zijn veel processen al standaard geautomatiseerd door middel van workflows, gebaseerd op best-practices van meer dan 10.000 klanten.


Lees meer over de template."We hielden elkaar lekker bezig"

Facturen willen wij altijd snel betalen, omdat dat leidt tot groter commitment bij leveranciers. ERP software zorgt er dankzij een workflow voor dat de snelle betalingen ook daadwerkelijk plaatsvinden. Als ik terugdenk aan hoe dat vroeger ging… Als je wilde controleren of een factuur was betaald belde je iemand van de administratie, die daar vervolgens enkele uren werk aan had en daar mogelijk ook anderen in betrok. Zo hielden we elkaar lekker bezig.”

System-line


Meer weten over workflowmanagement?

Onze medewerkers vertellen het je graag!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883