AFAS Live

Live will never be the same.

 

 

 

Naamgevend partner sinds 2017


AFAS Software is sinds 1 januari 2017 naamgevend partner van AFAS Live. Door de samenwerking met AFAS professionaliseert de locatie verder op het gebied van hospitality en gastbeleving om zo haar toppositie in de markt te behouden.

De naam AFAS Live is een combinatie van AFAS Software en Live Nation, de organisatie achter AFAS Live en tevens het grootste live entertainmentbedrijf in de wereld.

Waarom AFAS Live?


AFAS Live sluit naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater, want net als sport en theater is muziek pure emotie. Muziek verbindt en mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Muziek is voor ons een basis om de harten van de klanten en medewerkers te bereiken. Software wordt vaak als wat emotieloos gezien. Wij voegen hier in de relatie graag emotie en beleving aan toe.

Fans creëren

Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen. Via AFAS Live verbinden we de verschillende doelgroepen ook met elkaar. AFAS Live is er nadrukkelijk voor iedereen: van pop tot rock, van dance tot opera en van klassiek tot Modern. En naast zakelijke doeleinden en muzikale evenementen, verzorgen ook sterren als Freek Vonk, K3 en Kinderen voor kinderen aansprekende shows. Een fantastische avond voor iedereen, dat maken we heel graag mogelijk. Onze ambitie? Nog meer fans, zoals wij ook fan van onze relaties zijn. 

Bovendien komen we met AFAS Live onder de aandacht van een nieuwe jonge doelgroep en dit zouden zomaar nieuwe medewerkers voor AFAS kunnen opleveren. We groeien nog steeds erg hard en met de sponsoring van AFAS Live kunnen we onze naamsbekendheid en imago als leuk bedrijf, maar ook als goede werkgever, bij deze doelgroep op de kaart zetten.

600.000 bezoekers


In 2001 opende de HMH haar deuren. Dankzij de unieke capaciteit van 6.000 bezoekers, de Box-in-a-Box-constructie die voor een onovertroffen akoestiek zorgt én de optimale toegankelijkheid voor bezoekers en artiesten, is het huidige AFAS Live uitgegroeid tot één van de bekendste concertzalen van Nederland.

De venue is geroemd om haar uitzonderlijk goede akoestiek en dient als springplank voor (inter-)nationaal succesvolle artiesten. Jaarlijks trekken de concerten en zakelijke evenementen ruim 600.000 bezoekers. 

Zakelijke evenementen in AFAS Live

De meeste mensen denken bij AFAS Live aan concerten. Maar wist je dat er ook veel zakelijke evenementen georganiseerd worden? Van awardshow tot modeshow, van theatershow tot tv-show en van personeelsfeest tot sitting dinner, alles is mogelijk. Hier worden zakelijke evenementen van 50 tot 6000 personen een klinkend succes in één of meer van de ruimtes!

De grote zaal, de Black Box, kan in iedere gewenste sfeer worden omgetoverd. Het Talent Stage leent zich uitstekend voor kleinere feesten of bijeenkomsten en de Foyer wordt regelmatig ingezet als ontvangstruimte. Ook de Vide is multifunctioneel inzetbaar en daardoor een ideale ruimte voor vergaderingen, borrels, diners of brainstormsessies, waarbij de opstelling zelf bepaald kan worden.

President Barack Obama in AFAS Live

Op 28 september 2018 stonden de allerbeste experts in leiderschap en verandering samen op één podium in AFAS Live tijdens Forward Thinking Leadership, een seminar van DenkProducties en AFAS. Mét als afsluiting: een podiumgesprek met special guest Barack Obama!

Hans Janssen van DenkProducties over de samenwerking met AFAS Live: 'AFAS live is bij uitstek geschikt om een grote groep mensen een eersteklas ervaring te geven. Goede zichtlijnen, goede stoelen, mooie ambiance. Voor iedereen in de zaal. Dat zie je niet veel. En het team van AFAS Live is het meest gedreven waar ik in tijden mee werkte. Vanaf dag 1 benaderden ze ons idee als een partnership: samen de schouders eronder, niets was teveel. Daardoor konden wij als DenkProducties boven onszelf uitstijgen en een seminar maken dat het beste was in ons 15-jarig bestaan.'

Nieuwe uitstraling sinds 2017


AFAS Live biedt een brede mix van concerten en evenementen, van popconcert tot stand-up comedy en van family entertainment tot dance. Daarnaast is AFAS Live per 1 januari 2017 hét podium voor zakelijke evenementen. Voor de rebranding van AFAS Live is een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. In 2017 kreeg de voorgevel van het pand bovendien een compleet nieuwe uitstraling.

AFAS Live lounge


AFAS beschikt over een eigen lounge in AFAS Live. Hier kunnen wij ieder evenement 50 gasten ontvangen voor een unieke VIP-ervaring. Je komt binnen via een speciale ingang en mag dan op zoek naar de enige blauwe deur in AFAS Live. Vervolgens krijg je exclusief toegang tot het balkon aan de linkerzijde van AFAS Live (rechts vanaf het podium gezien) om jouw held of heldin van dichtbij mee te maken.

 

Speciaal voor klanten

De AFAS Live lounge biedt AFAS de kans om een onvergetelijke ervaring weg te geven aan onze eigen klanten. Als klant kan je je één keer per jaar met een introducé inschrijven voor het show van jouw favoriete artiest in AFAS Live.

Foto's door Ferdy Damman