ERP-systeem voor de land- en tuinbouw

Regel je processen net zo goed als je mooiste planten of lekkerste groenten. Met onze geïntegreerde ERP-software krijg je grip op je bedrijfsprocessen, door ze te digitaliseren en te automatiseren.

Alles staat in één systeem: machine- en materiaalplanning, maar ook het voorraadbeheer en de urenregistratie van arbeidskrachten. Door te werken in zo’n centraal systeem, voorkom je fouten en dubbele invoering van gegevens. Bijkomend voordeel: iedereen focust zich weer op zijn of haar kerntaak, niet op de administratie ervan.

Meer dan 12.000 organisaties vertrouwen al op AFAS Software

Hoe gaan wij jou helpen?

 •  Efficiëntere machine- en materiaalplanning
 •  Koppel eenvoudig applicaties voor beter inzicht
 •  Gegevens eenmalig invoeren
 •  Automatiseer tijdrovende administratie
 •  Altijd bij met wet- en regelgeving
 •  Inzicht in je bedrijfsvoering met dashboards
 •  Complete ERP-software

Krijg een indruk van AFAS Software

Alle bedrijfsprocessen in één ERP-systeem voor de land- en tuinbouw

 

Onze ERP-software verbindt al je administratieve processen met elkaar.

Zo registreert een medewerker in de kas of op het veld makkelijk zijn of haar uren via de AFAS Pocket App. De gegevens worden automatisch verwerkt in de salarisadministratie. Door het werken in één database, hoef je informatie maar eenmalig vast te leggen. Met gegevens die altijd up-to-date zijn, maak je je supply chains efficiënter en stabieler dan ooit. Bijkomend voordeel: doordat medewerkers zelf informatie invoeren, spreid je de administratieve druk.

 

Bekijk alle onderdelen

 

AFAS Pocket app

 

CRM

 

HRM

Je organisatie is uniek.

Je bedrijfsprocessen niet.

 

Onze standaardoplossing wordt steeds populairder bij bedrijven. Met meer dan 12.000 blije klanten op ons cv, is dat niet zo gek. Meerdere branchegenoten gingen je al voor en krijgen met AFAS grip op hun ingewikkelde bedrijfsprocessen. Op basis van hun feedback maken we onze software iedere dag een beetje beter – en daar profiteer jij van! Onze ERP-software is startklaar. Geen ingewikkeld maatwerk en direct aan de slag.

Natuurlijk stemmen we de software wel volledig af op jouw unieke organisatie. Dat kan, omdat het systeem bijzonder flexibel is. Ook helpen we je direct goed op weg met nieuwe functies zodra die vrijkomen. Met de software van AFAS werk je slimmer vanaf het eerste moment.

Waarschijnlijk werk je met meerdere afdelingen op meerdere locaties. Verloopt het voorraadbeheer nog via verschillende applicaties? Dat kan makkelijker. Onze ERP-software brengt losse systemen samen, zodat je gegevens niet dubbel hoeft in te voeren. Minder foutgevoelig en wel zo efficiënt.

 

Ontdek het ERP pakket van AFAS

Een krachtig ERP-systeem speciaal voor de land- en tuinbouw

 

Kostprijsberekening speelt een grote rol het financiële succes van je kwekerij, land- of tuinbouwbedrijf. Om een goed rendement te kunnen halen, moet je precies weten hoe hoog je kosten zijn. Goed en real-time inzicht in zaken als arbeidskrachten en machine- en materiaalplanning helpen je daarbij. Breng ze samen in ons ERP-systeem en optimaliseer je bedrijfsresultaten.

In de agrarische sector volgen processen elkaar snel op. Niet gek dus dat je ze onderbrengt in één efficiënt systeem. Met zo’n centrale insteek voorkom je dubbel werk en verklein je de kans op fouten. Het resultaat? Iedereen kan zich weer richten op zijn of haar kerntaken, in plaats van de administratie ervan.

Ons online systeem maakt je bedrijf toekomstproof

Jij zit niet te wachten op hoge opstartkosten. Daarom bieden wij je ons online ERP-systeem aan voor een vast bedrag per maand. Over updates hoef je je geen zorgen te maken, die voeren wij automatisch uit. Ook garanderen we dat de software altijd bij is met de actuele regelgeving en voorschriften, zodat jij ze goed kunt naleven. De software is overal toegankelijk: voor opzichters in de kassen, personeel op kantoor en medewerkers thuis.

Voordelen van het AFAS ERP-systeem

 •  Complete software voor een vast bedrag per maand
 •  Alle belangrijke bedrijfsinformatie bij elkaar in één systeem
 •  Je werkt in één database, dus eenmalige vastlegging
 •  Eenvoudig bedrijfsprocessen automatiseren
 •  Realtime dashboards voor maximaal inzicht en overzicht
 •  Eenmalige inlog voor toegang tot alle bedrijfsprocessen

De Groot Bewerkingsmachines

“De creatieve oplossingen die hier voorheen allemaal werden bedacht, dat doen we dus niet meer.”

 

De Groot zette forse stappen in hun bedrijfsautomatisering.

 

 

Jouw organisatie beter laten ondernemen, dat is onze missie!

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren