ERP-systeem voor reclame-, PR- en internetbureaus

Zijn je campagnes voor klanten data-driven, maar je bureau zelf niet? Onze geïntegreerde ERP-software geeft je grip op je eigen bedrijfsprocessen.

Hoe? Door ze te digitaliseren en te automatiseren. Vanaf nu werkt iedereen in hetzelfde systeem: van projectmanagers en marketeers tot aan copywriters en boekhouders. Met één online systeem voorkom je dubbel werk en fouten. Kers op de taart: jij houdt je weer bezig met mooie marketing, niet met de administratie ervan.

Meer dan 12.000 organisaties vertrouwen al op AFAS Software

Hoe gaan wij jou helpen?

 •  Snel inzicht in bestede uren
 •  Geautomatiseerde facturatie
 •  Voorkom onnodig omzetverlies
 •  Automatiseer tijdrovende administratie
 •  Altijd bij met wet- en regelgeving
 •  Inzicht in je bedrijfsvoering met dashboards
 •  Compleet ERP-systeem

Krijg een indruk van AFAS Software

Alle bedrijfsprocessen in één ERP-systeem voor marketingbureaus

 

Met onze ERP-software koppel je al je administratieve processen aan elkaar. Een marketeer registreert na werkzaamheden voor een klant gelijk zijn of haar uren in de AFAS Pocket App. Dit wordt automatisch verwerkt in de projectadministratie. Zo gaan bestede uren niet verloren en voorkom je onnodig omzetverlies.

Jij legt informatie één keer vast, de centrale database doet de rest. Hierdoor is informatie altijd up-to-date. Zowel de financiële afdeling als officemanagers zien in één oogopslag hoe het ervoor staat. Dit scheelt je invoer- en uitzoekwerk. Wel zo efficiënt.

 

Bekijk alle onderdelen

 

AFAS Pocket app

 

CRM

 

HRM

Je organisatie is uniek.

Je bedrijfsprocessen niet.

 

Onze standaardoplossing is populair bij reclame-, PR- en internetbureaus. We snappen wel waarom: met al die verschillende klanten schiet de administratie er nog wel eens bij in. Wij verbeteren de software continu op basis van hun feedback. Dankzij de ervaringen van anderen maak ook jij met onze ERP-software een vliegende start.

Die standaardsoftware is flexibeler dan je denkt: 90% is alvast voor je ingericht, en die laatste 10% stemmen we compleet af op jouw organisatie. En daarin gaan we verder dan het toevoegen van een paar functies – we maken je ook helemaal wegwijs binnen AFAS. De software voelt hierdoor meteen eigen aan.

Vergeten je marketeers en consultants soms hun uren in te voeren? Lopen marketing- en salestrajecten langs elkaar heen? Dat kan efficiënter. De ERP-software van AFAS verbindt verschillende bedrijfsprocessen met elkaar in één systeem. Zo stuur jij weer aan op actuele en complete informatie.

 

Ontdek het ERP pakket van AFAS

Projectmanagement software reclamebureau, als onderdeel van ons ERP-systeem

 

Mediacampagnes, persmomenten en slimme marketingacties. Door alle projecten zie je als snelgroeiend marketingbureau door de administratieve bomen het bos niet meer. Je hoeft geen losse projectmanagement software aan te schaffen, want dit is een standaard onderdeel van ons ERP-systeem. Zo krijg je het overzicht weer terug. Foutloze urenregistratie, geautomatiseerde facturatie en realtime inzicht in al je projecten – daar gaan we voor!

De meeste bedrijfsprocessen zijn met elkaar verbonden. Niet onlogisch dat je ze ook letterlijk samenbrengt in één overkoepelend ERP-systeem. Waarom? Je verkleint de kans op administratieve fouten, voorkomt dubbel werk en werkt efficiënter samen dan ooit.

Met ons online systeem is jouw reclamebureau klaar voor de toekomst

Hoge opstartkosten brengen onzekerheid met zich mee. Daarom houden we de drempel zo laag mogelijk: je gebruikt ons online ERP-systeem gewoon voor een vast bedrag per maand. Bijkomend voordeel: wij regelen de updates. Zo werk je altijd met de nieuwste versie van ons systeem. Dit betekent ook dat de software voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Je medewerkers zijn overal connected: of ze nu thuiswerken, op kantoor zijn of een nieuwe campagne pitchen bij een klant.

Voordelen van het AFAS ERP-systeem

 •  Voorkomt onnodig omzetverlies
 •  Alle belangrijke bedrijfsinformatie bij elkaar in één systeem
 •  Je werkt in één database, dus eenmalige vastlegging
 •  Eenvoudig bedrijfsprocessen automatiseren
 •  Realtime dashboards voor maximaal inzicht en overzicht
 •  Eenmalige inlog voor toegang tot alle bedrijfsprocessen

100% NL

"Sinds onze overstap op ERP-software zijn winst en omzet geëxplodeerd"

 

“Het is heel handig om met behulp van een dashboard overzichtelijk in beeld te hebben het ervoor staat met debiteuren, crediteuren en vaste activa.”

 

 

Jouw organisatie beter laten ondernemen, dat is onze missie!

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren