Is jouw organisatie een inspiratiebron?


Voor ons is software geen doel op zich, maar een middel om beter te ondernemen. Veel van onze klanten verrassen ons en maken indruk met de manier waarop ze onze software daarvoor inzetten. Die bedrijven ontvangen een Beter Ondernemen Award en zetten we elk jaar in het zonnetje tijdens de uitreiking van deze Beter Ondernemen Awards.

Groot of klein, al jaren klant of nog maar net, als jouw bedrijf een inspiratiebron is voor anderen, dan maak je kans op één van die felbegeerde Beter Ondernemen Awards.

De inspirators van 2019


Deze organisaties hebben in 2019 laten zien een inspiratiebron te zijn voor anderen en daarmee een Beter Ondernemen Award verdienen. Laat je inspireren door hun verhaal.

Ontmoet

Cycloon

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


In een periode van twintig jaar groeide Cycloon uit tot de grootste fietskoerier van Europa. Daarnaast verwerkt het bedrijf jaarlijks ongeveer vijftien miljoen poststukken. Met die gezamenlijke activiteiten bedient Cycloon meer dan 2.400 klanten. Geen wonder dat die forse groei noodzaakte tot een professioneel geautomatiseerde bedrijfsvoering. En dat doen ze dusdanig goed, dat zij een inspiratiebron zijn voor anderen.Ontmoet

WIJmetAARTS

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


No nonsense en machtig hoge kwaliteit: dat is WIJmetAARTS. Met twintig accountants en adviseurs werkt de organisatie voor zo’n zeshonderd ondernemers in de regio Tilburg en Breda. En WIJmetAARTS heeft alles wat maar kan met worksflows gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Partner Maurice Aarts: ‘Daardoor groeien de kennis, de rust én het plezier in ons hele bedrijf.'Ontmoet

GLK

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


Bij Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) was men gewend met maatwerksoftware te werken. Nu de stichting gekozen heeft voor standaardsoftware ontdekt de organisatie dat men daarmee niet alleen de bedrijfsprocessen beheersbaar en in control kan houden, maar ook de interne communicatie kan versterken door een intranet met directe toegang naar andere functionaliteiten.


Ontmoet

Swapfiets

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


Voor een beetje pionieren zijn ze bij het Amsterdamse Swapfiets niet bang. Sterker nog: zo gaan ze de wereld veroveren. De internationale HR-software van AFAS moet de internationale expansie ondersteunen. “Twee jaar geleden hadden we behalve een pakket voor urenregistratie verder nog weinig op HR-gebied.”

Ontmoet

Van Rhijn Bouw

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


Het oude softwarepakket van Van Rhijn Bouw paste niet meer bij de dynamische wereld van de bouw. Een min of meer toevallige ontmoeting op de BouwBeurs leidde tot een inmiddels vruchtbare samenwerking tussen Van Rhijn Bouw en AFAS Software. André van Rhijn en Arnold Hoekstra van Van Rhijn Bouw zijn enthousiast: “AFAS biedt in onze ogen de beste oplossing voor de bouw.”Ontmoet

GVT Group of Logistics

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


De snelle groei van GVT kwam de overzichtelijkheid van de administratie niet per se ten goede. Want GVT Group of Logistics bestond uit steeds meer bv’s, met steeds meer administraties, meer verschillende manieren van werken en steeds meer verschillende afspraken. En dat was nog maar het topje van de ijsberg.


Ontmoet

Theater Orpheus

Winnaar Beter Ondernemen Award 2019


Het Apeldoornse Orpheus Theater en Congres heeft de afgelopen jaren indrukwekkende resultaten geboekt op het gebied van customer relations management. Zakelijke klanten zijn daardoor haarscherp in beeld, net als de klantreis die zij afleggen. Het ‘BI-team’ van Orpheus haalt daarnaast aanvullende managementinformatie uit het ERP-systeem van AFAS.


GVT Group of Logistics wint de publieksprijs

Nieuw dit jaar is de publieksprijs, waar één van de 7 winnaars kans op maakte! Van maandag 9 september 10.00 uur tot en met 20 september 17.00 uur kon hier gestemd worden voor de publieksprijs. De organisatie met de meeste stemmen won de publieksprijs op 25 september tijdens het Beter Ondernemen Awards gala. GVT Group of Logistics won deze publieksprijs en mag zich een jaar lang ‘De grootste AFAS inspiratiebron’ noemen.

Alle awards werden op woensdag 25 september uitgereikt aan de deelnemers. Bekijk dit bericht voor een impressie van deze feestelijke gala-avond.

Ontmoet de winnaars van 2018


Op woensdag 26 september 2018 werden tijdens een feestelijke gala-avond de Beter Ondernemen Awards 2018 uitgereikt. Benieuwd naar alle winnaars van de editie van 2018?