Evenementenagenda

Zo werkt AFAS

Wij organiseren meerdere inspiratiesessies per jaar over hoe wij zelf, met onze eigen software, te werk gaan. Niet omdat wij alles goed doen, maar omdat we het leuk vinden om erover te vertellen, te inspireren en stiekem ook vooral van jou willen leren.

Werken bij AFAS

Maak op een laagdrempelige manier kennis met AFAS als werkgever.

Logo_AFASLive

 

Zien we je in AFAS Live?

Exclusief voor AFAS-klanten

 

Als klant van AFAS mag je, samen met een introducé, 1x per jaar gratis naar een show in AFAS Live. Deze shows vind je in het kieskompas. Ook zijn er concerten en evenementen waar we last minute (extra) kaarten voor hebben. Al het aanbod vind je in het kieskompas!

 
 

Ontdek het AFAS Theater


Jaarlijks organiseert AFAS Software ruim 400 evenementen voor 30.000 gasten. Vanaf 2021 vinden deze hoofdzakelijk plaats in het AFAS Theater, onderdeel van het hoofdkantoor in Leusden. Ook zie je AFAS veelvuldig terug bij onze verschillende sponsorschappen zoals, AFAS Live in Amsterdam, het AFAS stadion van voetbalclub AZ en het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Jouw evenement organiseren bij AFAS?

 

Een medewerker van AFAS op jouw evenement?

Ontdek welke collega's van AFAS je hiervoor kunt benaderen

 

Heb je vragen over de evenementen van AFAS? Kijk op de FAQ-pagina of jouw vraag er tussen staat. Mocht dat niet zo zijn, dan mag je altijd mailen naar marketing@afas.nl.