AFAS Events

Inspireert Beter Ondernemen

 

Evenementenagenda

Zo werkt AFAS

Wij organiseren inspiratiesessies over hoe wij zelf, met onze eigen software, te werk gaan op verschillende afdelingen. Niet omdat wij alles goed doen, maar omdat we het leuk vinden om erover te vertellen, te inspireren en stiekem ook vooral van jou willen leren.

 

Als VIP naar AFAS Live!

Exclusief voor jou als AFAS-klant.

 

Als VIP naar AFAS Live

Exclusief voor jou als AFAS-klant.

Ontdek AFAS Exclusief

Als klant van AFAS* kun je 1x per jaar, samen met een introducé naar keuze, gratis naar een show in AFAS Live. Alle shows waarvoor plekken beschikbaar zijn vind je terug in AFAS Exclusief.

Last minute aanbod

Ook zijn er concerten en evenementen waar last minute (extra) plekken beschikbaar zijn.

* geldt niet voor klanten met alleen een Accountancy Lite en/of Small Business-abonnement.

Jouw evenement bij AFAS?

Ontdek het AFAS Theater


Jaarlijks organiseert AFAS Software ruim 400 evenementen voor 200.000 gasten. Sinds 2021 vinden deze hoofdzakelijk plaats in het AFAS Theater, onderdeel van het hoofdkantoor in Leusden. Ook zie je AFAS veelvuldig terug bij onze verschillende sponsorschappen zoals AFAS Live in Amsterdam, het AFAS Stadion en voetbalclub AZ en het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Jouw evenement organiseren bij AFAS?

 

Een medewerker van AFAS als spreker op jouw evenement?

 

Ontdek welke collega's van AFAS je hiervoor kunt benaderen.

 

Alles draait om beleving

Met jouw Business Club bij AFAS


Samenkomen, inspiratie opdoen en kennis delen doe je bij AFAS Software als Business Club. Een familiebedrijf waar alles draait om beleving. Waar mensen elkaar ontmoeten, samen lekker werken en plezier hebben. Dat is onze overtuiging. Want dat zijn plekken van inspiratie, kansen en succes. Kortom, we hebben hier alle ingrediënten in huis om samen een geweldige dag te beleven!