GVT Group of Logistics wint publieksprijs Beter Ondernemen Awards

12e editie awardshow georganiseerd voor inspirerende organisaties

Op 25 september jl. organiseerde AFAS de 12e editie van de Beter Ondernemen Awards. Tijdens deze gala-avond werden 7 organisaties in het zonnetje gezet die op een inspirerende manier werken en ondernemen. Na het tellen van de meer dan 1200 publieksstemmen werd GVT Group of Logistics op feestelijke wijze gehuldigd: zij mogen zich de winnaar noemen van de felbegeerde publieksprijs.

Volledig verzorgde gala-avond

Het AFAS-kantoor in Leusden werd ook deze keer weer omgetoverd tot een ware gala-locatie. De meer dan 120 feestelijke geklede gasten van de 7 winnende organisaties werden op een speciale manier ontvangen voor live-entertainment en een gala-diner.

De avond werd muzikaal aangekleed door verschillende acts, zoals Floor Hansen & LoveSound en de Jazzcentrale. Ook gaf concertpianiste Iris Hond acte de presence met haar meer dan indrukwekkende levensverhaal, omlijst met muzikale stukken. Maar het belangrijkste moment van de avond was natuurlijk de huldiging van de 7 winnaars van de Beter Ondernemen Awards 2019, met als klapstuk de uitreiking van de publieksprijs.

Inspiratie voor andere ondernemingen

De 7 winnaars van de Beter Ondernemen Awards zijn eigenlijk onvergelijkbaar: het zijn organisaties van verschillende grootte, in diverse branches en met andere producten en diensten. Toch is er één belangrijke overeenkomst: in de afgelopen jaren hebben zij de keuze gemaakt om maximaal gebruik te maken van automatisering en procesintegratie om hun doelen te bereiken. Benieuwd naar het verhaal achter de finalisten en hoe zij dit doen? Laat je inspireren op www.afas.nl/beterondernemenawards.

Impressie van de feestelijke uitreiking

Bekijk een selectie van de foto's die genomen zijn op 25 september of de aftermovie voor een impressie van de avond.Alle winnaars van 2019:

  • Cycloon – 900 medewerkers – Grootste fietskoerier van Europa;
  • WIJmetAARTS – 20 medewerkers – Accountants en adviseurs in regio Tilburg en Breda;
  • Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) – 131 medewerkers en 770 vrijwilligers – Natuurbehoud en monumentenzorg;
  • Swapfiets – 1500 medewerkers – Fietsen voor een vast bedrag per maand in Nederland, België, Luxemburg en Denemarken;
  • Van Rhijn Bouw – 90 medewerkers – Ontwikkelende bouwer en familiebedrijf;
  • GVT Group of Logistics – 750 medewerkers - Vervoer over de weg, over het water én over het spoor;
  • Theater Orpheus – 130 medewerkers – Theater en Congressen in Apeldoorn.

Over de Beter Ondernemen Awards

Software is voor ons geen doel op zich, maar een middel om organisaties beter te laten ondernemen. Veel van onze klanten verrassen ons en maken indruk met de manier waarop ze onze software daarvoor inzetten. Die bedrijven zetten we elk jaar in het zonnetje tijdens de Beter Ondernemen Awards. 

Publicatiedatum: 26 september 2019 15:01