Documentmanagement 

 Altijd toegang tot je digitaal archief 


Digitalisering van communicatie en informatie

Digitalisering

Met documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in de organisatie. Je hanteert één systeem voor je documentbeheer, waardoor alles altijd en overal terug te vinden is.

Documenten goedkeuren

Documenten goedkeuren

Medewerkers kunnen online bedrijfsdocumenten of overeenkomsten zelf publiceren. Deze kan een leidinggevende goedkeuren voordat deze daadwerkelijk gepubliceerd wordt. 

Archief van al je berichten

Digitaal archiveren

Je hebt de zekerheid dat alle voor jou bestemde berichten, hoe oud ze ook zijn, digitaal geborgd zijn. Papieren dossiers zijn verleden tijd, digitaal archiveren wordt de nieuwe standaard.

Meer weten over documentmanagement?


Documentmanagement software

Digitaal en op maat communiceren


Informatie die voor meerdere medewerkers in de organisatie bestemd is, vraagt om een goede en effectieve verspreiding. Met documentmanagement informeer je de medewerkers volledig digitaal.

Of het nu gaat om een personeelshandboek, overlegverslag, presentatie of memo, je kunt per document aangegeven voor welke personen of afdelingen deze informatie relevant is. Zo zorg je voor interne communicatie op maat! 

Digitalisering

Communicatie en informatie geborgd


Met Documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in jouw organisatie. Daarmee borg je direct al deze informatie, zonder dat er stapels papier en overvolle mailboxen aan te pas komen. Met een simpele handeling haal je de documenten, berichten en andere informatie naar voren die je op dat moment nodig hebt.

Daarnaast informeer je medewerkers gedoseerd; zij krijgen alleen de informatie die voor hen relevant is om te zien. Deze gerichte informatie geeft de medewerkers de kennis om slagvaardig en klantgericht aan het werk te gaan.

Lees meer over digitalisering van documentbeheer

Documenten dashboard

Inzicht in afhandeling van documenten


Medewerkers kunnen online bedrijfsdocumenten of overeenkomsten accorderen. Je kunt medewerkers bijvoorbeeld verplichten een bericht te bevestigen of digitaal te ondertekenen zoals een medewerkershandboek, pensioenvoorwaarden of een wijziging in een klantproces. Met de dashboards heb je altijd inzicht in de status hiervan.

Lees meer over inzicht in je documenten

De ervaringen uit de praktijk lezen?


Digitaal archiveren

Altijd relevante communicatie bij de hand


Documentmanagement beschikt standaard over een archieffunctie. Je hebt de zekerheid dat alle voor jou bestemde berichten, hoe oud ze ook zijn, digitaal geborgd zijn. Je kunt elk document snel weer terugvinden. Als je een nieuwe versie van een document instuurt, kun je ervoor kiezen dat medewerkers altijd de nieuwste versie zien.

Als de medewerkers willen weten wat de wijzigingen zijn ten opzichte van de oude versie (bijvoorbeeld in het geval van het personeelshandboek), dan is de oude versie ook altijd nog beschikbaar. Een nieuwe medewerker krijgt gelijk belangrijke documenten in beeld, zoals het jaarverslag of de notulen van de OR. Deze hoeven niet meer handmatig aan nieuwe medewerkers verstuurd te worden.

Meer weten over documentmanagement?

Maak vrijblijvend een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800