Roadmap AFAS

Wat kun je de komende updates van AFAS verwachten? De roadmap laat je zien wat er wanneer verwacht wordt.AFAS doet haar uiterste best om deze functionaliteit te ontwikkelen voor de genoemde data. Het is echter mogelijk dat afgeweken wordt van deze roadmap. Dit kan betekenen dat er méér ontwikkeld kan worden, maar soms ook dat een bepaalde functionaliteit wordt uitgesteld. De genoemde functionaliteit en uitleverdata zijn daarom onder voorbehoud.

Het uitleverbeleid voor 2018

Uitleverplanning 2018


Profit 7

Profit 7 is eind juni 2018 uitgeleverd en is de grote update van AFAS vol nieuwe functionaliteiten om jouw werk nog makkelijker te maken.

Profit 8

Profit 8 wordt vanaf oktober 2018 uitgeleverd en bevat veel nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

Tussentijdse updates 2018

Een aantal nieuwe functionaliteiten is niet afhankelijk van een update. Hier wordt de AFAS beheerder van jouw organisatie altijd tijdig over geïnformeerd.


Algemeen

Nieuwe inloggen op AFAS Online

AFAS stapt in 2018 over op een nieuwe manier van inloggen op AFAS Online. Omdat het in het huidige tijdperk belangrijk is om de bedrijfsgegevens van jouw organisatie te beschermen én de veiligheid en privacy van de softwaregebruikers te waarborgen, wordt het verplicht om bij het inloggen gebruik te maken van twee-factorauthenticatie. 

Meer informatie over het nieuwe inloggen op AFAS Online