AFAS heeft een eigen geur!

Ter ere van het 25-jarig jubileum

 

Na een beeldmerk en geluid hebben we nu ook onze eigen geur: Inspiratielaan N°1! Een geur die helemaal bij ons past én onze merkidentiteit versterkt.

Op het moment dat je ons clubhuis binnenstapt, maak je direct kennis met onze unieke geur die zorgt voor een aangename ambiance.

 

Bekijk de video

Het verhaal achter de kaars

 "Als Leusdense ondernemer ben ik er trots op dat we een unieke geur hebben ontwikkeld samen met AFAS. De kracht van geurbeleving is enorm en heeft een stimulerend effect op de bezoekersbeleving. De geur die we met AFAS hebben samengesteld heet Inspiratielaan N°1, is uniek en een tikkeltje eigenzinnig. Het design van de geurkaars, handzeep en handcrème is strak en past wat mij betreft in elk interieur!" 

Andere producten uit onze geurlijn

We breiden onze geurlijn steeds verder uit.

 

Cadeauset handzeep en handcrème

Een heerlijke handzeep en handcrème, vormgegeven in een prachtige cadeaudoos. Een uniek relatiegeschenk, waarbij je je huid een zachte verzorging geeft. Leuk om te weten: de flacons kun je zelf navullen met je eigen zeep of crème!

Autoparfum

Met onze autoparfum heb je de AFAS-geur niet alleen in huis, maar ook onderweg! Je kunt het zakje bevestigen aan het ventilatierooster in je auto, zodat je elke minuut van je reis kunt genieten van de heerlijke geur.

Geurzakje

Het geurzakje zorgt voor de verspreiding van de heerlijke geur, zodat deze niet te overheersend wordt. Je legt 'm bijvoorbeeld in de kledingkast, keuken, toilet of auto. 

Duurzaam & eerlijk productieproces

In samenwerking met lokale partners

 

Duurzaamheid is de mindset bij alles wat we doen bij AFAS. In de ontwikkeling van de geur en het ontwerp van de kaars, handzeep en handcrème hebben we daarom bewust gekozen voor Jack Mensinga, een lokale ondernemer uit Leusden. In het productieproces zijn meerdere partijen betrokken die werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is Sigrid door haar beperking bijzonder goed in het vullen en afwerken van de handgemaakte kaarsen. 

Alle ingrediënten van de geur zijn 100% natuurlijk en bevatten geen synthetische stoffen. De geuren komen van oorsprong uit geurhuizen in Parijs, Barcelona, Nice en Londen. Echter is het gehele productieproces van Nederlandse bodem. 
 

Het ontwikkelproces uitgelicht

De zoektocht naar een eigen geur

Prikkel reuk - het sterkste zintuig 

Wist je dat reuk ons sterkst ontwikkelde orgaan is? Het staat namelijk direct in verbinding met het gedeelte in ons brein dat verantwoordelijk is voor gevoel, emotie en herinnering. Als je bij ons over de drempel stapt, ruik je ons. We willen een stimulerende omgeving zijn voor onze collega's, en een uniek visitekaartje voor klanten, relaties en bezoekers. We vinden het belangrijk dat iedereen zich er direct thuis voelt en er kan genieten. Onze eigen geur draagt hieraan bij. 

Beleef - en geniet

Ons clubhuis draait volledig om beleving. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen lekker werken en plezier hebben. We vinden het belangrijk dat je ons op zo'n plek kan horen, zien, voelen, ruiken én proeven. Daarom gaan we met de AFAS-geur nog een stapje verder! De ingrediënten van onze geur zijn verwerkt in een eigen AFAS-shotje. Een lekker en gezond drankje, wat zorgt voor een powerboost tussen het werken door. 

Blijf authentiek – ook in je eigen geur

De zoektocht naar een unieke geur is een bijzonder proces. De AFAS-geur staat symbool voor onze kernwaarden en die vind je dan ook terug in de ingrediënten. Je ruikt de frisse toon van munt, de krachtige geur van bloedmandarijn en een vleugje grapefruit. De geur vervolgt met een hart van kaneel en kruidige geurnoten, die samen gaat met roos. De geur heeft een warme basis van amber, leder, houtachtige noten en Indiase Patchouli. Dit zorgt ervoor dat de AFAS-geur licht, fris, kruidig en leerachtig is en een subtiel geurspoor achterlaat. 

Inspireer – en zorg voor een blijvende herinnering

De geur van AFAS is vormgegeven in een geurkaars, handzeep en handcrème als relatiegeschenk. Hiermee kunnen we onze relaties verrassen en zorgen we voor een blijvende herinnering. Het design van onze producten is modern ontworpen en heeft subtiele gouddetailsDe geur vertegenwoordigt AFAS en heet daarom Inspiratielaan N°1. De naam van de geur is vernoemd naar het adres van ons nieuwe clubhuis (Inspiratielaan 1).

25 jaar AFAS Software

Benieuwd hoe het allemaal begon? Bekijk dan onze jubileumpagina!
 

25 jaar AFAS Software

Benieuwd hoe het allemaal begon?

 

AFAS is een Nederlands familiebedrijf uit Leusden 

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Leusden, en daar zijn we trots op. Wist je dat AFAS eigenlijk de enige grote Nederlandse softwareleverancier is? We zijn een op- en top Nederlands familiebedrijf dat niet extern gefinancierd wordt.

Eigenlijk alle collega-softwareleveranciers waar je misschien wel eens van gehoord hebt, zijn in handen van zogenaamde private equity-partijen of beursgenoteerd. Wat betekent het voor ons dat we zelf eigenaar zijn van AFAS? Dat wij de volledige focus kunnen houden op een plezierige, langdurige klantrelatie met jouw organisatie en ons niet elk kwartaal druk hoeven maken om zoveel mogelijk waarde voor aandeelhouders te genereren. Benieuwd waarom we trots zijn op onze Nederlandse wortels en hoe we invulling geven aan onze identiteit? Op deze pagina leggen we het uit.

Wil je eens kennis maken?

We komen graag met je in contact!

 

Of bel ons op: 033 - 43 43 88