Lokaal gemaakt, overal beschikbaar

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Leusden, en daar zijn we trots op. Op deze pagina leggen we uit waarom we trots zijn op onze Nederlandse wortels en hoe we invulling geven aan onze identiteit.

Inspireert beter ondernemen

Dit is de reden waarom we doen wat we doen. En dat gaat best ver. Inmiddels zijn meer dan 12.000 organisaties klant van AFAS en die doen hele bijzondere dingen, onder andere doordat ze met onze software werken.

Wist je bijvoorbeeld dat meer dan de helft van al het industrieel gebakken brood in Nederland wordt gemaakt met de software van AFAS, dat meer dan 1,4 miljoen bedrijven en particulieren hun fiscale aangifte doen met onze software of dat meer dan 2,7 miljoen mensen in Nederland hun loonstrookje (wij noemen het liever salariswijzer) ontvangen via onze software?

We willen onze rol zeker niet te groot maken, maar het is onze passie om ondernemend Nederland verder te laten groeien en we zijn trots dat we hier steeds beter bij kunnen helpen.

Lokaal gemaakt


Wist je dat AFAS eigenlijk de enige grote Nederlandse softwareleverancier is? We zijn een op- en top Nederlands familiebedrijf, dat niet extern gefinancierd wordt.

Eigenlijk alle collega-softwareleveranciers waar je misschien wel eens van gehoord hebt, zijn in handen van zogenaamde private equity-partijen of beursgenoteerd. Wat betekent het voor ons dat we zelf eigenaar zijn van AFAS? Dat wij de volledige focus kunnen houden op een plezierige, langdurige klantrelatie met jouw organisatie en ons niet elk kwartaal druk hoeven maken om zoveel mogelijk waarde voor aandeelhouders te genereren.

Persoonlijk contact

Daar hechten we veel waarde aan


Nederland is geen uitgestrekt land, en staat bekend om zijn directe mentaliteit. Daar houden we van. We maken dingen niet groter dan ze zijn en doen is één van onze kernwaarden.

We werken alleen maar met éigen medewerkers. Van de keuken tot developers, van de facilitaire dienst tot HR. Dat betekent ook dat je ons altijd persoonlijk kunt bereiken. Van onze supportafdeling tot onze CEO Bas van der Veldt. Collega's die elkaar kennen en er alles aan doen om het maximale voor de klant te bereiken. Geen anonieme helpdesk in een ander land dus, maar gewoon in Leusden.

Lokale leveranciers en partners

Ook in de keuze van onze leveranciers en partners hebben we een duidelijke voorkeur voor Nederlandse, en het liefst lokale partners. Dit uit zich bijvoorbeeld in de keuze voor leveranciers voor onze facilitaire dienst en keuken. Maar ook andere afdelingen zoals de marketingafdeling en ICT, kopen, waar mogelijk, lokaal en duurzaam in.

Zo worden al onze bloemen al jaren geleverd door Jack, onze vriendelijke bloemstylist uit Leusden.

Data in Nederland

Ook bij de opslag van onze data houden we rekening met onze wortels. Zo hechten we er waarde aan dat de datacenters van onze partner Leaseweb in Nederland staan, en de data van onze klanten dus in Nederland wordt opgeslagen.

Rood-wit-blauw en alle kleuren van de regenboog

Diversiteit en inclusie, je hoort er tegenwoordig van alles over.

Als Nederland wat ons betreft ergens groots in is, is het in een tolerante en open samenleving. En dat ondersteunen wij helemaal! Bij AFAS staan we open voor iedereen en mag iedereen zichzelf zijn. We zijn altijd actief op zoek naar iedereen die onze cultuur kan verrijken.

Blij met belasting!


Taxes, Taxes, Taxes! Wij zijn blij met de kansen die Nederland ons biedt om een gezonde organisatie te zijn. En daar hoort volgens ons ook bij dat je je eerlijke deel aan belasting betaalt.

Ontdek de mogelijkheden van de software van AFAS

Ontdek de mogelijkheden van de software van  AFAS

Wil je eens kennis maken?

We komen graag met je in contact!

 

 


Of bel ons op: 033 - 43 43 883