De VVT sector

Automatiseer je bedrijfsvoering en krijg meer grip op de bekostiging van de zorg.AFAS voor de VVT


Robotisering, administratieve lasten- en regeldruk, schaarste. Zo maar wat thema's die spelen in de VVT sector. Het zorgstelsel in Nederland is nummer één in Europa en dat willen we graag zo houden. Een goede en geautomatiseerde bedrijfsvoering is daarbij van cruciaal belang.

Met de software van AFAS houd je als VVT instelling grip op de bekostiging van de zorg en heb je weer tijd om bezig te zijn met waar het in de zorg echt om draait, de patiënt.

De software is af te nemen in twee smaken: de volledige ERP-oplossing of de modules HRM & Payroll samen.

Weten wat onze software voor jouw VVT instelling kan betekenen?

Integratie

Eén pakket voor jou, de medewerker en zelfs de vrijwilliger. Je werkt efficiënt doordat je financiële en HR processen op elkaar zijn afgestemd.Altijd

Op elk moment en vanaf ieder apparaat is de software beschikbaar, of je nu achter een Pc of op je mobiele telefoon zit, je regelt de zaken via je browser of in de app.Inzicht

Bekostiging, bezetting, inkoop, alles wordt inzichtelijk gemaakt met interactieve dashboards. Zo kun jij jouw instelling scherp in de gaten houden. Zonder meerkosten!Een integrale aanpak geeft je rust


Met onze totaaloplossing voor de VVT gaan we een stap verder dan je gewend bent. Het aanmelden van medewerkers door de inlener, het uitwisselen van documenten zoals arbeidscontracten, het boeken en accorderen van uren door zowel de medewerker en inlener gebeurt in een en hetzelfde pakket. Vervolgens genereer jij een loonstrook voor de medewerker en de factuur voor de klant. Je bespaart op deze manier dubbel werk en kunt je relaties optimaal van dienst zijn.  Ontdek de mogelijkheden van AFAS

AFAS in de zorg

Wij zijn sinds 2009 actief in de VVT sector. Sinds de eerste VVT instelling heeft gekozen voor AFAS is het aantal VVT instellingen fors toegekomen. Iets wat ons tegenwoordig onmisbaar maakt als het gaat om software voor bedrijfsvoering bij VVT instellingen. Bekijk de infographic en zie meer details over AFAS in de zorg.

Bekijk de infographic


Voordelen op een rij

  • Één pakket voor de bedrijfsvoering
  • Best practice standaard
  • Korte implementatietijd
  • Koppelingen met ECD
  • CAO's standaard meegeleverd en onderhouden
  • Vrijwilligersportaal
  • Leveranciersportaal
  • VOG & BIG registratieRSZK ZorgProfessionals over het gebruik van AFASWeet jij hoe jouw VVT instelling er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Dashboard-HRM-Verzuim

Met de BI dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor de bekostiging van jouw VVT instelling. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van de software.


Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data


Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op AFASpartner.nl 


Meer weten over wat AFAS voor de VVT sector kan betekenen?

We komen graag met je in contact!


Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883.