Auteur: AFAS-gebruiker Thymo Kastein

Aan de slag!

Met al het nieuws van Profit 15

Maandag 18 mei stonden ruim 2500 mensen al vroeg aan de digitale poort te trappelen om al het nieuws te bekijken dat Profit 15 te bieden heeft. Nog nooit was het zo makkelijk om bij de AFAS Open aanwezig te zijn. Alhoewel, het bleek geen gemakkelijke klus om je eerst door allerlei puzzels en plotwendingen heen te worstelen op weg naar de heilige graal van AFAS: Profit 15. De online escape room bleek in trek en na de prikkelende keynote van Bas kon je dan eindelijk beginnen aan de ruim 50 video’s met nieuwe functionaliteiten.

En die zijn massaal bekeken, veel van jullie hebben in de afgelopen weken de tijd genomen (inmiddels is er bijna 5000 uur aan video bekeken!) om niet alleen de video’s te bekijken maar ook om vragen in te sturen. Alle antwoorden vinden jullie terug in de speciaal gemaakte Q&A waar je per onderdeel niet alleen antwoord vind op je eigen vragen maar ook op de andere vragen. Wel zo handig.

En dat er veel aan komt is duidelijk: op heel veel vlakken zijn verbeteringen doorgevoerd en zijn er mooie onderdelen toegevoegd. Zaken waar niet alleen mijn klanten, maar ik ook zelf reikhalzend naar uit kijk komen er nu echt aan! 

Hoogtepunten

Voor wie het nog niet heeft gezien, een aantal persoonlijke highlights:

  1. De optimalisaties rondom Forecast
  2. Documenten in In- en OutSite
  3. Aanmaken van een inkoop- en verkooprelatie met een workflow (onderdeel van optimalisaties rondom Forecast)
  4. De nieuwe organigram-viewer
  5. Werkbonnen & AFAS Pocket

En nu?

De jaarlijkse AFAS Open zitten erop. Of toch niet? Nu is de kans om je voor te bereiden en tijd te plannen om dit in gebruik te gaan nemen. Maak voor jezelf een lijstje met de dingen die je wil gaan inzetten of verbeteren, deel het met je collega's en zet het project alvast in je agenda! 

Weet je wel wat je wil, maar nog niet hoe? Of twijfel je aan de inzetbaarheid van de nieuwe functionaliteit? Maak dan nu een afspraak met een succesmanager en neem samen de stappen door op weg naar een succesvolle optimalisatie!!


Meer lezen?