Webinar De marketing journey

 

Dinsdag 7 december 2021

 

Online, vanaf je eigen werkplek

 

Kosteloos

 

Webinar De marketing journey

Een kijkje in de marketingkeuken van AFAS

Regelmatig krijgen we van bedrijven het verzoek of zij een kijkje mogen nemen in onze marketingkeuken. Dat doen wij maar al te graag. Daarom organiseert AFAS hiervoor inspiratiesessies voor marketeers: van eerste contact tot einde contract. Dus, ben jij geïnteresseerd in leadgeneratie, marketing automation, contentmarketing, recruitment marketing, klantsucces of de customer journey? Kijk dit webinar terug en leer van onze inzichten, ervaringen, fouten en tips! 

Programma

Let op: dit webinar heeft al plaatsgevonden. Kijk het webinar hieronder terug!

Kijk het webinar terug:

 

Sprekers

Charlotte de Lange

Marketingmanager New Business

Na het afronden van haar studie Rechtsgeleerdheid, het maken van een lange reis naar de andere kant van de wereld en ervaring opdoen in de juridische sector is Charlotte er achter gekomen dat haar passie ergens anders lag. Via een contact kwam ze in aanraking met AFAS, waar haar carrière een andere weg in is geslagen. Na een korte periode op de Supportafdeling maakte ze in februari 2019 de overstap naar Marketing. In haar dagelijkse werk is Charlotte verantwoordelijk voor het MKB en Accountancy. Ook is ze verantwoordelijk voor het partner- en inspiratienetwerk van AFAS.

Yasmine van Dusschoten

Marketeer Klantsucces

Deze topper kan een heleboel en weet ons steeds te verrassen met verfrissende ideeën. Na een studie Communicatiewetenschap aan de UvA is zij in het vakgebied aan de slag gegaan binnen de detailhandel. Met ruime ervaring op inkoop, marketing, B2B, B2C en zelfs op de winkelvloer is klanttevredenheid dan ook echt haar specialiteit. Met een scherp oog voor detail kan ze je alles vertellen hoe je een klant kunt verrassen, verwennen en aan je kan binden.

 

Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars