Veelgestelde vragen over evenementen van AFAS

 

Maatregelen rondom het coronavirus
Vanzelfsprekend hebben we bij AFAS ook maatregelen genomen rondom het coronavirus. De meest actuele informatie over hoe AFAS om gaat met de situatie vind je op onze informatiepagina over het coronavirus.

 

 Hoe kan ik me afmelden voor een evenement?

Je kunt je afmelden voor een evenement via de klantportal onder het kopje 'Mijn cursussen'. Heb je geen toegang tot de klantportal? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl.

 Kan ik een webinar later terugkijken?

Jazeker. De uitzending wordt binnen enkele dagen online geplaatst op klant.afas.nl/webinars. Een betaalde online cursus wordt hier niet geplaatst.  

 Hoe kan ik me aanmelden voor een concert in AFAS Live?

Alles over de concerten bij AFAS Live vind je op het Kieskompas.

 Ik wil nog een collega inschrijven, maar ik kan hem of haar niet toevoegen

Wil je je collega inschrijven, maar zie je de naam van je collega niet terugkomen in de lijst? Dit komt doordat jouw collega geen (actief) contactpersoon in de klantportal van AFAS is binnen jouw organisatie. Je vindt hier meer informatie over hoe je contactpersonen toevoegt via de klantportal.

 Hoe kom ik met het OV bij AFAS?

Kijk voor uitgebreide informatie op AFAS.nl/contact.

 Kan ik gratis parkeren bij AFAS?

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom ons pand. Je kunt op het eigen terrein van AFAS en de parkeergarage onder het pand parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich na de ingang meteen aan de rechterkant en voor de parkeergarage rijd je bij de ingang rechtdoor naar beneden de parkeergarage in. We hebben +/- 130 parkeerplaatsen hier. Bij grote evenementen zullen verkeersregelaars je naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats leiden. Altijd op loopafstand.  

We verzoeken je niet op het parkeerterrein achter Hotel Van der Valk of andere bedrijven te parkeren.

 Ik heb een elektrische auto. Is er een laadpaal bij AFAS?

Bij AFAS zijn 10 laadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig. Deze parkeerplaatsen zijn voorzien van blauwe coating op de tegels. 4 laadpunten staan in de kelder, 6 laadpunten staan buiten direct bij de ingang. Tijdens een groot evenement kunnen we je niet garanderen dat er een plek vrij is bij een van de laadpalen.

  Is er een gelegenheid om te roken bij AFAS?

Nee, het hele terrein van AFAS is sinds 1 januari 2020 geheel rookvrij. 

 Moet ik ergens rekening mee houden i.v.m. het coronavirus?

We hebben een speciale pagina met informatie opgesteld, die we actueel houden over dit onderwerp. 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via marketing@afas.nl.