Sponsoring

Emotie is de verbindende factor

 

Sport

AZ

KV Mechelen

 

Theater

14 de musical

AFAS Circustheater

Flint

 

Muziek

AFAS Live

AFAS Edisons
 

 

  
   

Landelijk en regionaal actief als sponsor

Al sinds de oprichting in 1996 presenteert AFAS zichzelf als sponsor. Vanuit deze betrokkenheid, zowel landelijk als regionaal, ondersteunt AFAS veel activiteiten op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, entertainment en sport. Met de keuze voor sport, theater en muziek is emotie de verbindende factor in de sponsorschappen van AFAS.

Het begint zo langzamerhand erg lastig te worden een avondje uit te gaan, en níet ergens op het toegangskaartje de naam van het Leusdense automatiseringsbedrijf te zien. Een musicalspektakel bijwonen in het AFAS Circustheater in Scheveningen? Naar een wedstrijd van AZ in het AFAS Stadion in Alkmaar? Een concert in AFAS Live? Je komt de naam AFAS tegen.

Landelijke sponsorschappen

 
 

AFAS Edisons

Sinds 1960 een begrip in Nederland, vanaf 2022 samen verder

 

Vanaf 2022 is AFAS trotse naamgevend partner van de AFAS Edisons, de oudste muziekprijs van Nederland. 

De onderscheiding is te vergelijken met de Amerikaanse Grammy Award, de Duitse Echo of de Britse Brit awards. De Edison bestaat uit een bronzen beeld vervaardigd door beeldhouwer Pieter d’Hont. De Edison uitreiking valt uiteen in drie muzikale genres. Edison Pop, Edison Klassiek en Edison Jazz.

Meer weten? Ga naar Edisons.nl.

 

AFAS Kasteelloop de Haar

Titelsponsor sinds 2023

 

Vanaf 2023 is AFAS titelsponsor voor dit mooie tweedaagse sportevenement van Midden-Nederland. 

Met het sponsorschap van De Halve van De Haar wil AFAS een brede groep ondernemers bereiken en het belang van sport en ontspanning onder de aandacht brengen.

Meer weten en mee doen? Ga naar Kasteelloopdehaar.nl

 

AFAS Young Business Awards

Naamgevend partner sinds 2023

 

AFAS is in 2023 naamgevend partner geworden van de scale-up competitie en daarmee de AFAS Young Business Award.

“We zijn hard op weg om de Young Business Award (YBA) veel groter te maken en grootser neer te zetten’’, vertelt Niels Palmers, founder & CEO van de Young Business Award. Die missie krijgt extra gestalte door het partnership met AFAS. Palmers is blij met de samenwerking. “De missie van AFAS, Inspireert beter ondernemen, sluit mooi aan bij de missie van YBA. De Award helpt bij het creëren van aandacht voor startups en scale-ups, de verhalen die we steeds meer gaan vertellen vanuit die wereld, doen dat ook.’’

Meer weten? Ga naar YoungBusinessAward.com.

Lokale sponsoring

Lokale initiatieven ondersteunen we sinds jaar en dag; dit vinden we erg belangrijk. In onze vestigingsplaats Leusden hebben we nauwe banden met verschillende sportclubs. We beperken ons niet alleen tot sportsponsoring, maar steunen ook diverse maatschappelijke organisaties voor jong en oud. Met veel plezier en dankbaarheid ondersteunen we direct en indirect meer dan 75 grote en kleine projecten, initiatieven en clubs in Leusden.

Sport en cultuur in Leusden

Van voetbal tot hockey, van turnen tot tennis, van judo tot zwemmen. AFAS is actief als sponsor voor de vele sportende kinderen in Leusden. Soms klein, soms groot, maar altijd van toegevoegde waarde. Je ziet ons op een shirt, een trainingspak, een tas, een pet of langs het veld. Naast sportverenigingen sponsort AFAS ook andere lokale initiatieven. Zo is in 2017 de AFAS Swim Experience van start gegaan, een initiatief om alle leerlingen van groep 5 tot en met 8 van de Leusdense en Achterveldse basisscholen een zwemavontuur aan te laten gaan. Ook is AFAS betrokken bij Theater De Tuin in Leusden en is in 2014 t/m 2016 in samenwerking met SNO Leusden, de gemeente en subsponsoren de AFAS Sportzomerweken mogelijk gemaakt.

Martijn Delahaye, vanuit AFAS verantwoordelijk voor sponsoring: ”Met de groei van AFAS groeien ook de projecten die wij ondersteunen in Leusden. We willen Leusden mee laten profiteren van onze groei. Door grotere projecten te omarmen kunnen we meer impact bereiken in de lokale maatschappij en ontstaat er ruimte voor andere bedrijven om te participeren, ieder zijn deel. Dit zorgt voor duurzame projecten met impact, iets wat wij heel belangrijk vinden.”

Sponsorverzoek

Hieronder kun je een aanvraag indienen. Lees hierbij wel even goed de voorwaarden.

Wat voor initiatieven hebben we lokaal al gesteund?

Flint

Vanaf september 2015 is AFAS sponsor van Flint in Amersfoort. Uniek aan deze sponsoring is dat de jaarlijkse bijdrage van AFAS direct ingezet wordt voor artiestenboekingen voor de theaterprogrammering van het Amersfoortse theater. De Stadszaal is omgedoopt tot AFASzaal en dient als evenementenlocatie waar gasten kunnen genieten van alles wat de culturele én culinaire programmering van Flint te bieden heeft.

De stijlvol aangeklede ruimte openbaart zich als een nachtclub à la Moulin Rouge. Variërend van het soort evenement biedt de AFASzaal ruimte voor 300 tot 1250 personen. Bij de normale theateropstelling kunnen er 825 gasten in de zaal. De goede akoestiek en geavanceerde belichting maken de AFASzaal een multifunctionele zaal die gemakkelijk om te toveren is tot een gedroomde locatie. Neem eens een kijkje:

 

AFAS Swim Experience

Sinds januari 2017 start voor alle 1250 leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van de Leusdense en Achterveldse basisscholen een zwemavontuur. Eens in de vier weken krijgen de leerlingen een spetterende training in zwembad De Octopus in Leusden.

Leusder Krant AFAS Swim Experience van zwembad Octopus wederom groot succes

De kinderen gaan kennismaken met bijzondere vormen van zwemmen en van waterrecreatie. Aan het eind van elk zwemseizoen krijgen de kinderen een heus “waterpaspoort” mee. Als kinderen de Zwem-ABC diploma’s hebben gehaald is de basis gelegd. Daarna gaat het “echte werk” beginnen: ervaring opdoen en altijd veilig zijn onder alle omstandigheden! Zo is er voor elk seizoen een thema, waar in de herfst bijvoorbeeld geleerd wordt om te zwemmen met regenkleding en laarzen als je te water gaat.

AFAS Software is hoofdsponsor van de Swim Experience. En het is een initiatief van de gemeente Leusden, LeusdenFit, de basisscholen in Leusden en Achterveld en SRO.

Bekijk hier de film van de officiële opening van de AFAS Swim Experience, gemaakt door EVA TV (lokale omroep voor Amersfoort en Leusden):

 

AFAS Foundation

De AFAS Foundation inspireert en doet. De stichting is opgezet om succes te delen, dromen waar te maken en de ontwikkeling van mensen te stimuleren. Eenvoudig gezegd, de AFAS Foundation is er om mensen blij te maken. De projecten die wij hierbij ondersteunen moeten ook echt het verschil maken.

Inspireert beter doen

De AFAS Foundation stelt geld beschikbaar voor projecten over de hele wereld. In totaal is er al ruim € 40,- miljoen beschikbaar gesteld voor allerlei projecten over de hele wereld.

Meer weten over de AFAS Foundation? Ga dan naar www.afas.foundation.