Ook werving & selectie is te automatiseren met de juiste recruitment software

Bied je sollicitanten en (nieuwe) medewerkers een voortvarende start. Met de recruitment software van AFAS ga je de administratieve lasten beperken.

 

 

 

De War for Talent is niet te missen 

Omdat iedereen in dezelfde vijver van talenten vist, is het nóg belangrijker om je als werkgever te onderscheiden. Een naadloos en logisch sollicitatieproces zonder extra (invoer)werk voor werkgever en sollicitant is dan onmisbaar. En deze ervaring wil je ook bieden aan je bestaande medewerkers.

Het sollicitatieproces, van vacature tot ondertekening van het contract, stroomlijn en automatiseer je met de recruitment software van AFAS. Informatie wordt bij de bron opgeslagen – de sollicitant – en is vanuit daar beschikbaar voor andere processen. Zo komt de kandidaat in een gespreid bedje terecht en voorkom je onnodige tussenstappen en fouten.

Weten wat onze recruitment software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Sollicitant Self Service

Bouw je eigen 'Werken bij' site!

Alle processen rondom werving & selectie wil je goed op orde hebben. Het gehele werving en selectieproces, van het ontstaan van de vacature tot en met de indiensttreding van de meest geschikte kandidaat kan volledig in AFAS worden geborgd. Door de volledige integratie tussen OutSite (website) en InSite (intranet) ben je in staat het administratieve proces, van vacature, sollicitatie tot aanname, via workflows te kunnen sturen. Daarnaast kan er solide managementinformatie worden geraadpleegd om zo het recruitmentproces goed te kunnen monitoren.

Alle informatie en communicatie rondom de sollicitatie is terug te vinden in je eigen sollicitatieportal. Zo bouw je, in jouw huisstijl, je eigen 'Werken bij' website die volledig geïntegreerd is met je backoffice.

 Je vacatures komen direct uit het systeem

Jouw werken-bij website wordt een direct verlengstuk van je HRM software. Je hoeft je vacature alleen nog op je site te publiceren en je vacature is automatisch gekoppeld met de back-end.

 Volledig in jouw huisstijl

Bouw je eigen werken-bij website volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Zo zorg je vanaf de sollicitatie al voor een herkenbaar gevoel!

 Zet je vacatures uit in Google for Jobs

Je vacatures bied je gemakkelijk aan voor Google for Jobs doordat we de benodigde metadefinities al hebben ingebouwd.

 Sollicitant Self Service

Een sollicitant heeft altijd volledig inzicht in zijn of haar sollicitatie. Vanuit de Sollicitant Stamkaart in jouw portaal kan de sollicitant alle gegevens bijwerken en onderhoud jij contact met de kandidaat.

 Integratie met Google Tag Manager

Door middel van de integratie met Google Tag Manager implementeer je tags op je website. Of je nu inzicht wilt in de prestaties van je advertenties of A/B tests wilt uitvoeren.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Volledige integratie met HRM

Maak werving & selectie een standaard onderdeel van je softwareoplossing

Met de HRM software van AFAS automatiseer je de administratieve werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties, en maak je duurzame inzetbaarheid mogelijk dankzij de tientallen HR-dashboards die jou het inzicht geven die jij elke dag nodig hebt. Zo gaat de software van AFAS veel verder dan de meeste recruitment software.

Wat betekent dit concreet? Foutgevoelige processen zoals het overtypen van data uit je recruitment systeem naar je HR-systeem zijn verleden tijd. Ook krijg je vanuit één compleet inzicht over al je HR-processen. Ingewikkelde koppelingen tussen je recruitment software en HR-systeem zijn daardoor niet meer nodig. Een sollicitant omzetten naar een medewerker is gewoon een logische vervolgstap in het systeem. De onboarding begint dus direct nadat een sollicitant aangenomen is. Zo biedt de HR-software van AFAS meerwaarde van corporate recruitment tot HR-administratie.

PS: wist je dat 3,2 miljoen Nederlanders al hun loonstrook krijgen via onze software?

Geschikt voor iedere branche

Van de flexbranche, ziekenhuizen, het onderwijs tot bouwbedrijven: iedereen zoekt naar talent


De recruitment software van AFAS is flexibel inzetbaar voor iedere branche. Meer weten over AFAS voor jouw branche?

Bekijk het brancheoverzicht

"We wilden geen losstaande pakketten met allerlei koppelingen"

- Petra Kiphardt, Manager P&O

Bekijk de video van Dirkzwager

Managementinformatie op maat

Managementinformatie op maat

Met de BI dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de recruitment software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. Of je nu inzicht wilt hebben in je formatie of het aantal sollicitatie: alle informatie is te raadplegen. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor strategische keuzes beschikbaar. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van de de HR-oplossing van AFAS. En wil je je eigen aanvullende rapportages maken? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Een greep uit de beschikbare dashboards in de recruitment software:

 •  Afspiegelingsbeginsel
 •  Bezetting
 •  Formatiebeheer
 •  Loonbeslagen en leningen
 •  Loonkosten
 •  Loonmutaties
 •  Loonschalen
 •  Payroll regelingen
 •  Succession planning
 •  Verzuim
 •  Verlof
 •  Vlootschouw
 •  Wagenpark
 •  Werving en selectie
 •  Wet Werk en Zekerheid

"Sollicitant Self Service moet (jonge) chauffeurs verleiden"

Cornelissen Transport

Meer dan 12.000 organisaties werken al met AFAS

Een greep uit ons klantenbestand

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

 


Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883