Zo werkt Sales bij AFAS

 

11 mei 2022

 

AFAS Software
Inspiratielaan 1, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Inspiratiesessie Sales

Zo werken wij!

Met meer dan 30 sales, één softwareproduct, een geoliede machine tussen marketing en sales en een familiebedrijf dat al jaren flink groeit, hebben onze Sales inmiddels een hoop ervaringen opgedaan. Welke lessen kunnen hier uitgetrokken worden en hoe houden wij onze eigen mensen scherp? Hoe ziet het salestraject eruit en welke rol speelt onze software daar in? In deze sessie vertelt Bernard-Paul Hakkenberg, Commercieel Directeur bij AFAS, hoe sales bij AFAS werkt en wat je ervan kan leren.

Meer weten over sales bij AFAS? Check ook eens AFAS.nl/zowerktafas/sales.

Programma

13.30 - 14.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.00 - 16.00 uur:
Interactieve sessie door Bernard-Paul Hakkenberg
16.00 - 17.00 uur:
Afsluiting en napraten met een borrel

Schrijf je in!

Sprekers

 

Bernard-Paul Hakkenberg

Commercieel Directeur

Bernard-Paul Hakkenberg (bijnaam BP) is sinds 2015 Commercieel Directeur binnen AFAS. Sales is volgens hem het mooiste vak dat er is. Het verkopen van bedrijfssoftware om de primaire processen van organisaties te automatiseren is een geweldige uitdaging. Als je dit mag doen bij het leukste sofwarebedrijf van nederland, met de beste sales die er zijn, wordt werken een feest!

 

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.