Evenementnaam


Marketing bij AFAS

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Verschillende data
13:30 - 17:00 uur

Lijntjuh
Locatie


AFAS Software
Philipsstraat 9, Leusden

Lijntjuh
Kosten


Kosteloos


Inspiratiesessie-marketingInspiratiesessie Marketing bij AFAS

Steeds vaker krijgen we van bedrijven het verzoek of zij een kijkje mogen nemen in onze marketingkeuken. Dat doen wij maar al te graag. Daarom organiseert AFAS hiervoor inspiratiesessies voor marketeers: van eerste contact tot einde contract. Dus, ben jij geïnteresseerd in leadgeneratie, marketing automation, contentmarketing, marketing intelligence, recruitment marketing, klantsucces of de customer journey? Schrijf je dan in voor een inspiratiesessie en leer van onze inzichten, ervaringen en tips! Achteraf is er nog voldoende tijd om bij te praten onder het genot van een borrel.

Tussenruimte

Programma

13.30 - 14.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.00 - 16.30 uur:
Inspiratiesessie door twee van onze marketeers
16.30 - 17.00 uur:
Onder het genot van een hapje en een drankje napraten en netwerken

Schrijf je in!

Sprekers


Jortijn Bijl

Sr. Marketingmanager New Business & HR

Een diploma als elektrotechnicus, doorgeleerd in bedrijfskundige informatica, aan de slag als zelfstandig ondernemer, daarna in loondienst bij AFAS als supportmedewerker, consultant, senior consultant, marketingmanager en nu senior marketingmanager. De loopbaan van Jortijn is op zijn zachtst gezegd veelzijdig te noemen. Van origine dus stiekem geen marketeer, maar alles aan hem ademt marketing. De ervaring die hij heeft opgedaan in het veld bij honderden organisaties gebruikt hij in zijn dagelijks werk, waarbij hij niet schuwt heilige huisjes om ver te blazen. Wat hem drijft is professionals te kunnen helpen bouwen aan leukere, professionelere en efficiëntere organisaties door middel van marketing.Rik ten Wolde

Sr. Marketingmanager Klantsucces

Binnengekomen met het 'meubilair' van de enige overname die AFAS ooit deed, is Rik sinds 2015 verantwoordelijk voor Klantsucces bij AFAS. Vanuit de marketingafdeling onderzoekt hij de customer journey en werkt hij vooral samen met AFAS-collega's die écht verstand hebben van klanten en de software van AFAS en helpt hen om het strategische doel van AFAS te bereiken. Wat is dat strategische doel? Alle klanten kunnen 'Inspireert Beter Ondernemen' dromen en doorleven. In de inspiratiesessie neemt hij je mee hoe je vanuit de marketingtheorie de customer journey praktisch toepast in je organisatie en het geen papieren tijger maakt.


Jacco Faaij

Marketingmanager Online

Hij is een online marketeer en houdt zich voornamelijk bezig met zaken als website optimalisatie, SEO, SEA, Google Analytics, vormgeving en A/B Tests. Daarnaast is hij specialist in het maken van visuele content: “het moet er gewoon tof uit zien”. Hij kwam in aanraking met AFAS tijdens zijn afstudeerstage waar hij zich verdiepte in de AFAS beheerder van de organisatie en daarmee een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van succesbeheer, een inspiratieplatform voor beheerders die onze software gebruiken en optimaliseren.


Jop Hessel

Marketingmanager Online

Benieuwd naar inzichten die dashboards geven op het gebied van marketing intelligence tot aan de inrichting van marketing automation? Als online marketeer is hij specialist op dit gebied! Deze processen liggen ten grondslag aan het succes wat wij behalen met onze marketing. Na zijn studie verhuisde hij naar Afrika waar hij ervaring opdeed als consultant. Vervolgens zette hij zijn carrière voort bij AFAS als online marketeer en specialiseerde zich in onderwerpen zoals leadnurturing, dashboarding en buyer persona’s.Madeleen van de Pol

Marketingmanager New Business

Tijdens de middelbare schoolperiode, op 15-jarige leeftijd, in aanraking gekomen met AFAS door een inspiratiesessie in Leusden. Als stip aan de horizon zag ze haarzelf toen al werkzaam in een functie bij AFAS. Na een studie Bedrijfskunde en een master International Marketing in Zweden was ze dan ook vastberaden om in 2016 bij AFAS te gaan werken. Ze houdt zich voornamelijk bezig met New Business Marketing voor zowel het MKB als Groot Zakelijk en deelt graag haar ervaringen tijdens een inspiratiesessie.


Leonie Brunekreef

Marketingmanager Evenementen

Na een vliegende start op onze Supportafdeling is Leonie in 2017 pijlsnel begonnen als marketeer op het gebied van evenementen en sponsorschappen. In deze rol houdt ze zich bezig met de evenementen van AFAS voor klanten, prospects én medewerkers plus de de sponsorschappen bij AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater. Inmiddels is Leonie door de wol geverfd door de organisatie van onder andere de eerste AFAS Open in AFAS Live, het seminar met Barack Obama en de tientallen evenementen op ons kantoor in Leusden.


Charlotte de Lange

Marketeer New Business en Klantsucces

Na het afronden van haar studie Rechtsgeleerdheid, het maken van een lange reis naar de andere kant van de wereld en ervaring heeft opgedaan in de juridische sector is Charlotte er achter gekomen dat haar passie ergens anders lag. Via een contact kwam ze in aanraking met AFAS, waar haar carrière een andere weg in is geslagen. Na een korte periode op de Supportafdeling maakte ze in februari 2019 de overstap naar Marketing. In haar dagelijkse werk is Charlotte de schakel tussen New Business en Klantsucces waarbij ze ook verantwoordelijk is voor het partner- en inspiratienetwerk van AFAS.


Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.