Inspiratiesessie AFAS Foundation bij AFAS

 

Verschillende data
09:30 - 13:00 uur

 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Inspiratiesessie AFAS Foundation bij AFAS

Zo werken wij!

Benieuwd hoe wij de AFAS Foundation hebben vormgegeven? Aan welke criteria een aanvraag moet voldoen, op basis waarvan wij keuzes maken en hoe wij de administratie automatiseren? Schrijf je dan in voor de sessie 'Zo werkt de AFAS Foundation'. 

Onderdeel van deze sessie is het laten zien van de procesmatige kant van de AFAS Foundation. Workflows zijn hierin de kern van automatisering. Dankzij standaardisatie en structuur hebben wij eenvoudig inzicht in welke stap van het proces de taak zich bevindt en wie er verantwoordelijk is. We nemen je graag in dit proces mee! 

Daarnaast is tijdens deze sessie alle ruimte om je vragen te stellen of in gesprek te gaan over jouw ervaring. 

Programma

09.30 - 10:00 uur:
Ontvangst met koffie/thee en lekkers
10:00 - 12:00 uur:
Inspiratiesessie AFAS Foundation
12:00 - 13:00 uur:
Afsluitende lunch en napraten in Bits & Bites

Schrijf je in!

Spreker

 

Roos van der Spek  

Manager AFAS Foundation

Roos is manager en secretaris van de AFAS Foundation. Vanaf de oprichting is zij betrokken bij het bestuur en heeft ze meegedacht in het realiseren van de AFAS Foundation en het inrichten van de processen. Roos staat dagelijks in contact met veel stichtingen en deelt graag haar ervaring tijdens deze interactieve sessie.  

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit online evenement maar kun je er toch niet meer bij zijn? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.