Inspiratiesessie AFAS Foundation

 

Verschillende data
10:00 - 12:00 uur

 

Online, vanaf je eigen (thuis)werkplek

 

Kosteloos

 

 

 

Inspiratiesessie AFAS Foundation

Zo werken wij!

Benieuwd hoe wij de AFAS Foundation hebben vormgegeven? Aan welke criteria een aanvraag moet voldoen, op basis waarvan wij keuzes maken en hoe wij de administratie automatiseren? Schrijf je dan in voor de sessie 'Zo werkt de AFAS Foundation'. 

Onderdeel van deze sessie is het laten zien van de procesmatige kant van de AFAS Foundation. Workflows zijn hierin de kern van automatisering. Dankzij standaardisatie en structuur hebben wij eenvoudig inzicht in welke stap van het proces de taak zich bevindt en wie er verantwoordelijk is. We nemen je graag in dit proces mee! 

Daarnaast is tijdens deze sessie alle ruimte om je vragen te stellen of in gesprek te gaan over jouw ervaring. 

Programma

09.45 - 10.00 uur:
Inloggen vanaf je thuiswerkplek
10.00 - 11.30 uur:
Interactief online programma
11.30 - 12.00 uur:
Afsluiting en ruimte voor vragen
 

Schrijf je in!

Spreker

 

Roos van der Spek  

Manager AFAS Foundation

Roos is manager en secretaris van de AFAS Foundation. Vanaf de oprichting is zij betrokken bij het bestuur en heeft ze meegedacht in het realiseren van de AFAS Foundation en het inrichten van de processen. Roos staat dagelijks in contact met veel stichtingen en deelt graag haar ervaring tijdens deze interactieve sessie.  

 

 

Afmelden

Heb je je ingeschreven voor dit online evenement maar kun je er toch niet meer bij zijn? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.