AFAS Consultancy

Hulp bij jouw implementatie en advies om jouw bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren.

Aan de slag met de AFAS-consultant

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten.

Samen met een AFAS-consultant richt je de software in. De ervaren consultants van AFAS ondersteunen je bij dit proces en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers. En met samen bedoelen we ook echt samen, want de AFAS-consultant heeft altijd als doel om jou te leren hoe je AFAS ook zelf implementeert.

 

Fysiek en online: het beste van beide werelden

In de basis is een consultancydag online. Zo zijn we je snel van dienst wanneer dat nodig is. Sessies met uitleg zijn gemakkelijk op te nemen én iedereen heeft het comfort van een eigen werkplek. Natuurlijk zijn er ook fysieke momenten dat we elkaar zien. Bij een training of het vieren van een behaalde mijlpaal.

Sowieso hopen we je een keer in ons clubhuis te ontmoeten. Hier hebben we alle faciliteiten om het maximale uit AFAS en de software te halen.

 

Project self-service met SIMPLR

Het is simpel om een ERP- of HRM-implementatie complex te maken, het is echter complex om een ERP of HRM-implementatie simpel te houden. Bij AFAS is SIMPLR de implementatiestandaard van elk project geworden.

Met SIMPLR staan alle taken die bij de implementatie horen direct al voor je klaar in de klantportal. Samen met alle stakeholders zorg je ervoor dat jouw implementatie een succes wordt. De uitvoering wordt zo veel meer een co-productie, waarin de nadruk ligt op gezamenlijke commitment en gedeelde verantwoordelijkheden, op kennis delen en resultaatgerichtheid.

Samen werken aan een succes


AFAS-consultants hoeven geen vaste parkeerplaats bij jouw bedrijf. Wij gaan er namelijk van uit dat onze consultant je doelgericht ondersteunt, zodat je als organisatie zelfstandig verder kunt. Zo maak je er samen een succes van, door jou als klant niet afhankelijk te maken van je leverancier.

Vanzelfsprekend zijn zowel AFAS als jouw organisatie er wél bij gebaat dat jij zoveel mogelijk uit de software haalt. Een goede implementatie speelt daarbij een sleutelrol. Daarom richt je jouw omgeving samen met een AFAS-consultant in. En samen is ook écht samen. De consultant neemt je werk niet over, maar coacht en begeleidt je. Hierdoor bouw je zelf de nodige kennis op van het product en ben je in staat om continu te blijven digitaliseren en te automatiseren, ook als de consultant weer weg is. We helpen je dan ook graag je eigen kennis te vergroten met opleidingen.

Meer lezen?