AFAS Consultancy

Hulp bij jouw implementatie en advies om jouw bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren.

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de template van AFAS, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.

Het is van belang om jullie huidige bedrijfsprocessen te analyseren. Wellicht kom je tot de conclusie om sommige bedrijfsprocessen opnieuw te evalueren en - waar nodig - aan te scherpen. De ervaren consultants van AFAS ondersteunen je bij dit proces en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers.

In onze software hebben wij alvast een hoop processen ingericht aan de hand van onze ervaring met ruim 11.000 implementaties en onze visie op een goed geautomatiseerde organisatie. Hierdoor heb je minder consultancy nodig en kun je sneller aan de slag. Dit scheelt dus zowel tijd als geld.

AFAS Implementeert Online

Altijd dichtbij


Het uitgangspunt van de implementatie is dat deze Online wordt uitgevoerd. Dit heeft vele voordelen, zo kunnen we je snel van dienst zijn wanneer dat nodig is, sessies met uitleg kunnen we opnemen én iedereen heeft het comfort van een eigen werkplek. Wel kunnen er momenten zijn dat we elkaar willen ontmoeten. Denk aan een training of het samen beleven van een behaalde mijlpaal. Daarnaast hopen we je natuurlijk graag een keer in Leusden te ontmoeten. Hier hebben we alle faciliteiten om het maximale uit AFAS en de Software te halen. Het beste van Online én Offline, maar altijd dichtbij.

 

Project self-service met SIMPLR


Het is simpel om een ERP- of HRM-implementatie complex te maken. Het is echter complex om een implementatie simpel te houden. Bij AFAS is project self-service dankzij SIMPLR de implementatiestandaard voor elk project geworden.

Met SIMPLR staan alle taken die bij de implementatie horen direct al voor je klaar in de klantportal. Samen met alle stakeholders zorg je ervoor dat jouw implementatie een succes wordt. De uitvoering wordt zo veel meer een coproductie, waarin de nadruk ligt op gezamenlijk commitment en gedeelde verantwoordelijkheden, op kennis delen en resultaatgerichtheid.

 

Samen werken aan een succes


AFAS consultants hoeven geen vaste parkeerplaats bij jouw bedrijf. Wij gaan er namelijk van uit dat onze consultant je doelgericht ondersteunt, zodat je als organisatie zelfstandig verder kunt. Zo maak je er samen een succes van, door jou als klant niet afhankelijk te maken van je leverancier.

Vanzelfsprekend zijn zowel AFAS als jouw organisatie er wél bij gebaat dat jij zoveel mogelijk uit de software haalt. Een goede implementatie speelt daarbij een sleutelrol. Daarom richt je jouw omgeving samen met een AFAS-consultant in. En samen is ook écht samen. De consultant neemt je werk niet over, maar coacht en begeleidt je. Hierdoor bouw je zelf de nodige kennis op van het product en ben je in staat om continu te blijven digitaliseren en te automatiseren, ook als de consultant weer weg is. We helpen je dan ook graag je eigen kennis te vergroten met opleidingen.

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

 


Of bel ons op: 033 - 43 43 883