AFAS Opleidingen

Om klanten te leren om optimaal met AFAS te werken, verzorgen we diverse opleidingen. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een AFAS Opleiding. Kunnen we jou ook inspireren om het maximale uit AFAS te halen?

 

 

Opleidingen voor iedere rol in de organisatie


Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van je softwareleverancier. Je wil zelf je processen kunnen beheersen en optimaliseren. Klanten die een opleiding volgen bij AFAS hebben gemiddeld tot 70% minder ondersteuning nodig. Door zelf de kennis in huis te halen, investeer je in je eigen medewerkers om zo nog slimmer en efficiënter te kunnen werken.

AFAS heeft een uitgebreid opleidingsaanbod op verschillende niveaus en voor de verschillende rollen in de organisatie. Zo kan iedere medewerker leren om alles uit de software te halen.


Klant van AFAS? Bekijk het volledige opleidingsaanbod.

 

Cursussen


Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken.

 

Bootcamps


Bootcamps zijn voor de echte specialist die het maximale uit de software willen halen. En het mooiste is: de cursus volg je direct in je eigen softwareomgeving. Direct resultaat dus!

 

Zelfstudies


Zelf aan de slag met studiemateriaal wanneer het jou uitkomt? Met uitleg, video's en opdrachten ga je een productonderdeel je eigen maken.

 

Specialisatiecursussen


Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software van AFAS. Voorkennis is wel vereist: deze cursussen zijn voor gevorderden.

 

Seminars


Met seminars zoom je in op een specifiek, actueel onderwerp. Komt er een nieuwe wet aan? Of wil je alles weten over een onderwerp als testen? Daarvoor bieden we seminars aan.

Een opleidingsplan op maat?

Speciaal voor AFAS-klanten

 

Succesbeheer Traineeship

De (applicatie)beheerder heeft een belangrijke rol in het succesvol inzetten van de software. Speciaal voor de beheerder hebben we daarom het Succesbeheer Traineeship ontwikkeld. In 8 weken tijd word je opgeleid tot een Succesbeheerder!

Meer informatie over het Succesbeheer Traineeship

Post-hbo

Word de best geautomatiseerde HRM-specialist of Financieelspecialist!

 

Je krijgt theoretische kennis via Hogeschool Windesheim. Je leert alle benodigde HRM- of financiële kennis van de software van AFAS en leert omgaan met verandering en moeilijke gesprekken. Weet je dan na 20 weken alles? Nog niet, maar je kan wel goed het verschil maken door administratieve handelingen weg te (laten) automatiseren en zelf met de mensen aan de slag te gaan.

Ook te volgen als je geen AFAS-klant bent

Volg je opleiding online of in Leusden


Veel van onze opleidingen zijn online te volgen. Maar je bent ook welkom in ons hoofdkantoor in Leusden, centraal in Nederland. Hier hebben we meerdere gloednieuwe opleidingslokalen om jou een zo goed mogelijke cursuservaring te bieden.

We vinden het belangrijk om je een keer persoonlijk te ontmoeten, zodat je ook een goed beeld krijgt van je softwareleverancier. Bij het boeken van een opleiding kan je zien of deze online of op locatie wordt aangeboden. 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren!

Of bel ons op: 033 - 43 43 883