AFAS Opleidingen

Om klanten te leren om optimaal met AFAS te werken, verzorgen we diverse opleidingen. Jaarlijks ontvangt AFAS meer dan 10.000 cursisten in het speciale Kenniscentrum.
Cursussen voor iedere rol in de organisatie


Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van je softwareleverancier. Je wil zelf je processen kunnen beheersen en optimaliseren. Klanten die een opleiding volgen bij AFAS hebben gemiddeld tot 70% minder ondersteuning nodig. Door zelf de kennis in huis te halen, investeer je in je eigen medewerkers om zo nog slimmer en efficiënter te kunnen werken.

AFAS heeft een uitgebreid opleidingsaanbod op verschillende niveaus en voor de verschillende rollen in de organisatie. Zo kan iedere medewerker leren om alles uit de software te halen.


Klant van AFAS? Bekijk het volledige opleidingsaanbod.


Cursussen


Cursussen

lijn

Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe - en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken.


Bootcamps


Bootcamps

lijn

Bootcamps zijn voor de echte specialist die het maximale uit de software willen halen. Deze cursus kan op maat gemaakt worden. De cursus volg je direct in je eigen softwareomgeving.Specialisatiecurssen


Specialisatiecursussen

Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software van AFAS. Voorkennis is wel vereist: deze cursussen zijn voor gevorderden.


In company cursussen


In-company cursussen

Naast ons reguliere aanbod, kunnen wij ook cursussen op maat geven. Je volgt deze cursussen in je eigen bedrijfsomgeving of je volgt de cursus geheel verzorgt in het Kenniscentrum in Leusden.Succesbeheer Traineeship

De (applicatie)beheerder heeft een belangrijke rol in het succesvol inzetten van de software. Speciaal voor de beheerder hebben we daarom het Succesbeheer Traineeship ontwikkeld. In 8 weken tijd word je opgeleid tot een Succesbeheerder!

Meer informatie over het Succesbeheer Traineeship


We nodigen je graag uit in Leusden


In ons hoofdkantoor in Leusden, centraal in Nederland, hebben we meerdere opleidingslokalen gecreëerd om jou een zo goed mogelijke cursuservaring te bieden. We vinden het belangrijk om je een keer persoonlijk te ontmoeten, zodat je ook een goed beeld krijgt van je softwareleverancier.

Investering in de toekomst

Momenteel wordt ons nieuwe hoofdkantoor met nog meer cursuslokalen gerealiseerd. Vanaf 2021 verwelkomen we je graag in het AFAS Experience Center.

AFAS Opleidingen in 2018


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak