AFAS Opleidingen

Om klanten te leren om optimaal met AFAS te werken, verzorgen we diverse opleidingen. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een AFAS Opleiding. Kunnen we jou ook inspireren om het maximale uit AFAS te halen?

 

 

AFAS Opleidingen zijn momenteel online

Volg vanaf €350,- online een opleiding

Vanwege het coronavirus volg je een AFAS opleiding bij online. We helpen je volledig op weg om met een gerust hart je opleiding te volgen. Bekijk dus gerust ons cursusaanbod!

Cursussen voor iedere rol in de organisatie


Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van je softwareleverancier. Je wil zelf je processen kunnen beheersen en optimaliseren. Klanten die een opleiding volgen bij AFAS hebben gemiddeld tot 70% minder ondersteuning nodig. Door zelf de kennis in huis te halen, investeer je in je eigen medewerkers om zo nog slimmer en efficiënter te kunnen werken.

AFAS heeft een uitgebreid opleidingsaanbod op verschillende niveaus en voor de verschillende rollen in de organisatie. Zo kan iedere medewerker leren om alles uit de software te halen.


Klant van AFAS? Bekijk het volledige opleidingsaanbod.

Cursussen

 

Cursussen

lijn

Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe - en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken.

Bootcamps

 

Bootcamps

lijn

Bootcamps zijn voor de echte specialist die het maximale uit de software willen halen. Deze cursus kan op maat gemaakt worden. De cursus volg je direct in je eigen softwareomgeving.

Specialisatiecurssen

 

Specialisatiecursussen

Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software van AFAS. Voorkennis is wel vereist: deze cursussen zijn voor gevorderden.

In company cursussen

 

In-company cursussen

Naast ons reguliere aanbod, kunnen wij ook cursussen op maat geven. Je volgt deze cursussen in je eigen bedrijfsomgeving of je volgt de cursus geheel verzorgt in het Kenniscentrum in Leusden.

Succesbeheer Traineeship

De (applicatie)beheerder heeft een belangrijke rol in het succesvol inzetten van de software. Speciaal voor de beheerder hebben we daarom het Succesbeheer Traineeship ontwikkeld. In 8 weken tijd word je opgeleid tot een Succesbeheerder!

Meer informatie over het Succesbeheer Traineeship

We nodigen je graag zo snel mogelijk weer uit in Leusden


In ons hoofdkantoor in Leusden, centraal in Nederland, hebben we meerdere gloednieuwe opleidingslokalen gecreëerd om jou een zo goed mogelijke cursuservaring te bieden.

We vinden het belangrijk om je een keer persoonlijk te ontmoeten, zodat je ook een goed beeld krijgt van je softwareleverancier. Zodra de gezondheid niet meer in het geding is, ontvangen wij je graag. 

Opleidingen in 2020
 
AFAS en YoungCapital next

Hbo-opleiding tot Succesbeheerder

De opleiding van AFAS & YoungCapital

 

AFAS Software en YoungCapital NEXT zijn sinds 1 september 2019 gestart met de hbo-opleiding tot succesbeheerder. Met de geaccrediteerde opleiding dichten de beide bedrijven de kloof tussen het reguliere onderwijs en het bedrijfsleven, dat vraagt om meer technisch en gerichter opgeleide medewerkers. Studenten beginnen daarom direct met het opdoen van werkervaring en eindigen de opleiding met baangarantie.

 
 

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

 


Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak