AFAS Opleidingen

Om klanten te leren om optimaal met AFAS te werken, verzorgen we diverse opleidingen. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een AFAS Opleiding. Kunnen we jou ook inspireren om het maximale uit AFAS te halen?

 

 

AFAS Opleidingen zijn momenteel online

Volg vanaf €350,- online een opleiding

Vanwege het coronavirus volg je een AFAS opleiding bij online. We helpen je volledig op weg om met een gerust hart je opleiding te volgen. Bekijk dus gerust ons cursusaanbod!

Cursussen voor iedere rol in de organisatie


Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van je softwareleverancier. Je wil zelf je processen kunnen beheersen en optimaliseren. Klanten die een opleiding volgen bij AFAS hebben gemiddeld tot 70% minder ondersteuning nodig. Door zelf de kennis in huis te halen, investeer je in je eigen medewerkers om zo nog slimmer en efficiënter te kunnen werken.

AFAS heeft een uitgebreid opleidingsaanbod op verschillende niveaus en voor de verschillende rollen in de organisatie. Zo kan iedere medewerker leren om alles uit de software te halen.


Klant van AFAS? Bekijk het volledige opleidingsaanbod.

Cursussen

 

Cursussen

lijn

Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe - en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken.

Bootcamps

 

Bootcamps

lijn

Bootcamps zijn voor de echte specialist die het maximale uit de software willen halen. En het mooiste is: de cursus volg je direct in je eigen softwareomgeving. Direct resultaat dus!

Specialisatiecurssen

 

Specialisatiecursussen

Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software van AFAS. Voorkennis is wel vereist: deze cursussen zijn voor gevorderden.

In company cursussen

 

In-company cursussen

Behoefte aan een reguliere opleiding welke je met je naaste collega's kunt volgen? Dan is een incompany de opleiding om te plannen! De docent is dan exclusief voor jouw club beschikbaar.

Een opleidingsplan op maat?

Speciaal voor AFAS-klanten

 

Succesbeheer Traineeship

De (applicatie)beheerder heeft een belangrijke rol in het succesvol inzetten van de software. Speciaal voor de beheerder hebben we daarom het Succesbeheer Traineeship ontwikkeld. In 8 weken tijd word je opgeleid tot een Succesbeheerder!

Meer informatie over het Succesbeheer Traineeship

We nodigen je graag zo snel mogelijk weer uit in Leusden


In ons hoofdkantoor in Leusden, centraal in Nederland, hebben we meerdere gloednieuwe opleidingslokalen gecreëerd om jou een zo goed mogelijke cursuservaring te bieden.

We vinden het belangrijk om je een keer persoonlijk te ontmoeten, zodat je ook een goed beeld krijgt van je softwareleverancier. Zodra de gezondheid niet meer in het geding is, ontvangen wij je graag. 

Opleidingen in 2020
 

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

 


Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak