Consultancy: een goed begin is het halve werk

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit onze software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.

Het is het van belang om jullie huidige bedrijfsprocessen te analyseren. Wellicht kom je tot de conclusie om sommige bedrijfsprocessen opnieuw te evalueren en - waar nodig - aan te scherpen. De ervaren consultants van AFAS ondersteunen je bij dit proces en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers.

In de template hebben wij alvast een hoop processen ingericht aan de hand van best practises én onze visie op een goed geautomatiseerde organisatie. Hierdoor is er veel minder consultancy nodig en kan je sneller aan de slag.
Dit scheelt dus zowel tijd als geld.

Dit klinkt simpel, maar hoe pakt AFAS consultancy aan?

Een software implementatie heeft een grote impact op jouw organisatie en processen. Wij gebruiken onze implementatie standaard SIMPEL om in een zo kort mogelijke tijd samen met jou het maximale uit jouw automatisering te halen.

SIMPEL staat voor: Snelheid, Integratie, Meerwaarde, Passie, Eenvoud en Lef. Een door AFAS zelf ontwikkelde methode ondersteund door de internationale standaard Prince2. Lees verder over SIMPEL.