AFAS Consultancy 

 Implementatie van en advies over jouw AFAS omgeving 


Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.

Het is het van belang om jullie huidige bedrijfsprocessen te analyseren. Wellicht kom je tot de conclusie om sommige bedrijfsprocessen opnieuw te evalueren en - waar nodig - aan te scherpen. De ervaren consultants van AFAS ondersteunen je bij dit proces en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers.

In de template hebben wij alvast een hoop processen ingericht aan de hand van best practises én onze visie op een goed geautomatiseerde organisatie. Hierdoor is er veel minder consultancy nodig en kan je sneller aan de slag. Dit scheelt dus zowel tijd als geld.

Project self-service met SIMPLR


Het is simpel om een ERP of HRM implementatie complex te maken. Het is echter complex om een ERP of HRM implementatie simpel te houden. Bij AFAS is SIMPLR de implementatiestandaard van elk project geworden.

Met SIMPLR staan alle taken die bij de implementatie horen direct al voor je klaar in de klantportal. Samen met alle stakeholders zorg je ervoor dat jouw implementatie een succes wordt. De uitvoering wordt zo veel meer een co-productie, waarin de nadruk ligt op gezamenlijke commitment en gedeelde verantwoordelijkheden, op kennis delen en resultaatgerichtheid.

Project-self-service implementatie