Accountancy Lite software 

 Het betaalbare alles in één pakket 


Betaalbaar en compleet

Betaalbaar en compleet

Accountancy Lite is een betaalbaar en compleet geïntegreerd software pakket voor het kleinere administratie- of accountantskantoor tot vijf medewerkers.

Gemaakt voor groeiers

Gemaakt voor groeiers

Sommige kleintjes worden groot. Je wil dan ook een pakket die met je mee groeit. Je stapt makkelijk over van Accountancy Lite naar de volledige Accountancy Suite, mét behoud van data!

Gratis template

Het werk voor je gedaan

Als klein administratie- of accountantskantoor wil je niet uren lang bezig zijn met de inrichting. Daarom hebben we het werk al voor je gedaan en kun je direct aan de slag!

Meer weten over onze software voor kleinere administratie- en accountantskantoren?


Accountancy Lite

Het maximale uit je kantoor én uit je klant


Misschien herken je dit wel. Je bent pas gestart of wilt juist jouw onderneming klein houden. Je gaat op zoek naar goede accountancy software die past bij de grootte van jouw kantoor maar kunt niet investeren in pakketten die de 'grote jongens' ook gebruiken. Daarvoor bestaat er Accountancy Lite.

Deze complete accountancy software bevat veel functies uit de volledige Accountancy Suite zoals fiscaal, financieel, CRM, financieel voor je klant en dossier, maar met een eerlijke en betaalbare prijs. Zo helpen wij je het maximale uit jouw kantoor én uit je klant te halen,
zonder dat je hiervoor fors moet investeren.

Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden.

Bekijk de demo

En zie de software in de praktijk


Liever in de prakijk zien hoe de software werkt?
Geen probleem! Tijdens de Accountancy Lite Tours
bij AFAS in Leusden geven we regelmatig demonstraties
over hoe Accountancy Lite in de praktijk werkt.
Deze tours worden gegeven door ervaren medewerkers.

Daarnaast heb je tijdens deze tour ook de mogelijkheid direct vragen te stellen over de inhoudelijke functionaliteiten van Accountancy Lite en kun je ervaringen delen met branchegenoten onder het genot van een lunch.


De grootste pluspunten op een rijtje

Overal en altijd

De software bevindt zich in de cloud. Hiermee heb je overal en altijd toegang tot jouw data of de data van je klant. Hierdoor ben je dus altijd actueel en kun je de papieren orders lekker op kantoor laten.

Geschikt voor groei

Ben je aan het groeien? Wat gaaf! Overstappen op de volledige Accountancy Suite is eenvoudig als je dat wilt. Je krijgt extra mogelijkheden zoals; rapportages, uren verantwoorden, dashboards en portal mogelijkheden.

Elke cliënt zijn eigen portal

Jouw klant weer centraal

Door administratieve rompslomp weg te automatiseren, staat jouw klant weer centraal. Doordat je nog maar één pakket gebruikt heb je minder niet-declarabele uren en ben je sneller bij de data.

Bij met de laatste ontwikkelingen

Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen binnen de accountancybranche uiteraard op de voet. Of het nu gaat om financieel of fiscaal, je bent altijd bij met de nieuwste standaarden en hoeft je geen zorgen meer te maken over updates.

Bekijk de voordelen en lees de ervaringen!

Jouw klanten

Van financieel tot fiscaal


Mocht je de boekhouding willen doen van jouw klanten, dan maak je makkelijk, zonder extra kosten nieuwe administraties aan. Middels de bankkoppeling is het bankboek altijd bij en door de standaard rapportages lever je jouw klant direct inzicht op in het resultaat.

Doet jouw klant liever zelf de boekhouding? Dan kan hij of zij gebruikmaken van Small Business. Als administratie- of accountantskantoor kun je dan uiteraard meewerken in de administratie.

Lees verder over hoe je cliënten beter kan ondersteunen.


Het werk voor je gedaan

Inrichten is verleden tijd


Doordat je een klein kantoor hebt, kun je niet uren of dagen spenderen aan de inrichting van het pakket. Het moet 'out of the box' direct goed ingericht zijn. Daarom leveren we met Accountancy Lite een goede standaard omgeving mee zodat je direct aan de slag kunt!

Uiteraard dien je nog wel even jouw klanten in te lezen en wat specifieke zaken (zoals Btw, Becon, etc.) goed te zetten, maar met de 2 daagse cursus Accountancy Lite ben je aan het eind volledig up-and-running.

Lees meer over de mogelijkheden van de software.


kantoorsoftware voor administratiekantorenAlles in één overzichtelijk software pakket!

"Gegevens overkloppen en inloggen in de verschillende pakketten hoeft niet meer. We hebben nu één overzichtelijk pakket. We maken daardoor minder fouten, zijn sneller en we hebben meer inzicht"

Eric van Dun - Eigenaar en mede-oprichter
Accured

De investering van Accountancy Lite

Een vast bedrag per maand


Je betaalt slechts € 170,- per maand om de accountancysoftware online te gebruiken met 2 gebruikers. Je kunt de licentie uitbreiden tot 5 gebruikers. Zo hoef je dus niet te investeren en profiteer je direct van moderne accountancy software voor jouw kantoor.

Daarbij ben je ook verzekerd van de nieuwste updates, iedere nacht een reservekopie én een goede ondersteuning door onze support afdeling. Ruimte en tijd voor het werk dat er dus wél toe doet.

Accountancy Lite bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:
 

  • Financieel met vaste activa
  • Fiscaal incl. IB, Vpb, Toeslagen
  • CRM inclusief dossier
  • Managementinformatie
  • Rapportages (ook voor je klant)
  • Digitale berichtstromen van Btw tot SBA en uitstel

Meer over Accountancy Lite voor jouw kantoor?

Maak direct een afspraak voor een demo


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883