Auteur: Reinder Eilander

AFAS Open 2020, de ‘aller openste’ ooit

Niet supervroeg je bed uit, geen files en geen haast om op tijd in Leusden of Amsterdam te zijn. De AFAS Open 2020 is er voor iedereen en met onbeperkte capaciteit.

AFAS Open 2020 voor iedereen

Waar bij vorige edities in korte tijd een Lowlands-achtige run ontstond op kaarten voor de AFAS Open, heerst er dit jaar rust bij het inschrijven. De AFAS Open 2020 is er voor iedereen en er is genoeg plek. Schrijf je nu in en je hebt de beste plek gereserveerd; bij jou thuis op de bank. Praat Mohamed Amri te snel? Was het verhaal van Benno Welmers te kort? Was de grap van Bas van der Veldt zo goed dat niemand het begrijpt? Scroll even terug en bekijk het fragment gewoon opnieuw. Ook die presentatie over die gave functionaliteit met Bart Grootveld of Kevin Voges kan je zo vaak opnieuw bekijken als je wilt. Alles online en vanuit je luie stoel.

De allereerste online editie

Vanwege de huidige omstandigheden hebben we besloten de AFAS Open niet te houden zoals we dat altijd deden. Het liefst doen we dat wel want we willen jou, onze klant, graag ontmoeten. Dat is nu niet mogelijk maar we zijn blij dat we jou mogen uitnodigen voor deze online editie. Vanaf maandag 18 mei om 10:00 uur zijn de video’s met demo’s beschikbaar voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Heb je vragen tijdens het kijken van de video's? Stuur ze in en in de week van 25 t/m 29 mei beantwoorden we de meest gestelde vragen tijdens de online vragenuren met de productmanagers. Nieuw en een unieke kans om met jouw favoriete productmanager nog even door te bomen.  

Profit 15 voor jou

Wij, succesmanagers, willen zo snel mogelijk met jou in gesprek om mee te denken hoe we die nieuwe functionaliteiten uit Profit 15 in jouw organisatie het beste kunnen toepassen. Om met elkaar in contact te komen nodigen we jullie uit voor de webinars  van Succesmanagement en online presentaties van onze AFAS partners. We denken graag mee hoe we dit samen kunnen realiseren en wat daarvoor nodig is. Informatie over deze sessies kan je vinden na inschrijving en in de week van de AFAS Open.   

Wij gaan samen door

In deze bijzondere tijd is veel om ons heen stilgezet. Wij willen echter juist deze tijd aangrijpen om jullie zoveel mogelijk te helpen bij de ondersteuning van optimalisatie en implementatie. Zo zijn onze opleidingen nu 100% online waardoor je kunt zorgen voor kennis in je organisatie om aan de slag te kunnen met de nieuwe functionaliteiten. Wil je ondersteuning hierbij van een AFAS Consultant? Ook zij werken volledig op afstand en kunnen je hierbij helpen. Wil je advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan staan wij met onze Succesmanagers voor jullie klaar om mee te denken en van advies te voorzien.


Succes en alvast heel veel plezier tijdens de eerste Online AFAS Open, de 'aller openste' ooit!

Meer lezen?