De Succesmanager

De bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen is een doel dat iedere organisatie nastreeft, toch? Automatisering is daarbij onmisbaar. Jij als klant doet dit met AFAS Software. De vraag is: haal jij het maximale uit onze software? De Succesmanager gaat je hierbij helpen.
Samen werken aan automatisering


Heb je het gevoel niet optimaal gebruik te maken van onze software? Past de inrichting van 'toen' niet meer bij de organisatie? Heb je de wil en de tijd maar mis je de ervaring en handvatten om écht te beginnen? De Succesmanager denkt graag met je mee. Samen bekijken we welke kansen er zijn, wat kan resulteren in een planmatige aanpak om jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen!

Optimalisatiekansen

Het is gemakkelijker om 3 kleine stappen te zetten, dan één grote. Grote verbeteringen zitten vaak in relatief kleine investeringen. Dit maakt het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen behapbaar. Wij noemen dit “optimalisatiekansen”. Welke optimalisatiekansen zien wij vaak?


Ontmoet het team


Een afspraak maken


Ben je klant van AFAS en wil je samen het maximale halen uit jouw automatisering? Plan dan kosteloos een afspraak met een succesmanager in.


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883