AFAS Open 2020 mobAFAS Open 2020

De allereerste online editie van de AFAS Open!

Vanwege het de huidige omstandigheden hebben we moeten besluiten de AFAS Open in zijn huidige vorm te annuleren. Daarom gaat de AFAS Open 2020 online verder.

Een online editie van de AFAS, hoe werkt dat?

Vanaf maandag 18 mei om 10:00 uur zijn de video's met demo's beschikbaar voor iedereen die zich ingeschreven heeft. Je kiest zelf welke video's je wanneer kijkt. Heb je ergens een vraag over tijdens het kijken van de video's? Stuur die in en in de week van 25 t/m 29 mei beantwoorden we de meest gestelde vragen tijdens het online vragenuren met de productmanagers. Tijdens deze vragenuren kun je ook live vragen stellen aan moderatoren over de nieuwe functionaliteit.

In de week van 25 t/m 29 mei kun je ook webinars van partners met aanvullende producten of diensten volgen. Welke partners allemaal een webinar aanbieden, vind je onderaan de pagina.
Video inschrijven

Inschrijven

Krijg op maandag 18 mei om 10:00 uur toegang tot alle video's van de AFAS Open 2020!Welke nieuwe functionaliteit komt aan bod?

Welke nieuwe functionaliteit komt aan bod?

Tijdens de AFAS Open staat de nieuwe en gewijzigde functionaliteit in Profit 15 centraal. Dankzij de input en feedback die jij als klant geleverd hebt tijdens de inspraaksessies hebben we de software weer beter kunnen maken. Wil je alvast weten wat je te wachten staat? Bekijk dan de roadmap.afas software