Sponsoring

Al sinds de oprichting in 1996 presenteert AFAS zichzelf als sponsor. Vanuit deze betrokkenheid, zowel landelijk als regionaal, ondersteunt AFAS veel activiteiten op maatschappelijk, entertainment en sportgebied. Met de keuze voor sport, theater en muziek is emotie de verbindende factor in de sponsorschappen van AFAS.

Het begint zo langzamerhand erg lastig te worden een avondje uit te gaan, en níet ergens op het toegangskaartje de naam van het Leusdense automatiseringsbedrijf te zien. Die prachtige toneelvoorstelling in de AFASzaal van theater Flint in Amersfoort? Het musicalspektakel Lion King bijwonen in het AFAS Circustheater in Scheveningen? Naar een wedstrijd van AZ in het AFAS Stadion in Alkmaar? Of een concert in AFAS Live....Onze sponsorschappen

AFAS Software is vanaf 1 januari 2017 de nieuwe naamgevende partner van de evenementenlocatie die 15 jaar geleden opende als Heineken Music Hall(HMH). Een unieke en onvergetelijke ervaring voor al onze relaties! Bekijk afaslive.nl voor alle activiteiten.


Sport ontwikkelt talenten van mensen, de software van AFAS draagt bij aan de ontwikkeling van bedrijven en organisaties. In beide gevallen spelen enthousiasme, passie, innovatie en teamwork een grote rol. Sportsponsoring draagt bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en het stelt AFAS in staat om samen met onze gasten te juichen bij wedstrijden. AFAS is vanaf 2010 hoofdsponsor is van eredivisie voetbalclub AZ uit Alkmaar en naamgevend sponsor van het AFAS Stadion en het AFAS Trainingscomplex. Lees hier alles over AZ en AFAS. 

Sinds augustus 2011 is AFAS naamgevend sponsor van het Circustheater in Scheveningen. AFAS is deze verbintenis voor aangegaan met Stage Entertainment (Joop vd Ende en Albert Verlinde), dat bekend staat voor de Nederlandse producties van grote, internationale musicals. Hier lees je alles over het AFAS Circustheater.


AFAS Software is tot en met 2020 shirt- en stadionsponsor van de Belgische Eersteklasser KV Mechelen. Met deze samenwerking wil AFAS haar aanwezigheid in België kracht bij zetten. 

AFAS Foundation