AFAS Online 

 Voor een vast bedrag per maand 


Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Voor het gebruik van onze software betaal je een vast bedrag per medewerker per maand. Je kunt 24/7 online gebruik maken van het pakket, zonder verdere investeringen in software of hardware.

Jouw data in de cloud

Jouw data in de cloud

AFAS Online klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. Investeringen in dure servers behoren tot het verleden.

Veiligheid = Topprioriteit

Veiligheid = Topprioriteit

AFAS Online maakt gebruik van toonaangevende apparatuur, software en diensten om online samenwerken veilig te houden. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.

Lees meer over online software voor jouw organisatie of afdeling


Jeroen van Stokkum, Manager ICT


Stabiel en betrouwbaar!


"AFAS Online maakt al jaren een enorme groei door.
Meer dan 70% van onze 10.000 klanten werkt inmiddels online. Dag en nacht zorgt het AFAS Online team voor optimale stabiliteit en betrouwbaarheid zodat je zorgeloos kunt werken waar en wanneer je dat wilt!"


- Jeroen van Stokkum, Manager ICT
AFAS Software


Systeembeheer en backups

Je wordt compleet ontzorgd


De beveiliging van jouw gegevens is voor ons een absolute prioriteit. Beveiliging is van toepassing op zowel het datacentrum, de dataverbinding als gegevensbeheer.

Je gebruikt de software via internet. Wij verzorgen systeem- en applicatiebeheer, een optimale beveiliging en een dagelijkse back-up. Geen investeringen meer in hardware of servers en systeembeheer. Dit wordt ook wel Cloud, SaaS of ASP genoemd.

Lees verder over online administratieve software.


Updates doet AFAS

Geen omkijken naar


Cao updates, nieuwe versies, of wettelijke wijzigingen, je systeembeheerder hoeft ze niet meer in het weekend te installeren. Onder het applicatiebeheer van AFAS Online vallen alle updates deze worden netjes en tijdig geïnstalleerd. Je hebt er geen omkijken naar.

Wanneer je besluit met de software van AFAS te gaan werken betaal je een vast bedrag per medewerker per maand.

Meer informatie over online samenwerken.


Lees meer over online bedrijfssoftware

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Bekijk hieronder de voordelen van Online!Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800